ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر From10  خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر Ozv10  خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر Agahi10
خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر 0_3311
خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر Btn-ie10  خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر From10  خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر Ozv10  خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر Agahi10
خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر 0_3311
خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر Btn-ie10  خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر Vote_rcap31%خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر Vote_lcap 31% [ 148 ]
خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر Vote_rcap2%خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر Vote_lcap 2% [ 10 ]
خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر Vote_rcap3%خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر Vote_lcap 3% [ 14 ]
خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر Vote_rcap27%خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر Vote_lcap 27% [ 128 ]
خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر Vote_rcap15%خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر Vote_lcap 15% [ 69 ]
خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر Vote_rcap4%خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر Vote_lcap 4% [ 20 ]
خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر Vote_rcap1%خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر Vote_lcap 1% [ 7 ]
خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر Vote_rcap3%خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر Vote_lcap 3% [ 12 ]
خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر Vote_rcap8%خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر Vote_lcap 8% [ 39 ]
خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر Vote_rcap5%خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر Vote_rcapخاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر Voting_barخاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر Vote_lcap 
mona69 - 552
خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر Vote_rcapخاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر Voting_barخاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر Empty خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر

پست من طرف ircfc.ir 28/12/10, 07:01 pm

سلام دوستان . امروز ميخوام يكي از ترفند هاي مخفي ويندوز رو بهتون آموزش بدم . ترفندي كه چجوري بدون رفتن به منوي استارت و خاموش كردم كامپيوتر توسط صفحه كليك سيستم رو خاموش ، استندباي و يا ريست كنيم .

من اول از همه طرز كار اين كد مخفي رو ميگم تا بدونيد اصلا چجوري كار ميكنه بعد خيلي ساده خلاصه رو براتون مي نويسم .

اگر شما در ويندوز Xp دكمه هاي پنجره ي ويندوز و U را به سرعت و پشت سر هم فشار دهيد پنجره خاموش كردن ويندوز پديد مي آيد . يعني اين :

خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر 124a

بعد از فشردن اين شورت كات صفحه زير نمايش داده ميشه :

خاموش كردن كامپيوتر از راه ساده تر 124b

حالا اگر دقت كنيد مي بينيد كه در هر عملي زير يك حرف خط كشيده شده يعني مثلا زير S در Stand By خط كشيده شده . حالا براي انجام هر عملي فقط كافيه همون حرفي كه زيرش خط كشيده شده رو از روي صفحه كليك فشار بديد . به طور خلاصه براي هر عملي كارهاي زير رو انجام بديد :

براي Windows + U + S : Stand By رو فشار بديد .

براي Windows + U + U : Turn Off رو فشار بديد .

براي Windows + U + R : Restart رو فشار بديد .

براي Windows + U + H : Hibernate رو فشار بديد .

موفق باشيد .

اكنون 01/11/24, 04:05 pm ميباشد