ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

مسائل مربوط به پست كردن در این تالار From10  مسائل مربوط به پست كردن در این تالار Ozv10  مسائل مربوط به پست كردن در این تالار Agahi10
مسائل مربوط به پست كردن در این تالار 0_3311
مسائل مربوط به پست كردن در این تالار Btn-ie10  مسائل مربوط به پست كردن در این تالار Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

مسائل مربوط به پست كردن در این تالار From10  مسائل مربوط به پست كردن در این تالار Ozv10  مسائل مربوط به پست كردن در این تالار Agahi10
مسائل مربوط به پست كردن در این تالار 0_3311
مسائل مربوط به پست كردن در این تالار Btn-ie10  مسائل مربوط به پست كردن در این تالار Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
مسائل مربوط به پست كردن در این تالار Vote_rcapمسائل مربوط به پست كردن در این تالار Voting_barمسائل مربوط به پست كردن در این تالار Vote_lcap 
mona69 - 552
مسائل مربوط به پست كردن در این تالار Vote_rcapمسائل مربوط به پست كردن در این تالار Voting_barمسائل مربوط به پست كردن در این تالار Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

مسائل مربوط به پست كردن در این تالار

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

مسائل مربوط به پست كردن در این تالار Empty مسائل مربوط به پست كردن در این تالار

پست من طرف ircfc.ir 11/02/11, 12:45 pm

چطور مي توانم در انجمن يک موضوع را پست كنم؟

جواب:

براي انجام اينكار كافي است دكمه يا لينک هاي مربوطه در صفحات انجمن يا هنگام مشاهده موضوع مورد نظر كليک كنيد.
    براي پست كردن يک موضوع ممكن است نياز باشد كه شما يک كارير ثبت‌نام شده باشيد.
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

مسائل مربوط به پست كردن در این تالار Empty رد: مسائل مربوط به پست كردن در این تالار

پست من طرف ircfc.ir 11/02/11, 12:46 pm

چطور مي توانم يک پست را ويرايش كرده و يا حذف كنم؟

جواب:

در صورتي كه شما مدير سايت و يا ناظم بخش نباشيد فقط مي توانيد پست هاي خودتان را ويرايش و يا حذف كنيد.
    براي انجام اينكار كافي است روي دكمه ويرايش در پست مربوطه كليک كنيد.
    توجه داشته باشيد كه در صورتي كه شما يک كاربر عادي باشيد نمي توانيد پس از اينكه شخص ديگري به پست شما پاسخ داد آن را حذف كنيد.
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

مسائل مربوط به پست كردن در این تالار Empty رد: مسائل مربوط به پست كردن در این تالار

پست من طرف ircfc.ir 11/02/11, 01:53 pm

چگونه مي توانم امضاي خود را به انتهاي پست‌هايم اضافه كنم؟

جواب:

براي افزودن امضا به پست هايتان ابتدا بايد امضايتان را در صفحه مشخصات فردي در قسمت امضا وارد كنيد.
    سپس كافي است هنگام پست كردن يک موضوع گزينه اضافه كردن امضا را انتخاب كنيد.
    در صورتي كه نمي خواهيد امضاي شما به پستي اضافه شود كافي است گزينه مذكور را از حالت انتخاب خارج كنيد.
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

پست من طرف ircfc.ir 11/02/11, 01:55 pm

چطور مي توانم يک نظرسنجي ايجاد كنم؟

جواب:

ايجاد يک نظرسنجي آسان است.
    هنگامي كه يک موضوع جديد پست مي كنيد در پايين صفحه يک بخش براي ايجاد نظرسنجي وجود دارد كه مي توانيد سوال و جواب هاي موردنظر براي نظرسنجي را در آن وارد كنيد (اگر بخش فوق را نمي‌بينيد ممكن است اجازه ايجاد نظرسنجي را نداشته باشيد).
    حداكثر تعداد گزينه‌هاي نظرسنجي توسط مدير سايت تعيين مي شود.
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

پست من طرف ircfc.ir 11/02/11, 01:56 pm

چطور مي توانم يک نظرسنجي را ويرايش يا حذف كنم؟

جواب:

مانند پست ها، امكان حذف يا ويرايش يک پست فقط براي ايجاد كننده آن ممكن است.
    براي انجام اينكار كافي است اولين پست آن نظرسنجي (كه نظرسنجي هميشه وابسته به آن است) را ويرايش يا حذف كنيد.
    اگر كسي به نظرسنجي شما پاسخ نداده باشد براحتي مي توانيد آن نظرسنجي را حذف كنيد.
    در غير اينصورت فقط مدير سايت يا ناظمين بخش مي توانند آن نظرسنجي را حذف كنند.
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

پست من طرف ircfc.ir 11/02/11, 01:57 pm

چرا نمي توانم به يک بخش دسترسي داشته باشم؟

جواب:

دسترسي به بعضي بخشها ممكن است فقط براي كاربران يا گروههاي خاصي از كاربران امكان‌پذير باشد.
    اعطاي اينگونه دسترسي‌ها به شما فقط از طريق مديران سايت يا ناظمين بخشها ممكن است.
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

پست من طرف ircfc.ir 11/02/11, 01:59 pm

چرا نمي توانم در نظرسنجي‌ها شركت كنم؟

جواب:

فقط كاربران ثبت‌نام شده مي توانند در نظرسنجي‌ها شركت كنند.
    در صورتي كه يک كاربر ثبت‌نام شده هستيد و بازهم نمي توانيد در يک نظرسنجي شركت كنيد ممكن است اجازه دسترسي لازم را نداشته باشيد.

اكنون 01/11/24, 02:01 pm ميباشد