ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

بهترین سایت فروش چت روم From10  بهترین سایت فروش چت روم Ozv10  بهترین سایت فروش چت روم Agahi10
بهترین سایت فروش چت روم 0_3311
بهترین سایت فروش چت روم Btn-ie10  بهترین سایت فروش چت روم Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

بهترین سایت فروش چت روم From10  بهترین سایت فروش چت روم Ozv10  بهترین سایت فروش چت روم Agahi10
بهترین سایت فروش چت روم 0_3311
بهترین سایت فروش چت روم Btn-ie10  بهترین سایت فروش چت روم Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
بهترین سایت فروش چت روم Vote_rcapبهترین سایت فروش چت روم Voting_barبهترین سایت فروش چت روم Vote_lcap 
mona69 - 552
بهترین سایت فروش چت روم Vote_rcapبهترین سایت فروش چت روم Voting_barبهترین سایت فروش چت روم Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

بهترین سایت فروش چت روم

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

بهترین سایت فروش چت روم Empty بهترین سایت فروش چت روم

پست من طرف ircfc.ir 27/01/11, 11:08 am

امروزه ديجي چت به عنوان یکی از کاملترین سیستمهای چت در بين وبمسترها و كاربران ايراني و كشورهاي حاشيه خليج هميشه فارس محبوبيت رو به رشدي داشته است خصوصا از زمان بسته شدن يوزر رومهاي ياهو بسياري از كاربران ديجي چت را بر رومهاي ياهو ترجيح ميدهند اما با مشکلاتي كه در ساليان پيش در امنيت اين سيستم ایجاد شده بود ٬ رقابت در بين برنامه نويسان و مديران سرورها به شدت بالا گرفت تا بتوانند مناسبترين سرويس را به كاربران خود ارائه دهند ولي شاهد بوديم كه علي رغم قيمت بسيار گزافي كه در ساليان اخير وبمستر بابت سرويس خود پرداخت ميكرد از حداقل پشتيباني ساده هم برخوردار نبوده و هميشه نگران مشكلات احتمالي بوده است . با توجه به محبوبيت دیجی چت بين سايتهاي ايراني و خارجي ٬ پارس ديجي اقدام به معرفي قویترین سیستم دیجی چت مجهز به سیستمهای جدید امنیتی و امكانات بي نظير مدیریتی مي نماید

پشتيباني 24/7 / سهولت در پرداخت وجه / ارائه خدمات و راه اندازي سرويس در كوتاهترين زمام ممكن / تناسب قيمتها با سرويس ارائه شده و ... از مهمترين مزاياي پارس ديجي است كه گوي رقابت را از ساير رقباي خود ربوده است

امیدواريم با توكل بر خداوند منان بتوانيم بهترينها را به شما ارائه دهيم تا بهترين باشيم .

بهترين باشيد .

بهترین سایت فروش چت روم 4490
    بهترین سایت فروش چت روم 7417

سایت فروش: http://www.parsdigi.com/

نمونه چت روم: http://www.2onya.com/

اكنون 01/11/24, 09:50 am ميباشد