ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

پمپی، شهری که ناپدید شد و مردمی که سنگ شدند From10  پمپی، شهری که ناپدید شد و مردمی که سنگ شدند Ozv10  پمپی، شهری که ناپدید شد و مردمی که سنگ شدند Agahi10
پمپی، شهری که ناپدید شد و مردمی که سنگ شدند 0_3311
پمپی، شهری که ناپدید شد و مردمی که سنگ شدند Btn-ie10  پمپی، شهری که ناپدید شد و مردمی که سنگ شدند Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

پمپی، شهری که ناپدید شد و مردمی که سنگ شدند From10  پمپی، شهری که ناپدید شد و مردمی که سنگ شدند Ozv10  پمپی، شهری که ناپدید شد و مردمی که سنگ شدند Agahi10
پمپی، شهری که ناپدید شد و مردمی که سنگ شدند 0_3311
پمپی، شهری که ناپدید شد و مردمی که سنگ شدند Btn-ie10  پمپی، شهری که ناپدید شد و مردمی که سنگ شدند Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
پمپی، شهری که ناپدید شد و مردمی که سنگ شدند Vote_rcapپمپی، شهری که ناپدید شد و مردمی که سنگ شدند Voting_barپمپی، شهری که ناپدید شد و مردمی که سنگ شدند Vote_lcap 
mona69 - 552
پمپی، شهری که ناپدید شد و مردمی که سنگ شدند Vote_rcapپمپی، شهری که ناپدید شد و مردمی که سنگ شدند Voting_barپمپی، شهری که ناپدید شد و مردمی که سنگ شدند Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

پمپی، شهری که ناپدید شد و مردمی که سنگ شدند

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

پمپی، شهری که ناپدید شد و مردمی که سنگ شدند Empty پمپی، شهری که ناپدید شد و مردمی که سنگ شدند

پست من طرف ircfc.ir 31/01/11, 02:37 pm

سلام.
    امروز می خوام یه مبحث بزارم که من بادیدن اون واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم.واسه همین تصمیم کرفتم تو تالار هم بزارم تا شما هم اونا رو ببینین.
    بفرمایید:
    پمپی، شهری که ناپدید شد و مردمی که سنگ شدند Z2

این مرد وحشتزده آخرین نفسهایش را کشیده، شاید چشمانش
    را گرفته تا شاهد لحظات وحشتبار آخرین نباشد… اما چرا ؟

شهر پمپی، شهری در ایتالیای اِمروزی یا روم باستان در روز ۱۹ اوت سال ۷۹ میلادی در پی فعالیت آتشفشانی کوه وزوو که ۲۸ ساعت ادامه داشت به زیر ۶ متر کوهی از مواد مذاب و خاکستر آتشفشانی رفت. حادثه آنقدر ناگهانی روی داد که همه چیز در شهر به همان حالت که در اثنای زندگی روزمره بود دست نخورده ماند و امروز دقیقا به همان گونه که دو هزار سال پیش بودند باقی است. گویی زمان منجمد شده است.

این شهر به وسیله انفجارهای آتشفشانی کوه «وزوو» نابود شد. آتشفشان وزوو سمبل کشور ایتالیا و قبل از آن نشانه شهر ناپل است.

کوه آتشفشانی وزوو اگرچه طی دو هزار سال گذشته آرام بوده است اما نام آن را کوه اخطار گذارده اند. چنین نامی به دلیل فجایع و حوادثی بوده است که در تاریخ از این کوه به ثبت رسیده است. فاجعه ای که برای «سدوم و عمورا» روی داد شباهت زیادی به حوادث تخریب گر شهر پمپی داشته است. در سمت راست وزوو شهر ناپل و سمت شرق آن شهر پمپی قرار دارد. مذاب و خاکستر ناشی از فوران آتشفشانی که دو هزار سال پیش روی داد حیات را از این شهر برچید.

پمپی، شهری که ناپدید شد و مردمی که سنگ شدند Z4

لب ها، چشمانش و پوست بدنش ذوب شده است، بجز جمجمه اَش تمامه سنگ شده است.

پمپی، شهری که ناپدید شد و مردمی که سنگ شدند Z16

گویا آتشفشان در نهایت سکوت جان مردم را کنده است

پمپی، شهری که ناپدید شد و مردمی که سنگ شدند Z18

به نظر می رسد این مرد در حال فرار بوده است

پمپی، شهری که ناپدید شد و مردمی که سنگ شدند Z11

از ۲۰هزار نفر جمعیت پمپی دو هزار نفر ناپدید شدند و مابقی آرام آرام مذاب و به تلی از مجسمه های سنگی تبدیل شدند

پمپی، شهری که ناپدید شد و مردمی که سنگ شدند Z9

جمعی از کودکان و بزرگسالان، منتظر قایقی بودند که هیچوقت نیامد

پمپی، شهری که ناپدید شد و مردمی که سنگ شدند Z3

یکی جمع شده، یکی به پشت آرامیده – اما یکی بیدار شده و تا تکانی بخورد! جانش کنده شده است

پمپی، شهری که ناپدید شد و مردمی که سنگ شدند Z1

متوجه هیچ نشده است، گویا ناگهان مواد بر رویش ریخته است که حتی نتوانسته است دستی تکان دهد

پمپی، شهری که ناپدید شد و مردمی که سنگ شدند Z8

اعضای خانواده ای که در کنار هم مردندمواد مذاب کوه وزوو به آنی تمامی شهر را از نقشه منطقه جاروب کرد. جالب ترین جنبه این حادثه آن است که هیچ کس نتوانسته است در مقابل فوران آتشفشان وحشتناک وزوو بگریزد. یک خانواده در حال صرف غذا در یک لحظه تبدیل به سنگ شده اند. زوجهای بسیاری پیدا شدند که در حین انجام آمیزش جنسی تبدیل به سنگ شده بودند. صورت برخی از اجساد انسانهای سنگ شده که از داخل زمین کشف شده اند همچنان سالم و صحیح باقی مانده است. صورت آنها حالت گیج و منگ دارد

پمپی، شهری که ناپدید شد و مردمی که سنگ شدند Z12

پدر – فرزند – مادر

پمپی، شهری که ناپدید شد و مردمی که سنگ شدند Z10

مرگ مردم پمپی در یک لحظه رخ داد، فاجعه هرچه بود، همه چیز به همان حالت اولیه و بدون تغییر باقیمانده است. در سال ۱۹۹۱ نیمی از این شهر از زیر خاکستر بیرون کشیده شد. هر ساله جمعیت زیادی از موزه طبیعی پمپی دیدن می کنند و این شهر به یکی از جاذبه های گردشگری ایتالیا تبدیل شده است

پمپی، شهری که ناپدید شد و مردمی که سنگ شدند Z6

سگی که بیرون خانه ای زنجیر شده بود

پمپی، شهری که ناپدید شد و مردمی که سنگ شدند Z5

همه خوابیده اند، همه سنگ شده اند، حتی کودکان شیر خوار

پمپی، شهری که ناپدید شد و مردمی که سنگ شدند Z14

به نظر می رسد مرد بیدار شده و بویی برده، اما …

پمپی، شهری که ناپدید شد و مردمی که سنگ شدند Z15

موفق باشید.نظر بدین.

اكنون 15/11/24, 02:45 am ميباشد