ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

تنظيمات و مشخصات فردي در این تالار From10  تنظيمات و مشخصات فردي در این تالار Ozv10  تنظيمات و مشخصات فردي در این تالار Agahi10
تنظيمات و مشخصات فردي در این تالار 0_3311
تنظيمات و مشخصات فردي در این تالار Btn-ie10  تنظيمات و مشخصات فردي در این تالار Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

تنظيمات و مشخصات فردي در این تالار From10  تنظيمات و مشخصات فردي در این تالار Ozv10  تنظيمات و مشخصات فردي در این تالار Agahi10
تنظيمات و مشخصات فردي در این تالار 0_3311
تنظيمات و مشخصات فردي در این تالار Btn-ie10  تنظيمات و مشخصات فردي در این تالار Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
تنظيمات و مشخصات فردي در این تالار Vote_rcapتنظيمات و مشخصات فردي در این تالار Voting_barتنظيمات و مشخصات فردي در این تالار Vote_lcap 
mona69 - 552
تنظيمات و مشخصات فردي در این تالار Vote_rcapتنظيمات و مشخصات فردي در این تالار Voting_barتنظيمات و مشخصات فردي در این تالار Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

تنظيمات و مشخصات فردي در این تالار

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

تنظيمات و مشخصات فردي در این تالار Empty تنظيمات و مشخصات فردي در این تالار

پست من طرف ircfc.ir 11/02/11, 12:28 pm

چگونه تنظيمات و مشخصات فردي‌ام را تغيير دهم؟

جواب:

تمام تنظيمات شما در يک بانک اطلاعاتي نگهداري مي شود.
    براي تغيير تنظيمات خود (در صورتي كه ثبت نام كرده‌ايد) كافي است بر روي لينک مشخصات فردي در بالاي صفحه انجمن كليک كنيد.
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

تنظيمات و مشخصات فردي در این تالار Empty رد: تنظيمات و مشخصات فردي در این تالار

پست من طرف ircfc.ir 11/02/11, 12:30 pm

ساعت انجمن صحيح نيست!

جواب:

ساعت انجمن در اكثر موارد صحيح است، اما اگر ساعت براي منطقه جغرافيايي (منطقه زمانی) شما صحيح نيست به صفحه مشخصات فردي تان رفته و ساعت منطقه جغرافيايي‌تان را مطابق منطقه جغرافيايي خودتان انتخاب كنيد.
    البته تنظيم اين مورد مانند تمام موارد ديگر ملزم به اين است كه شما ثبت‌نام كرده باشيد.
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

پست من طرف ircfc.ir 11/02/11, 12:33 pm

من ساعت منطقه جغرافيايي ام را تنظيم كرده‌ام، اما انجمن هنوز ساعت را اشتباه نشان مي دهد!

جواب:

اگر مطمئنيد كه ساعت منطقه جغرافيايي را بطور صحيح تنظيم كرده‌ايد و انجمن هنوز ساعت را اشتباه نشان مي دهد نزديكترين دليل ممكن تغيير ساعت فصلي است (بدين ترتيب كه در انگلستان و بعضي كشورهاي ديگر در ابتداي فصل هاي گرم سال ساعت‌شان را تغيير مي دهند تا از وقت روزانه روشنايي روز استفاده بيشتري كنند).
    اين انجمن طوري تنظيم نشده است كه با اين تغيير ساعت تطابق داشته باشد، بنابراين ممكن است در فصل بهار و تابستان ساعت انجمن يک ساعت با ساعت واقعي محلي تفاوت داشته باشد.
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

پست من طرف ircfc.ir 11/02/11, 12:38 pm

چطور مي توانم يک تصوير در زير نام كاربري‌ام در انجمن داشته باشم؟

جواب:

بطور كلي هنگام مشاهده پست ها امكان نمايش دو تصوير در كنار پستهاي شما وجود دارد.
    اولي تصوير مرتبط با رتبه شما در انجمن است، كه اين تصوير معمولا بشكل ستاره و يا چيزي شبيه به آن است كه بر اساس تعداد پست هاي شما در انجمن مشخص شده و يا بر اساس موقعيت شما در انجمن تعيين مي شود.
    در زير اين تصوير، تصوير بزرگتري قرار مي گيرد كه براي هر كاربر منحصر بفرد بوده و بعنوان آواتار (يا چهره) شناخته مي شود. امكان استفاده يا عدم استفاده از آواتار در هر انجمن بستگي به تصميم مدير كل سايت دارد.
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

پست من طرف ircfc.ir 11/02/11, 12:40 pm

چطور مي توانم رتبه‌ام را تغيير دهم؟

جواب:

بطور كلي امكان ارتقاء رتبه بصورت مستقيم توسط شما وجود ندارد، زيرا اين رتبه معمولا توسط مديران و ناظمين سايت بر اساس تعداد پست هاي شما تعيين مي شود و يا به بعضي كاربران ويژه اعطا مي شود.
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

پست من طرف ircfc.ir 11/02/11, 12:42 pm

چرا هنگامي كه روي لينک ارسال ایمیل براي يک كاربر كليک مي كنم از من خواسته مي شود تا وارد شوم؟

جواب:

متاسفانه امكان ارسال ایمیل براي ديگر كاربران از طريق انجمن فقط براي كاربران ثبت‌نام شده وجود دارد (البته امكان ارسال ایمیل از اين طريق بستگي به تصميم مدير سايت نيز دارد).
    اين وضعيت براي جلوگيري از سوء استفاده‌هاي احتمالي از آدرس ایمیل كاربران درنظر گرفته شده است.

اكنون 15/11/24, 07:16 am ميباشد