ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

برنامه مسافرت و ... From10  برنامه مسافرت و ... Ozv10  برنامه مسافرت و ... Agahi10
برنامه مسافرت و ... 0_3311
برنامه مسافرت و ... Btn-ie10  برنامه مسافرت و ... Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

برنامه مسافرت و ... From10  برنامه مسافرت و ... Ozv10  برنامه مسافرت و ... Agahi10
برنامه مسافرت و ... 0_3311
برنامه مسافرت و ... Btn-ie10  برنامه مسافرت و ... Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
برنامه مسافرت و ... Vote_rcapبرنامه مسافرت و ... Voting_barبرنامه مسافرت و ... Vote_lcap 
mona69 - 552
برنامه مسافرت و ... Vote_rcapبرنامه مسافرت و ... Voting_barبرنامه مسافرت و ... Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

برنامه مسافرت و ...

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

برنامه مسافرت و ... Empty برنامه مسافرت و ...

پست من طرف ircfc.ir 12/02/11, 11:30 am

مدیر به منشی می گه برای یه هفته باید بریم مسافرت کارهات رو روبراه کن

منشی زنگ می زنه به شوهرش می گه: من باید با رئیسم برم سفر کاری, کارهات رو روبراه کن

شوهره زنگ می زنه به دوست دخترش, می گه: زنم یه هفته می ره ماموریت کارهات رو روبراه کن

معشوقه هم که تدریس خصوصی می کرده به شاگرد کوچولوش زنگ می زنه می گه: من تمام هفته مشغولم نمی تونم بیام

پسره زنگ می زه به پدر بزرگش می گه: معلمم یه هفته کامل نمیاد, بیا هر روز بزنیم بیرون و هوایی عوض کنیم

پدر بزرگ که اتفاقا همون مدیر شرکت هست به منشی زنگ می زنه می گه مسافرت رو لغو کن من با نوه ام سرم بنده

منشی زنگ می زنه به شوهرش و می گه: ماموریت کنسل شد من دارم میام خونه

شوهر زنگ می زنه به معشوقه اش می گه: زنم مسافرتش لغو شد نیا که متاسفانه نمی تونم ببینمت

معشوقه زنگ می زنه به شاگرداش می گه: کارم عقب افتاد و این هفته بیکارم پس دارم میام که بریم سر درس و مشق

پسر زنگ می زنه به پدر بزرگش و می گه: راحت باش برو مسافرت, معلمم برنامه اش عوض شد و میاد

مدیر هم دوباره گوشی رو ور می داره و زنگ می زنه به منشی و می گه برنامه عوض شد حاضر شو که بریم مسافرت

اكنون 01/11/24, 01:10 pm ميباشد