ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

داستانی از تابلوی شام آخر From10  داستانی از تابلوی شام آخر Ozv10  داستانی از تابلوی شام آخر Agahi10
داستانی از تابلوی شام آخر 0_3311
داستانی از تابلوی شام آخر Btn-ie10  داستانی از تابلوی شام آخر Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

داستانی از تابلوی شام آخر From10  داستانی از تابلوی شام آخر Ozv10  داستانی از تابلوی شام آخر Agahi10
داستانی از تابلوی شام آخر 0_3311
داستانی از تابلوی شام آخر Btn-ie10  داستانی از تابلوی شام آخر Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
داستانی از تابلوی شام آخر Vote_rcap31%داستانی از تابلوی شام آخر Vote_lcap 31% [ 148 ]
داستانی از تابلوی شام آخر Vote_rcap2%داستانی از تابلوی شام آخر Vote_lcap 2% [ 10 ]
داستانی از تابلوی شام آخر Vote_rcap3%داستانی از تابلوی شام آخر Vote_lcap 3% [ 14 ]
داستانی از تابلوی شام آخر Vote_rcap27%داستانی از تابلوی شام آخر Vote_lcap 27% [ 128 ]
داستانی از تابلوی شام آخر Vote_rcap15%داستانی از تابلوی شام آخر Vote_lcap 15% [ 69 ]
داستانی از تابلوی شام آخر Vote_rcap4%داستانی از تابلوی شام آخر Vote_lcap 4% [ 20 ]
داستانی از تابلوی شام آخر Vote_rcap1%داستانی از تابلوی شام آخر Vote_lcap 1% [ 7 ]
داستانی از تابلوی شام آخر Vote_rcap3%داستانی از تابلوی شام آخر Vote_lcap 3% [ 12 ]
داستانی از تابلوی شام آخر Vote_rcap8%داستانی از تابلوی شام آخر Vote_lcap 8% [ 39 ]
داستانی از تابلوی شام آخر Vote_rcap5%داستانی از تابلوی شام آخر Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
داستانی از تابلوی شام آخر Vote_rcapداستانی از تابلوی شام آخر Voting_barداستانی از تابلوی شام آخر Vote_lcap 
mona69 - 552
داستانی از تابلوی شام آخر Vote_rcapداستانی از تابلوی شام آخر Voting_barداستانی از تابلوی شام آخر Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

داستانی از تابلوی شام آخر

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

داستانی از تابلوی شام آخر Empty داستانی از تابلوی شام آخر

پست من طرف ircfc.ir 12/02/11, 11:58 am

لئوناردو داوینچی موقع کشیدن تابلوی شام آخر دچار مشکل بزرگی شد، می بایست نیکی را به شکل عیسی و بدی را به شکل یهودا یکی از یاران عیسی که هنگام شام تصمیم گرفت به او خیانت کند، تصویر می کرد کار را نیمه تمام رها کرد تا مدل های آرمانی اش را پیدا کند. روزی در یک مراسم همسرایی تصویر کامل مسیح را در چهره یکی از جوانان همسرا یافت و طرح هایی برداشت.

سه سال گذشت. تابلوی شام آخر تقریبا تمام شده بود اما داوینچی هنوز برای یهودا مدل مناسبی پیدا نکرده بود کاردینال مسئول کلیسا کم کم به او فشار می آورد که نقاشی دیواری را زودتر تمام کند. نقاش پس از روزها جستجو جوان شکسته و ژنده پوش و مستی را در جوی آبی یافت. به زحمت از دستیارانش خواست تا او را به کلیسا بیاورند چون دیگر فرستی برای طرح برداشتن از او نداشت.

گدا را که درست نمی فهمید چه خبر است به کلیسا آوردند. دستیاران سر پا نگهش داشتند. و در همان وضع داوینچی از خطوط بی تقوایی، گناه و خودپرستی که به خوبی بر آن چهره نقش بسته بود نسخه برداری کرد. وقتی کارش تمام شد، گدا دیگر مستی از سرش پریده بود چشمهایش را باز کرد و نقش پیش رویش را دید و با آمیزه ای از شگفتی و اندوه گفت: من این تابلو را قبلا دیده ام.

داوینچی شگفت زده پرسید کی؟ سه سال قبل، پیش از آن که همه چیزم را از دست بدهم. موقعی که در یک گروه همسرایی آواز می خواندم. زندگی پر از رویایی داشتم و هنرمندی از من دعوت کرد تا مدل نقاشی چهره عیسی بشوم.

اكنون 01/11/24, 04:07 pm ميباشد