ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

کد مرلین جادوگر برای پارسی کیوت From10  کد مرلین جادوگر برای پارسی کیوت Ozv10  کد مرلین جادوگر برای پارسی کیوت Agahi10
کد مرلین جادوگر برای پارسی کیوت 0_3311
کد مرلین جادوگر برای پارسی کیوت Btn-ie10  کد مرلین جادوگر برای پارسی کیوت Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

کد مرلین جادوگر برای پارسی کیوت From10  کد مرلین جادوگر برای پارسی کیوت Ozv10  کد مرلین جادوگر برای پارسی کیوت Agahi10
کد مرلین جادوگر برای پارسی کیوت 0_3311
کد مرلین جادوگر برای پارسی کیوت Btn-ie10  کد مرلین جادوگر برای پارسی کیوت Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
کد مرلین جادوگر برای پارسی کیوت Vote_rcapکد مرلین جادوگر برای پارسی کیوت Voting_barکد مرلین جادوگر برای پارسی کیوت Vote_lcap 
mona69 - 552
کد مرلین جادوگر برای پارسی کیوت Vote_rcapکد مرلین جادوگر برای پارسی کیوت Voting_barکد مرلین جادوگر برای پارسی کیوت Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

کد مرلین جادوگر برای پارسی کیوت

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

کد مرلین جادوگر برای پارسی کیوت Empty کد مرلین جادوگر برای پارسی کیوت

پست من طرف ircfc.ir 13/02/11, 12:59 pm

شايد انيميشن مرلين را در بسياری از وبلاگها ديده باشيد (پيرمرد جادوگری كه در محيط وبلاگها ظاهر می شود و يكسری اعمال و حرفها را می زند و می رود)

مرلين در واقع يكی از امكانات خود ويندوز است كه معمولا فقط اينترنت اكسپلور قادر به نمايش آن است زيرا ويندوز و اينترنت اكسپلور هر دو محصول شركت مايكروسافت هستند و از آنجا كه عناصر گرافيكی اين امكان در خود ويندوز شما وجود دارد حجم زيادی به وبلاگ شما نمی افزايد بلكه شما با كدی كه در وبلاگ خود وارد می كنيد به مرلين در ويندوز شما دستور می دهيد يک سری اعمال و حرفها را به ترتيب انجام دهد يا بزند.

من در اينجا متداول ترين اعمالی كه اين پيرمرد جادوگر می تواند انجام دهد را برايتان شرح می دهم تا خودتان با ويرايش كد هر جور كه دلتان خواست اين امكان را به وبلاگ خود اضافه كنيد.

کد پايه به شرح زير است و همانطور كه می بينيد من از خط نه به بعد برای شما يک فضای خالی قرار داده ام تا شما بتوانيد دستورات اعمال مختلف مرلين را بترتيب در اين فضای خالی كپی كنيد.

و حالا دستوراتی كه شما بترتيب می توانيد به مرلين بدهيد البته شما لازم نيست كه بترتيبی كه من كدها را می آورم كدها در محل مورد نظر وارد كنيد بلكه من به اين خاطر كدها را تک تک به شما آموزش می دهم كه شما بتوانيد به سليقه خود دستورات را وارد كنيد من در خط نهم كد بالا به مرلين دستور داده ام كه خود را نشان دهد و در يک خط مانده به آخر دستور داده ام كه خود را مخفی كند و از پيش ما برود پس شما با كمی دقت به معنی كلمه ها به نكات جالبی در مورد كدهای جاوا اسكريپت پی ببريد و برای درک بهتر همه چيز می توانيد به كد پايانی اين آموزش كه يک مثال تكميل شده از اين كد است مراجعه كنيد.

با كد زير مرلين برای اعلام خبر يا گفتن مطلبی شيپور می زند

مرلين عبارت www.blogers.ir را تلفظ می كند و شما می توانيد به جاي اين عبارت جمله دلخواه خود را وارد كنيد (مرلين قادر به تلفظ متون فارسی نيست"فقط انگليسی يا فينگليش")

مرلين به مكان جديد بر اساس محور مختصات تغيير مكان می دهد و نقطه  0 و 0 نماينده گوشه سمت چپ بالای مانيتور ( نه پنجره اينترنت اكسپلور) است در ضمن عدد شما می بايست مثبت باشد و با تلفيق اين دستور با دستورات ديگر شايد بتوانيد قسمتهای مختلف وبلاگ را به كاربر معرفی كنيد من در كد زير مختصات 250 ,250 را درنظر گرفته ام شما می توانيد هر چند بار كه بخواهيد با كد زير مرلين را  در وبلاگتان جابه جا كنيد

مرلين يک لحظه سورپرايز می شود

مرلين با زدن انگشت به شيشه مانيتور توجه شما را جلب می كند

مرلين يک بار پلک می زند برای بيش از يک پلک بايد كد زير را به تعداد پلكهای مورد نظرتان تكرار كنيد

يكبار دستهايش را بهم می زند

با خارندن سرش انگار كمی گيج شده است

اشاره به سمت چپ

اشاره به سمت راست

حركت جادويی (چرخاندن عصای جادويی)

حركت جادويی (ظاهر كردن يک ابر كوچک)

ظاهر كردن كتاب و نوشتن چيزی در آن

ظاهر كردن كتاب و خواندن از آن

مرلين بيكار است ( بروبر شما را نگاه می كند)

مرلين بيكار است (نگاهی به سمت چپ می اندازد)

مرلين بيكار است (نگاهی به سمت راست می اندازد)

مرلين بيكار است (نگاهی به بالا می اندازد)

مرلين بيكار است (به عصای جادويی خود نگاهی می اندازد)

مرلين بيكار است (نگاهی به عصای جادويی خود می اندازد "حالت دوم")

خميازه می كشد

برای مدت نسبتا طولانی چرت می زند

بای بای می كند (بمنظور خداحاظی دست تكان می دهد)

بمنظور تفكر كردن دستش را بطرف چانه اش می برد

بسيار خوب! من تا اينجا تمام دستوراتی كه شخصا از مرلين بلد بودم را برايتان آوردم نمی دانم دستورات ديگری وجود دارد يا نه ولی من فكر می كنم اينها پر كاربردترينها باشد فقط باز هم تاكيد می كنم كه اين دستورات را بايد به ذوق خود به ترتيبی كه مورد نظر خودتان است در فضای خالی كد پايه وارد كنيد و سپس تمام كد را در هر جای از وبلاگ خود (مثلا در قسمت كدهای اختصاصی كاربر در بخش تنظيمات وبلاگ يا در بين تگ بادی و يا تگ هد از بخش ويرايش قالب وبلاگ) وارد كنيد البته هميشه و در هنگام وارد كردن هر كدی بايد مواظب باشيد در كار ساير كدها اختلال ايجاد نكنيد.

من در پايان نمونه ای از اين كد را برای مثال تكميل نموده ام كه از كدهای بالا به ترتيبی كه آموزش داده ام استفاده كرده ام شما می توانيد با دقت در اين كد و مشاهده عملی كد با كليک بر روی عبارت نمونه شاهد عملكرد كد باشيد.

اكنون 01/11/24, 02:01 pm ميباشد