ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

نامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) From10  نامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) Ozv10  نامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) Agahi10
نامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) 0_3311
نامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) Btn-ie10  نامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

نامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) From10  نامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) Ozv10  نامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) Agahi10
نامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) 0_3311
نامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) Btn-ie10  نامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
نامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) Vote_rcap31%نامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) Vote_lcap 31% [ 148 ]
نامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) Vote_rcap2%نامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) Vote_lcap 2% [ 10 ]
نامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) Vote_rcap3%نامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) Vote_lcap 3% [ 14 ]
نامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) Vote_rcap27%نامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) Vote_lcap 27% [ 128 ]
نامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) Vote_rcap15%نامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) Vote_lcap 15% [ 69 ]
نامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) Vote_rcap4%نامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) Vote_lcap 4% [ 20 ]
نامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) Vote_rcap1%نامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) Vote_lcap 1% [ 7 ]
نامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) Vote_rcap3%نامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) Vote_lcap 3% [ 12 ]
نامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) Vote_rcap8%نامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) Vote_lcap 8% [ 39 ]
نامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) Vote_rcap5%نامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
نامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) Vote_rcapنامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) Voting_barنامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) Vote_lcap 
mona69 - 552
نامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) Vote_rcapنامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) Voting_barنامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

نامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند)

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

نامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند) Empty نامه عاشقانه برای محبوبم (برای کسانی که از عشقشان دورند)

پست من طرف ircfc.ir 14/02/11, 12:55 pm

ای ستاره آسمان شب های تيره و تار من، با اين فاصله ای که بين من و تو می باشد

چگونه بوسيدن آن چهره درخشانت ميسر است؟

هزاران فرسخ ظاهرا دور است و من هر شب بیادت تا سحر خوشبو نمایم بستر خود را.

ای مهتاب آسمان شبهای دلتنگی من، با اين فاصله ای که بين من و تو می باشد

چگونه پاک کردن آن اشکهای روی گونه درخشانت ميسر است؟

ای آسمان آبی من، بين من و تو فاصله ای است،

پس چگونه دستم را بر روی گونه نازنينت بکشم و تو را نوازش کنم؟

آری من ستاره می شوم و به آسمان زندگی می آيم تا بر چهره درخشانت بوسه بزنم.

آری ای مهتاب من، پرنده شبانه می شوم تا به آسمان بيايم

و آن اشکهای پر از مهرت را از روی گونه های درخشانت پاک کنم.

و ای آسمان آبی ام، خورشيد می شوم تا در دل آبی و پر ازعشقت برای هميشه بنشينم،

شب را با آن وسعت آبی ات آشتی می دهم تا برای هميشه آبی بمانی.

دلم به درد آمده از اين فاصله، دلم به درد آمده از اين انتظار و دوری بين ما

ای ستاره درخشانم شبها با ديدن تو آرام می شوم،

و ای آسمان روزها نيز که دل آبی ات را می بينم عاشق تر از هميشه می شوم.

چگونه می توانم دستانت را در دست بگيرم وقتی بين ما اين همه فاصله است؟

انتظار می کشم تا شايد خداوند بالهايی را به من هديه دهد

که با اين بالهای پر غرورم به سوی تو پرواز کنم و دستان گرمت را در دست بگيرم.

کاش تو ای آسمان من، دل آبی ات ابری شود و از گونه هايت اشک بريزد

تا شايد قطره ای از اشکهايت بر گونه من بريزد تا احساس آرامش و عاشقی کنم.

کاش تو ای ستاره من، فرشته ای بيايد و تو را در سبدی بگذارد

و آن سبد پر از محبت و عشق را به من هديه دهد و کاش ای خورشيد من،

کاش غروب عاشقی زودتر فرا رسد تا زمانی که در پشت کوه ها ميروی

و به زمين نزديک می شوی احساس نزديکی با تو داشته باشم.

ای خورشيد من غروب ها را خيلی دوست دارم

چون تو بيشتر از همه لحظه ها به من نزديکتری و می توانم چهره ات را از نزديک ببينم

سپيده آسمان را نيز دوست دارم چون سحرگاه از پشت کوه ها بيرون می آيی

و سلامی عاشقانه به من می کنی. ای خورشيد من،

از ظهرهای تابستان نفرت دارم، چون تو در آن زمان در بلندترین نقطه آسمان می درخشی.

انتظار می کشم، تا شايد پرنده يا ستاره يا خورشيد شوم،

و يا شايد هديه ای به من برسد که تو را بيشتر از هميشه در کنار خودم احساس کنم و ببينم.

شايد در خواب ستاره يا خورشيد و يا پرنده شوم، اينک که اينها همه يک رويا و يک احساس عاشقی است

پس ای آسمان آبی ام، من خودم را به آتش می کشم

تا باد عاشقی آن دود غليظ مرا که از سوختنم به سويت بلند می شود به سوی تو بياورد

تا بتوانم تو را احساس کنم و برای مدتی آن دود که از تن سوخته ام بلند شده است

در دلت بنشيند و بعد نيز از اين دنيا وداع بگويم

آری من برای رسيدن به تو جان خواهم داد

همیشه دوستت دارم ( ..... )

اكنون 01/11/24, 02:57 pm ميباشد