ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

از شانسی که در زندگیت یک بار بهت رو میده مواظبت کن!(طنز) From10  از شانسی که در زندگیت یک بار بهت رو میده مواظبت کن!(طنز) Ozv10  از شانسی که در زندگیت یک بار بهت رو میده مواظبت کن!(طنز) Agahi10
از شانسی که در زندگیت یک بار بهت رو میده مواظبت کن!(طنز) 0_3311
از شانسی که در زندگیت یک بار بهت رو میده مواظبت کن!(طنز) Btn-ie10  از شانسی که در زندگیت یک بار بهت رو میده مواظبت کن!(طنز) Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

از شانسی که در زندگیت یک بار بهت رو میده مواظبت کن!(طنز) From10  از شانسی که در زندگیت یک بار بهت رو میده مواظبت کن!(طنز) Ozv10  از شانسی که در زندگیت یک بار بهت رو میده مواظبت کن!(طنز) Agahi10
از شانسی که در زندگیت یک بار بهت رو میده مواظبت کن!(طنز) 0_3311
از شانسی که در زندگیت یک بار بهت رو میده مواظبت کن!(طنز) Btn-ie10  از شانسی که در زندگیت یک بار بهت رو میده مواظبت کن!(طنز) Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
از شانسی که در زندگیت یک بار بهت رو میده مواظبت کن!(طنز) Vote_rcapاز شانسی که در زندگیت یک بار بهت رو میده مواظبت کن!(طنز) Voting_barاز شانسی که در زندگیت یک بار بهت رو میده مواظبت کن!(طنز) Vote_lcap 
mona69 - 552
از شانسی که در زندگیت یک بار بهت رو میده مواظبت کن!(طنز) Vote_rcapاز شانسی که در زندگیت یک بار بهت رو میده مواظبت کن!(طنز) Voting_barاز شانسی که در زندگیت یک بار بهت رو میده مواظبت کن!(طنز) Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

از شانسی که در زندگیت یک بار بهت رو میده مواظبت کن!(طنز)

mona69
    mona69
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

از شانسی که در زندگیت یک بار بهت رو میده مواظبت کن!(طنز) Empty از شانسی که در زندگیت یک بار بهت رو میده مواظبت کن!(طنز)

پست من طرف mona69 16/02/11, 03:08 pm

یک خانم 45 ساله که یک حملهء قلبی داشت و در بیمارستان بستری بود .
    در اتاق جراحی که کم مونده بود مرگ را تجربه کند خدا رو دید و پرسید
    آیا وقت من تمام است؟ خدا گفت:نه شما 43 سال و 2 ماه و 8 روز دیگه عمر می کنید.از شانسی که در زندگیت یک بار بهت رو میده مواظبت کن!یک خانم 45 ساله که یک حملهء قلبی داشت و در بیمارستان بستری بود .
    در اتاق جراحی که کم مونده بود مرگ را تجربه کند خدا رو دید و پرسید
    آیا وقت من تمام است؟ خدا گفت:نه شما 43 سال و 2 ماه و 8 روز دیگه عمر می کنید.در وقت مرخصی خانم تصمیم گرفت در بیمارستان بماند و عملهای زیر را انجام دهد
    کشیدن پوست صورت-تخلیهء چربیها(لیپو ساکشن)-عمل سینه هاو جمع و جور کردن شکم .
    فقط به فکر رنگ کردن موهاش و سفید کردن دندوناش بود !!!!از
    اونجایی كه او زمان بیشتری برای زندگی داشت از این رو او تصمیم گرفت كه
    بتواند بیشترین استفاده را از این موقعیت (زندگی) ببرد.بعد از آخرین عملش
    او از بیمارستان مرخص شددر وقت گذشتن از خیابان در راه منزل بوسیلهء یک آمبولانس کشته شد .
    وقتی با خدا روبرو شد او پرسید:: من فکر کردم شما فرمودید من 43 سال دیگه فرصت دارم چرا شما مرا از زیر آمبولانس بیرون نکشیدید؟خدا جواب داد :من شمارو تشخیص ندادم!!!

نتیجه : اونقدر روی شانس های دوباره سرمایه گذاری نکن !
    نتیجه 2: اونقدر خودتو عوض نکن که خدا هم نشناستت!!!

اكنون 01/11/24, 02:50 pm ميباشد