ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

عشق را از تو آموختم From10  عشق را از تو آموختم Ozv10  عشق را از تو آموختم Agahi10
عشق را از تو آموختم 0_3311
عشق را از تو آموختم Btn-ie10  عشق را از تو آموختم Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

عشق را از تو آموختم From10  عشق را از تو آموختم Ozv10  عشق را از تو آموختم Agahi10
عشق را از تو آموختم 0_3311
عشق را از تو آموختم Btn-ie10  عشق را از تو آموختم Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
عشق را از تو آموختم Vote_rcapعشق را از تو آموختم Voting_barعشق را از تو آموختم Vote_lcap 
mona69 - 552
عشق را از تو آموختم Vote_rcapعشق را از تو آموختم Voting_barعشق را از تو آموختم Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

عشق را از تو آموختم

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

عشق را از تو آموختم Empty عشق را از تو آموختم

پست من طرف ircfc.ir 16/02/11, 03:16 pm

روزها پر از ابر آه به سنگینی فراق و جدایی و گریه این ابرها چون بارانی پاک، به زلالی ژرف دریای چشمانت.

طوفانی از دل و دیده یک عاشق، که گواهش دو چشم منتظر، در دریای عشق، دست و پا می زد.

عقل را حسادت این عشق شد و با وعده هزار جمال، نقش تجلی بکرد و به آهی نه ارزید!

عقل می گفت: رها کن دل را دل دیوانه لایعقل را دل دیوانه محال اندیش است.

دل گفت: مرا در، عشق بازی، نیازی به چشم دیده نیست! چرا که دل، به چشم دل بیند.

به جمیلان جهان بگو که: بر دل من بنشینند و جمال یار بنگرند. که چون حوران را، به یک غمزه او نفروشم.

چرا که قهر او لطف است و لطف او محبت و محبت او بهای دل من، دل دیوانه به عقلم میگفت:

( عشق فرهاد به شیرین یاد آر
    که به محنت های بی پایان جان داد )

آری ای عشق تو نشانگر صفات و ذات معبود منی، شب را چه باشد که عاشق فدای معشوق کند.

هر دو جهان را به یک نگاه دلبر بفروشد. آری ای جان تو را چون لطافت است، در راه لطیف نازنینی باید بسوزی.

آری ای چشم تو را چون صفت پاکی است، در راه پاکدل عزیزی باید اشک بریزی.

آری ای زبان به مدح و وصف دلبر آی تا دل، بر (کنار) دل اید.

پس عقل با آن جمال حوران، عاشق را با عشق خود سپردند.

( عقل خرد اندیش چو دریافت دل را
    بگفتا طی کن این ره قصه ما هر چه بادا باد است )

آری ای دلربای من تو را خواب ناز حلالت مرا بیداری شبها.

تو را به نثر آموختم و در عرصه ادبیات عشقم بستایم. چون عشق را از تو آموختم ....

( تو مسیحا نفسی عشق تو احیای من است
    سوختن از دل و جان زینت سودای من است )

( تو به دم، درس محبت به من آموختی
    زان سبب وصل تو در ذکر و تمنای من است )

اكنون 15/11/24, 05:03 am ميباشد