ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

دانستنی های جالب(خروپف) From10  دانستنی های جالب(خروپف) Ozv10  دانستنی های جالب(خروپف) Agahi10
دانستنی های جالب(خروپف) 0_3311
دانستنی های جالب(خروپف) Btn-ie10  دانستنی های جالب(خروپف) Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

دانستنی های جالب(خروپف) From10  دانستنی های جالب(خروپف) Ozv10  دانستنی های جالب(خروپف) Agahi10
دانستنی های جالب(خروپف) 0_3311
دانستنی های جالب(خروپف) Btn-ie10  دانستنی های جالب(خروپف) Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
دانستنی های جالب(خروپف) Vote_rcapدانستنی های جالب(خروپف) Voting_barدانستنی های جالب(خروپف) Vote_lcap 
mona69 - 552
دانستنی های جالب(خروپف) Vote_rcapدانستنی های جالب(خروپف) Voting_barدانستنی های جالب(خروپف) Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

دانستنی های جالب(خروپف)

mona69
    mona69
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

دانستنی های جالب(خروپف) Empty دانستنی های جالب(خروپف)

پست من طرف mona69 18/02/11, 10:34 am

خروپف موضوع خيلي از جك‌هاست اما موضوع خنده‌داري براي ميليون‌ها كسي كه خروپف مي‌كنند و كساني كه اين افراد را دوست دارند نيست.

طبق مطالعات آكادمي اتئلارينگولژي و علم شناسي گوش و حنجره آمريكا، حداقل 45 درصد از افراد بزرگسال گهگاه و 25 درصد به طور مدام و از روي عادت خروپف مي‌كنند. مشكل خروپف كردن بيشتر در مردان و افراد چاق به چشم مي‌خورد و خروپف معمولاً با افزايش سن بيشتر مي‌شود.

دكتر مارك ماهوالد مدير مركز اختلال‌هاي منطقه‌اي خواب مينسوتا و مدير سابق آكادمي آمريكا براي درمان خواب مي‌گويد: «خروپف به نحو باورنكردني‌اي رايج است و مردم در مورد آن شوخي مي‌كنند. با اين حال، خروپف مي‌تواند مشكلات اساسي‌اي را در خانواده‌ها ايجاد كند. بسياري از زوج‌ها به علت خروپف نمي‌توانند در يك اتاق با هم بخوابند».

ماهوالد مي‌گويد: «افراد بايد مراقب قرص‌ها و اسپري‌هايي كه در بازار براي متوقف كردن خروپف وجود دارد باشند». او مي‌گويد: «انواع اسپري‌ها و قرص‌ها وجود دارد كه ادعا مي‌كنند مي‌توانند خروپف را بهتر كنند اما من تا به حال هيچ اعتباري از لحاظ مطالعات علمي براي تأييد اين ادعاها نديده‌ام».

خوشبختانه، تغييراتي در سبك‌هاي زندگي و درمان‌هاي طبيعي وجود دارد كه مي‌تواند به بهبود خروپف كمك كند.

دانستنی های جالب(خروپف) %D8%AE%D8%B1%20%D9%88%20%D9%BE%D9%813

1- موقعيت خوابيدن خود را تغيير دهيد.

خروپف هنگامي به وجود مي‌آيد كه كام نرم، (زبان كوچك)، زبان، لوزه و يا ماهيچه‌ها ر پشت گلو بر خلاف يكديگر بر روي هم حركت كرده و در طول خواب يك صداي لرزشي ايجاد كنند. ماهوالد مي‌گويد: «در ابتدا خروپف زماني اتفاق مي‌افتد كه شما به پشت دراز كشيده‌ايد و زبانتان به عقب مي‌رود و مقاومت راه‌هاي هوايي را افزايش مي‌دهد».

او ادامه مي‌دهد: «اگر شما يكي از اين افرادي هستيد كه خروپف مي‌كنند معمولاً خوابيدن به پهلوها مي‌تواند به شما كمك كند».

شما شايد نياز داشته باشيد كه به اندازه‌ي 4 اينچ سرتختتان را بلند كنيد. بر اساس گفته‌ي آكادمي اتالارينگولژي آمريكا براي انجام اين كار مي‌توانيد چند قطعه چوبي كوچك و يا چيزهاي ديگري را زيربالشتان بگذاريد.

هرچند خروپف كردن مي‌تواند پيشرفت كند و در حالي‌كه به پهلوها خوابيده‌‌ايد و يا سرتان بلند است هم به سراغتان بيايد. خروپف مي‌تواند در تمام طول شب و در تمام حالت‌ها به وجود بيايد. پس مهم آن است كه سبك زندگي خودتان را تغيير دهيد.

2- 10 درصد از وزن خود را كم كنيد تا به متوقف كردن خروپف كمك كنيد.

افرادي‌كه اضافه وزن دارند بافت گردني ضخيمي دارند كه ريسك خروپف را زياد مي‌كند. ماهوالد مي‌گويد: «اگر شما اضافه وزن داريد كم كردن يك مقدار متعادل از وزن، حتي 10 درصد وزن بدنتان، مي‌تواند به متوقف كردن خروپف كمك كند».

3- براي متوقف كردن خروپف از مشروبات الكلي و آرام بخش‌ها پرهيز كنيد.

دكتر رابرت كلارك مدير پزشكي مركز اختلال‌هاي منطقه‌اي خواب در بيمارستان كلمبوس مي‌گويد: «هرچيزي كه باعث تسكين مي‌شود مانند قرص‌هاي خواب و يا الكل ملايم هم مي‌تواند باعث خروپف شود زيرا اين قرص‌ها تمايل دارند كه حركات تنفسي شما را سركوب كنند».

او توصيه مي‌كند كه اگر شما به علت مشروبات الكلي ويا آرام بخش‌ها خروپف مي‌كنيد، مصرف از آن‌ها را قطع كنيد.

4- براي متوقف كردن خروپف از بخور تنفس استفاده كنيد.

انباشتگي بيني شما مي‌تواند باعث خروپف شود. كلازت توصيه مي‌كند كه سعي كنيد ميزان انباشتگي بيني خود را با تنفس بخار قبل از خواب كم كنيد.

كلارك مي‌گويد: «داخل كردن آب گرم به بيني و قرار دادن يك حوله دورسرتان و تنفس بخار براي بيرون آوردن خلط‌هايي كه باعث انباشتگي است بسيار مناسب است.

5- براي متوقف كردن خروپف از نوارهاي بيني استفاده كنيد.

مطالعات نشان مي‌دهد كه نوارهاي بيني مي‌توانند آرام سازي موقتي‌اي را به ارمغان مي‌آورد و به مردم كمك كنند تا خروپف كردنشان را متوقف كنند.

ماهوالد مي‌گويد: «اين آسان‌تر است كه وقتي سوراخ بيني شما به حالت كاملاً عريض باز است نفس بكشيد، پس نوارهاي بيني كه روي بيني پوشيده مي‌شوند به خروپف‌هايي كه از بيني شما ناشي مي‌شوند كمك كنند».

البته گاهي اوقات خروپف از پايه‌ي زبان و يا كام نرم ناشي مي‌شود نه از بيني‌تان.

اكنون 15/11/24, 09:08 am ميباشد