ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

توقف آزمايش واکسن پيشگيری از بيماری ايدز From10  توقف آزمايش واکسن پيشگيری از بيماری ايدز Ozv10  توقف آزمايش واکسن پيشگيری از بيماری ايدز Agahi10
توقف آزمايش واکسن پيشگيری از بيماری ايدز 0_3311
توقف آزمايش واکسن پيشگيری از بيماری ايدز Btn-ie10  توقف آزمايش واکسن پيشگيری از بيماری ايدز Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

توقف آزمايش واکسن پيشگيری از بيماری ايدز From10  توقف آزمايش واکسن پيشگيری از بيماری ايدز Ozv10  توقف آزمايش واکسن پيشگيری از بيماری ايدز Agahi10
توقف آزمايش واکسن پيشگيری از بيماری ايدز 0_3311
توقف آزمايش واکسن پيشگيری از بيماری ايدز Btn-ie10  توقف آزمايش واکسن پيشگيری از بيماری ايدز Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
توقف آزمايش واکسن پيشگيری از بيماری ايدز Vote_rcapتوقف آزمايش واکسن پيشگيری از بيماری ايدز Voting_barتوقف آزمايش واکسن پيشگيری از بيماری ايدز Vote_lcap 
mona69 - 552
توقف آزمايش واکسن پيشگيری از بيماری ايدز Vote_rcapتوقف آزمايش واکسن پيشگيری از بيماری ايدز Voting_barتوقف آزمايش واکسن پيشگيری از بيماری ايدز Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

توقف آزمايش واکسن پيشگيری از بيماری ايدز

mona69
    mona69
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

توقف آزمايش واکسن پيشگيری از بيماری ايدز Empty توقف آزمايش واکسن پيشگيری از بيماری ايدز

پست من طرف mona69 18/02/11, 11:28 am

شرکت داروسازی مرک (Merck) در پی ناکامی های پزشکی در آزمايش واکسن پيشگيری از بيماری ايدز به آزمايش هاي اين واكسن خاتمه داد.
    به گزارش شبكه BBC ، شرکت داروسازی مرک اعلام کرد که واکسن پيشگيری از
    بيماری ايدز از ابتلای افراد به ايدز جلوگيری نمی کند و آزمايش آن را روي
    داوطلبان متوقف کرده است.
    شرکت مرک که يکی از بزرگ ترين شركت های دارو سازی در جهان است، حدود ده سال پيش روند توليد واکسن پيشگيری از ايدز را آغاز کرد.
    عامل بروز ايدز ويروس HIV و يا ويروس انسانی سندرم اکتسابی فقدان ايمنی
    بدن است که در مراحل پيشرفته تر به بيماری مهلک ايدز تبديل می شود.
    بسياری اميدوار بودند که شرکت مرک بتواند با اين واکسن مبارزه با ايدز در جهان را وارد مرحله جديدی کند.
    شرکت مرک از سال ۲۰۰۴ ميلادی کار آزمايش واکسن ايدز را بر روی حدود 3 هزار داوطلب آغاز کرد.
    بيشتر اين افراد متعلق به گروه هاي پرخطر که احتمال بيشتري برای ابتلا به ايدز دارند، بودند.
    در يک گروه ۷۴۱ نفری از داوطلبان، ۲۴ نفر با وجود اين که واکسن ساخت مرک به آنها تزريق شده بود، به ويروس عامل ايدز آلوده شدند.
    در گروهی ۷۶۲ نفری ديگري هم ويروس عامل ايدز وارد بدن ۲۱ نفر از داوطلبان شد.
    بسياری از ناظران از ناکامی شرکت مرک در توليد واکسن پيشگيری از ايدز ابراز تاسف کرده اند.
    برخی از دانشمندان آمريکايی اخير هشدار داده اند که جهان در مبارزه با ايدز در حال شکست خوردن است.

اكنون 15/11/24, 09:36 am ميباشد