ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

جزایر برمودا  From10  جزایر برمودا  Ozv10  جزایر برمودا  Agahi10
جزایر برمودا  0_3311
جزایر برمودا  Btn-ie10  جزایر برمودا  Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

جزایر برمودا  From10  جزایر برمودا  Ozv10  جزایر برمودا  Agahi10
جزایر برمودا  0_3311
جزایر برمودا  Btn-ie10  جزایر برمودا  Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
جزایر برمودا  Vote_rcapجزایر برمودا  Voting_barجزایر برمودا  Vote_lcap 
mona69 - 552
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

جزایر برمودا

m_r
    m_r
    مدیر تالار
    مدیر تالار

جزایر برمودا  Empty جزایر برمودا

پست من طرف m_r 20/02/11, 08:33 pm

Thumbs up جزایر برمودا

جزایر برمودا ( Bermuda Islands ) واقع است در آمریکای شمالی ، اقیانوس اطلس شمالی و 917 کیلومتری جنوب شرق بندر کیب هاتراس ( در ایالت کارولینای شمالی ، ایالات متحده ی آمریکا ) . جزایر برمودا از مستملکات بریتانیا در اقیانوس اطلس شمالی محسوب می شود . پایتخت جزایر برمودا ، شهر همیلتون ( Hamilton ) با نزدیک به 1000 نفر جمعیت می باشد . مساحت جزایر برمودا 53.3 کیلومتر مربع و جمعیت آن بالغ بر 66 هزار نفر است . برمودا به صورت مجمع الجزایر است که مشتمل بر حدود 360 جزیره می باشد که مهمترین جزیره ی آن گریت برمودا ( Great Bermuda ) یا مین آیلند ( Main Island ) نام دارد . جزایر برمودا در سال 1503 میلادی و توسط خوان دی برمودز ( Juan de Bermudez ) دریانورد اسپانیایی کشف شد که نام خود را نیز بر این جزیره نهاد ، این جزیره در زمان کشف ، تقریبا خالی از سکنه بود . در سال 1612 مهاجرت بریتانیایی تبارها به این جزایر آغاز شد و در سال 1684 این جزیره رسما به صورتCrown Colony بریتانیا درآمد ( Crown Colony : بعضی از مستعمرات مشترک المنافع بریتانیا که مقام سلطنت بر آنها نظارت دارد . ) در سال 1968 جزایر برمودا دارای قانون اساسی شد و اولین نخست وزیر نیز در همین سال انتخاب شد ، البته این مقام هم به نوعی جنبه ی تشریفاتی دارد ، زیرا هم نخست وزیر از طریق بریتانیا انتخاب می شود و هم نخست وزیر و کابینه ی او حق دخالت در روابط خارجی و امنیت ملی را ندارند و این وظایف به عهده ی بریتانیا قرار دارد . ضمنا در رفراندومی که در اوت سال 1995 میلادی در این جزایر به منظور استقلال از بریتانیا انجام شد ، سه چهارم جمعیت جزیره با استقلال از بریتانیا مخالفت کردند !!! . در 12 اکتبر 2007 مارک کیپس به سمت فرماندار و در 30 اکتبر 2006 نیز ایوارت براون به عنوان نخست وزیر جزایر برمودا منصوب شدند . آب و هوای جزایر برمودا تحت تاثیر جریان های دریای گالف استریم قرار دارد به طوری که در طول سال دمای هوا بین 18 تا 29 درجه ی سانتیگراد در نوسان است . نژاد 54 % برمودایی ها ، سیاه ، 34 % سفید و 6 % نیز دورگه هستند ، همچنین دین 23 % جمعیت برمودا را انگلیکان ، 15 % را کاتولیک ، 11 % را اپیسکوپال - متدیست آفریقایی و 18 % نیز پروتستان تشکیل می دهد . انگلیسی زبان رسمی جزایر برموداست ، همچنین پرتغالی هم در این جزایر رواج دارد . واحد پول جزایر برمودا ، دلار با واحد جزء ( سنت ) نام دارد . عمده صنایع جزایر برمودا را توریسم و بانکداری تشکیل می دهند .

مواضيع مماثلة

-

اكنون 15/11/24, 05:55 am ميباشد