ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

تغییر عنوان رشته فنی و مهندسی به مهندسی تکنولوژی در دوره کارشناسی ناپیوسته  From10  تغییر عنوان رشته فنی و مهندسی به مهندسی تکنولوژی در دوره کارشناسی ناپیوسته  Ozv10  تغییر عنوان رشته فنی و مهندسی به مهندسی تکنولوژی در دوره کارشناسی ناپیوسته  Agahi10
تغییر عنوان رشته فنی و مهندسی به مهندسی تکنولوژی در دوره کارشناسی ناپیوسته  0_3311
تغییر عنوان رشته فنی و مهندسی به مهندسی تکنولوژی در دوره کارشناسی ناپیوسته  Btn-ie10  تغییر عنوان رشته فنی و مهندسی به مهندسی تکنولوژی در دوره کارشناسی ناپیوسته  Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

تغییر عنوان رشته فنی و مهندسی به مهندسی تکنولوژی در دوره کارشناسی ناپیوسته  From10  تغییر عنوان رشته فنی و مهندسی به مهندسی تکنولوژی در دوره کارشناسی ناپیوسته  Ozv10  تغییر عنوان رشته فنی و مهندسی به مهندسی تکنولوژی در دوره کارشناسی ناپیوسته  Agahi10
تغییر عنوان رشته فنی و مهندسی به مهندسی تکنولوژی در دوره کارشناسی ناپیوسته  0_3311
تغییر عنوان رشته فنی و مهندسی به مهندسی تکنولوژی در دوره کارشناسی ناپیوسته  Btn-ie10  تغییر عنوان رشته فنی و مهندسی به مهندسی تکنولوژی در دوره کارشناسی ناپیوسته  Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
تغییر عنوان رشته فنی و مهندسی به مهندسی تکنولوژی در دوره کارشناسی ناپیوسته  Vote_rcapتغییر عنوان رشته فنی و مهندسی به مهندسی تکنولوژی در دوره کارشناسی ناپیوسته  Voting_barتغییر عنوان رشته فنی و مهندسی به مهندسی تکنولوژی در دوره کارشناسی ناپیوسته  Vote_lcap 
mona69 - 552
تغییر عنوان رشته فنی و مهندسی به مهندسی تکنولوژی در دوره کارشناسی ناپیوسته  Vote_rcapتغییر عنوان رشته فنی و مهندسی به مهندسی تکنولوژی در دوره کارشناسی ناپیوسته  Voting_barتغییر عنوان رشته فنی و مهندسی به مهندسی تکنولوژی در دوره کارشناسی ناپیوسته  Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

تغییر عنوان رشته فنی و مهندسی به مهندسی تکنولوژی در دوره کارشناسی ناپیوسته

m_r
    m_r
    مدیر تالار
    مدیر تالار

تغییر عنوان رشته فنی و مهندسی به مهندسی تکنولوژی در دوره کارشناسی ناپیوسته  Empty تغییر عنوان رشته فنی و مهندسی به مهندسی تکنولوژی در دوره کارشناسی ناپیوسته

پست من طرف m_r 20/02/11, 09:02 pm

تغییر عناوین رشته های گروه فنی و مهندسی به مهندسی تکنولوژی در دوره کارشناسی ناپیوسته

پیرو ابلاغیه وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری به اطلاع میرساند عناوین برخی از رشته ها در دوره کارشناسی ناپیوسته به شرح مندرج در جدول زیر برای ورودیهای جدید (یعنی 87 و به بعد و تکمیل ظرفیت 86 ) تغییر یافته است . ورودیهای سنوات قبل (بغیر از تکمیل ظرفیت 86)در شمول این تغییرات نمیباشند و با هر عنوان که در آزمون پذیرفته شده اند و رشته آنها مصوب شده با همان عنوان و برنامه درسی فارغ التحصیل خواهند گردید.
    لازم است واحدهایی که مجری رشته های 1- مهندسی نرم افزار کامپیوتر 2- مهندسی برق الکترونیک 3- حسابداری 4- الهیات و معارف اسلامی بودند، از ورودیهای جدید این دوره ها را با عناوین و سرفصل های جدید که معین شده است برگزار نمایند اما ورودیهای قبلی کما فی سابق با همان سرفصل قدیمی که مصوب سازمان مرکزی بوده است ادامه تحصیل میدهند تا فارغ التحصیل گردند برای دروس جبرانی رشته های مهندسی نرم افزار کامپیوتر ، مهندسی برق الکترونیک و حسابداری که به عنوان مهندسی تکنولوژی تغییر یافته است و سرفصل های گروه علمی کاربردی را برای ورودیهای جدید مذکور اجرا مینمایند برابر مصوبه جلسه 46 به شرح ذیل اقدام می نمایند.

1- کاردانی های پیوسته و کاردانی های علمی کاربردی که با دیپلم سه ساله نظام جدید وراد دوره کاردانی شده اند حداقل 20 واحد جبرانی. 2- کاردانی های ناپیوسته نامتجانس حداکثر 12 واحد با نظر گروه.

اكنون 01/11/24, 11:01 am ميباشد