ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

خبار مسابقات و نتایج رالی  From10  خبار مسابقات و نتایج رالی  Ozv10  خبار مسابقات و نتایج رالی  Agahi10
خبار مسابقات و نتایج رالی  0_3311
خبار مسابقات و نتایج رالی  Btn-ie10  خبار مسابقات و نتایج رالی  Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

خبار مسابقات و نتایج رالی  From10  خبار مسابقات و نتایج رالی  Ozv10  خبار مسابقات و نتایج رالی  Agahi10
خبار مسابقات و نتایج رالی  0_3311
خبار مسابقات و نتایج رالی  Btn-ie10  خبار مسابقات و نتایج رالی  Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
خبار مسابقات و نتایج رالی  Vote_rcapخبار مسابقات و نتایج رالی  Voting_barخبار مسابقات و نتایج رالی  Vote_lcap 
mona69 - 552
خبار مسابقات و نتایج رالی  Vote_rcapخبار مسابقات و نتایج رالی  Voting_barخبار مسابقات و نتایج رالی  Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

خبار مسابقات و نتایج رالی

m_r
    m_r
    مدیر تالار
    مدیر تالار

خبار مسابقات و نتایج رالی  Empty خبار مسابقات و نتایج رالی

پست من طرف m_r 20/02/11, 09:18 pm

نجمین دوره رقابت های اتومبیلرانی کشور هم جمعه 22/9/87 برگزار گردید . این دوره از مسابقات با نظم و تمیزی خاصی برگزار شد.و خبر از تحولاتی نو سازنده در اتومبیلرانی کشور می داد . روزی که نشانه های تلاش مسئولین فدراسیون و پیست کاملا ملموس بود.ای کاش این شرایط 4 سال پیش شروع می شد.
    و کاش این شرایط روز به روز بهتر شود. و جای دارد از اسپانسر محترم ایم مسابقات تامین اجتمائی هم با بت عنایت ویژه به اتومبیلرانی تقدیر گردد.
    این رقابت ها در 6 کلاس و 70 شرکت کننده به انجام رسید شرکت کنندگان از تهران - کرج - ورامین - قم - هرمزگان و اصفهان در این رقابت ها حضور داشتند. علاقه مندان به این رشته هم از ساعت ها زودتر برای تماشای مسابقه به پیست آمده بودند تا این رقابت ها را از نزدیک ببینند، نکته جالب توجه این است که اولین ساعت تقریبا ساعت 12 استارت خورد و این خود جای تعجب داشت در هر صورت رقابت خوب و زیبایی را بین دوستان شاهد بودیم البته جای خالی دوستانی هم در بین اتومبیل ها احساس می شد به سراغ تشریح کلاس ها برویم.

اولین کلاس این دوره از مسابقات 1800 استاندارد بود که از ابتدای این مسابقه با پیشتازی مازیار مددی شروع شد ولی این بار دیگر برای وی روز خوشی نبود تا چند دور اول بسیار خوب فاصله خود را حفظ می کرد و مانع از عبور علی مقیمی مرد دیگر 1800 می شد تا اینکه بالاخره علی مقیمی با هنر نمایی در سر یکی از پیچچ ها از وی سبقت گرفت بعد از آن پژوی بژ رنگ که مانند سایه به دنبال مازیار مددی بود توانست در انتهای 400 متر به طور عجیبی او را پشت سر بگذارد چند برخوردی در این کلاس صورت گرفت که بیشتر از ناحیه مازیار مددی بود ولی باز هم دو نفر جلوی مددی حاضر به از دست دادن جایگاه خود نبودند تا اینکه به همان ترتیب از جایگاه عبور کردند ولی ابن کلاس با اعتراض روبرو شد و نتیجه آن هم باید بررسی شود و پس از بررسی اعلام می گردد

اكنون 14/11/24, 08:48 pm ميباشد