ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

فرياد پيروزي فتل و ردبول در ياس مارينا  From10  فرياد پيروزي فتل و ردبول در ياس مارينا  Ozv10  فرياد پيروزي فتل و ردبول در ياس مارينا  Agahi10
فرياد پيروزي فتل و ردبول در ياس مارينا  0_3311
فرياد پيروزي فتل و ردبول در ياس مارينا  Btn-ie10  فرياد پيروزي فتل و ردبول در ياس مارينا  Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

فرياد پيروزي فتل و ردبول در ياس مارينا  From10  فرياد پيروزي فتل و ردبول در ياس مارينا  Ozv10  فرياد پيروزي فتل و ردبول در ياس مارينا  Agahi10
فرياد پيروزي فتل و ردبول در ياس مارينا  0_3311
فرياد پيروزي فتل و ردبول در ياس مارينا  Btn-ie10  فرياد پيروزي فتل و ردبول در ياس مارينا  Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
فرياد پيروزي فتل و ردبول در ياس مارينا  Vote_rcapفرياد پيروزي فتل و ردبول در ياس مارينا  Voting_barفرياد پيروزي فتل و ردبول در ياس مارينا  Vote_lcap 
mona69 - 552
فرياد پيروزي فتل و ردبول در ياس مارينا  Vote_rcapفرياد پيروزي فتل و ردبول در ياس مارينا  Voting_barفرياد پيروزي فتل و ردبول در ياس مارينا  Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

فرياد پيروزي فتل و ردبول در ياس مارينا

m_r
    m_r
    مدیر تالار
    مدیر تالار

فرياد پيروزي فتل و ردبول در ياس مارينا  Empty فرياد پيروزي فتل و ردبول در ياس مارينا

پست من طرف m_r 20/02/11, 09:19 pm

هفدهمين و آخرين مرحله مسابقات اتومبيلراني فرمول يك قهرماني جهان با پيشتازي راننده آلماني تيم ردبول به پايان رسيد.

به گزارش فارس، در اين رقابت كه در پيست بسيار زيبا و مدرن ياس مارينا در ابوظبي امارات به طول 470/305 كيلومتر برگزار شد، سباستين فتل راننده آلماني تيم ردبول توانست سريع‌تر از ساير رقيبان از خط پايان بگذرد و عنوان قهرماني اين مرحله را به خود اختصاص دهد.

شوماخر كوچك موفق شد 55 دور از اين پيست را در زمان يك ساعت و 34دقيقه و 3ثانيه و 414 هزارم ثانيه بپيمايد و با آخرين گرندپري اين فصل وداعي شيرين داشته باشد.

اين راننده آلماني كه در دور تعيين خط در جايگاه دوم برترين اتومبيلرانان پس از لوئيس هميلتون قرار داشت، در شرايطي كه در تعقيب اين راننده بريتانيايي تيم مك‌لارن بود ناگهان اتومبيل هميلتون زماني كه 19 دور از پيست را طي كرده بود دچار نقص فني شد تا از ادامه رقابت بازماند.

سباستين فتل از اين فرصت به بهترين شكل استفاده كرد و توانست پيشتاز اتومبيلرانان قرار گيرد و در نهايت چهارمين عنوان قهرماني اين فصل خود را اين بار در ابوظبي جشن بگيرد.

راننده تيم ردبول با كسب اين عنوان قهرماني توانست در مجموع مراحل برگزار شده از ابتداي فصل تاكنون نايب‌قهرماني خود را در مسابقات فرمول يك اين فصل مسجل و مقام دوم برترين اتومبيلران فرمول‌يك جهان را كسب كند.

پس از فتل، هم تيمي او مارك وبر استراليايي با 8/17 ثانيه اختلاف در رده دوم قرار گرفت تا با كسب 8امتياز جايگاه خود را در مجموع 17مرحله مسابقات در مكان چهارم استحكام بخشد و چهارمين راننده برتر جهان لقب گيرد.

*قهرمان جهان در جايگاه سوم گرندپري ابوظبي
    در ادامه اين رقابت جيسون باتن بريتانيايي راننده تيم براون مرسدس كه توانسته است در برزيل عنوان زودهنگام قهرماني جهان را در اين مسابقات بدست آورد در آخرين گرندپري با 4/18ثانيه اختلاف نسبت به فتل در رده سوم رانندگان قرار گرفت تا 6امتياز به اندوخته خود بيافزايد و با كسب 95امتياز وداعي شيرين با مسابقات فرمول يك اين فصل داشته باشد.

روبنس باريچلو راننده كهنه‌كار برزيلي و هم‌تيمي باتن در تيم براون كه تلاش زيادي داشت تا بتواند مكان دوم برترين رانندگان جهان را بدست آورد موفق به انجام اين كار نشد و با توجه به قهرماني فتل در نهايت در جايگاه چهارم اين گرندپري قرار گرفت و به عنوان سومين اتومبيلران برتر مسابقات معرفي شد.

*مك‌لارن، ناكامي فراري را در اين فصل تكميل كرد
    در شرايطي كه اختلاف امتيازي 2 تيم مك‌لارن و فراري براي كسب جايگاه سومي تيمي مسابقات يك امتياز بود با عدم نتيجه گيري رانندگان هر 2تيم، مك‌لارن توانست عنوان سومين تيم اتومبيلراني برتر مسابقات را از آن خود كند تا ناكامي فراري با قرار گرفتن در رده چهارم تيمي مسابقات تكميل شود.

در رقابت عصر روز گذشته هميلتون كه در خط اول رقابت قرار داشت و توانسته بود در 19 دور پيشتاز رانندگان قرار داشته باشد ناگهان بر اثر نقص فني خودرو از ادامه رقابت كناره‌گيري كرد. رايكونن راننده تيم فراري كه آخرين رقابت خود را با اين تيم تجربه مي‌كرد اگر در جمع 8راننده برتر پاياني قرار مي‌گرفت مي‌توانست فراري و خودش را در جدول بالا بكشد اما اين اتفاق رخ نداد و در رده دوازدهم قرار گرفت تا هميلتون و مك‌لارن بالاتر از رايكونن و فراري قرار گيرند و مرد يخي وداعي تلخ با تيم محبوبش فراري داشته باشد.

در پايان 17 مرحله برگزار شده جيسون باتن با قهرماني در گرند‌پري هاي استراليا، مالزي، بحرين، اسپانيا، موناكو و تركيه بيشترين پيروزي را بدست آورد.

سباستين فتل با قهرماني در 4 گرندپري چين، بريتانيا، ژاپن و ابوظبي در رده دوم قرار گرفت.
    روبنس باريچلو برزيلي با قهرماني در گرندپري اروپا و ايتاليا، مارك وبر استراليايي با قهرماني در آلمان و برزيل و لوئيس هميلتون بريتانيايي با قهرماني در مجارستان و سنگاپور توانستند هر كدام 2عنوان قهرماني را براي خود رقم بزنند.

كيمي رايكونن فنلاندي تنها قهرماني خود و فراري را در مسابقات بلژيك بدست آورد.

*جدول رانندگان در پايان مسابقات اين فصل به شرح زير است:
    1-جيسون باتن، بريتانيا، 95امتياز
    2-سباستين فتل، آلمان، 84امتياز
    3-روبنس باريچلو، برزيل، 77امتياز
    4-مارك وبر، استراليا، 5/69 امتياز
    5-لوئيس هميلتون، بريتانيا، 49امتياز
    6-كيمي رايكونن، فنلاند، 48امتياز
    7-نيكو روزبرگ، آلمان، 5/34 امتياز
    8-يارنو ترولي، ايتاليا، 5/32امتياز
    9-فرناندو آلونسو، اسپانيا، 26امتياز
    10-تيمو گلاك، آلمان، 24امتياز
    11-فيليپه ماسا، برزيل، 22امتياز