ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

اگر داوطلبی در كنكور قبول نشد هیچ تقصیری ندارد From10  اگر داوطلبی در كنكور قبول نشد هیچ تقصیری ندارد Ozv10  اگر داوطلبی در كنكور قبول نشد هیچ تقصیری ندارد Agahi10
اگر داوطلبی در كنكور قبول نشد هیچ تقصیری ندارد 0_3311
اگر داوطلبی در كنكور قبول نشد هیچ تقصیری ندارد Btn-ie10  اگر داوطلبی در كنكور قبول نشد هیچ تقصیری ندارد Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

اگر داوطلبی در كنكور قبول نشد هیچ تقصیری ندارد From10  اگر داوطلبی در كنكور قبول نشد هیچ تقصیری ندارد Ozv10  اگر داوطلبی در كنكور قبول نشد هیچ تقصیری ندارد Agahi10
اگر داوطلبی در كنكور قبول نشد هیچ تقصیری ندارد 0_3311
اگر داوطلبی در كنكور قبول نشد هیچ تقصیری ندارد Btn-ie10  اگر داوطلبی در كنكور قبول نشد هیچ تقصیری ندارد Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
اگر داوطلبی در كنكور قبول نشد هیچ تقصیری ندارد Vote_rcapاگر داوطلبی در كنكور قبول نشد هیچ تقصیری ندارد Voting_barاگر داوطلبی در كنكور قبول نشد هیچ تقصیری ندارد Vote_lcap 
mona69 - 552
اگر داوطلبی در كنكور قبول نشد هیچ تقصیری ندارد Vote_rcapاگر داوطلبی در كنكور قبول نشد هیچ تقصیری ندارد Voting_barاگر داوطلبی در كنكور قبول نشد هیچ تقصیری ندارد Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

2 مشترك

اگر داوطلبی در كنكور قبول نشد هیچ تقصیری ندارد

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

اگر داوطلبی در كنكور قبول نشد هیچ تقصیری ندارد Empty اگر داوطلبی در كنكور قبول نشد هیچ تقصیری ندارد

پست من طرف ircfc.ir 20/02/11, 10:13 pm

چرا كه سال فقط 365 روز است. در حالی كه:

1) سال 52 جمعه داریم و می دانید كه جمعه ها فقط برای استراحت است به این ترتیب 313 روز باقی می ماند.

2) حداقل 50 روز مربوط به تعطیلات تابستانی است كه به دلیل گرمای هوا مطالعه دقیق برای یک فرد نرمال مشكل است. بنابراین 263 روز دیگر باقی می ماند.

3) در هر روز 8 ساعت خواب برای بدن لازم است كه جمعا 122 روز می شود. بنابراین 141 روز باقی می ماند.

4) اما سلامتی جسم و روح روزانه 1 ساعت تفریح را می طلبد كه جمعا 15 روز می شود. پس 126 در روز باقی می ماند.

5) طبیعتا 2 ساعت در روز برای خوردن غذا لازم است كه در كل 30 روز می شود. پس 96 روز باقی می ماند.

6) 1 ساعت در روز برای گفتگو و تبادل افكار به صورت تلفنی لازم است. چرا كه انسان موجودی اجتماعی است. این خود 15 روز است. پس 81 روز باقی می ماند.

7) روزهای امتحان 35 روز از سال را به خود اختصاص می دهند. پس 46 روز باقی می ماند.
    8) تعطیلات نوروز و اعیاد مختلف دست كم 30 روز در سال هستند. پس 16 روز باقی می ماند.

9) در سال شما 10 روز را به بازی می گذرانید. پس 6 روز باقی می ماند.

10) در سال حداقل 3 روز به بیماری طی می شود و 3 روز دیگر باقی است .

11) سینما رفتن و سایر امور شخصی هم 2 روز را در بر می گیرند. پس 1 روز باقی می ماند.

12) 1 روز باقی مانده همان روز تولد شماست. چگونه می توان در آن روز درس خواند؟!!

نتیجه اخلاقی: پس یک داوطلب نرمال نمی تواند امیدی برای قبولی در دانشگاه داشته باشد.
    m_r
    m_r
    مدیر تالار
    مدیر تالار

اگر داوطلبی در كنكور قبول نشد هیچ تقصیری ندارد Empty رد: اگر داوطلبی در كنكور قبول نشد هیچ تقصیری ندارد

پست من طرف m_r 20/02/11, 10:23 pm

ایول مطلب جالبی بود

اكنون 14/11/24, 08:50 pm ميباشد