ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

ده راهکار برای زدودن خشم From10  ده راهکار برای زدودن خشم Ozv10  ده راهکار برای زدودن خشم Agahi10
ده راهکار برای زدودن خشم 0_3311
ده راهکار برای زدودن خشم Btn-ie10  ده راهکار برای زدودن خشم Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

ده راهکار برای زدودن خشم From10  ده راهکار برای زدودن خشم Ozv10  ده راهکار برای زدودن خشم Agahi10
ده راهکار برای زدودن خشم 0_3311
ده راهکار برای زدودن خشم Btn-ie10  ده راهکار برای زدودن خشم Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
ده راهکار برای زدودن خشم Vote_rcapده راهکار برای زدودن خشم Voting_barده راهکار برای زدودن خشم Vote_lcap 
mona69 - 552
ده راهکار برای زدودن خشم Vote_rcapده راهکار برای زدودن خشم Voting_barده راهکار برای زدودن خشم Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

ده راهکار برای زدودن خشم

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

ده راهکار برای زدودن خشم Empty ده راهکار برای زدودن خشم

پست من طرف ircfc.ir 20/02/11, 10:24 pm

1) سعی کنید خشم خود را به تاخیر بیندارید، به تاخیر انداختن خشم برابر تسلط یافتن بر آن است و با سعی و تلاش فراوان می توانید خشم را کاملا از بین ببرید.

2) در لحظه ای که دچار خشم می شوید، همواره بخاطر بیاورید که هر کسی از این حق مسلم برخوردار است که بنا به خواسته خود رفتار کند پس به دیگران این اجازه را بدهید که مطابق میل و خواسته خود رفتار کنند.

3) سعی کنید در لحظه ای که خشمگین می شوید در نزدیکی کسی که دوستش دارید قرار بگیرید تا بتوانید در کنار او آرامش از دست رفته خود را باز یابید.

4) از انتظارات بی جایی که نسبت به دیگران دارید دست بردارید. زیرا به محض از بین رفتن این توقعات نابجا، خشم شما نیزاز بین می رود.

5) از موارد عصبانیت خود فهرستی تهیه کنید. در صورتی که در این ضمینه اهتمام بورزید به زودی پی می برید که کار اکراه آمیز شما در نوشتن این وقایع شما را ترغیب می کند که کمتر خشمگین شوید.

6) از یک فرد مورد اعتماد درخواست کمک کنید. از او بخواهید هنگامی که خشم شما را مشاهده می کند آن را از طریق علائم قراردادی به شما گوشزد کند.

7) وقتی که می خواهید با ابراز خشم به بچه هایتان درس عبرت دهید، سعی کنید خشم خشم خود را به طور تصنعی بروز دهید و طوری عصبانی نشوید که باعث ناراحتی جسم و روح شما گردد.

8) به خاطر بسپارید که بچه ها همیشه پرجنب و جوش و فعال هستند و عصبانی شدن نسبت به این موضوع فایده ای برای شما ندارد پس سعی کنید با طبیعت آنها کنار بیایید.

9) در ترافیک سعی کنید به جای خشمگین شدن، به رویدادهای جذاب و خوش آیند زندگیتان بیندیشید و یا به یک موزیک آرام بخش گوش دهید.

۱۰) اگر خود را دوست داشته باشید هرگز دچار خشم ویران گر نمی شوید.

اكنون 14/11/24, 08:56 pm ميباشد