ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

مدارک لازم جهت خرید بلیط هواپیمای ایران!(طنز) From10  مدارک لازم جهت خرید بلیط هواپیمای ایران!(طنز) Ozv10  مدارک لازم جهت خرید بلیط هواپیمای ایران!(طنز) Agahi10
مدارک لازم جهت خرید بلیط هواپیمای ایران!(طنز) 0_3311
مدارک لازم جهت خرید بلیط هواپیمای ایران!(طنز) Btn-ie10  مدارک لازم جهت خرید بلیط هواپیمای ایران!(طنز) Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

مدارک لازم جهت خرید بلیط هواپیمای ایران!(طنز) From10  مدارک لازم جهت خرید بلیط هواپیمای ایران!(طنز) Ozv10  مدارک لازم جهت خرید بلیط هواپیمای ایران!(طنز) Agahi10
مدارک لازم جهت خرید بلیط هواپیمای ایران!(طنز) 0_3311
مدارک لازم جهت خرید بلیط هواپیمای ایران!(طنز) Btn-ie10  مدارک لازم جهت خرید بلیط هواپیمای ایران!(طنز) Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
مدارک لازم جهت خرید بلیط هواپیمای ایران!(طنز) Vote_rcapمدارک لازم جهت خرید بلیط هواپیمای ایران!(طنز) Voting_barمدارک لازم جهت خرید بلیط هواپیمای ایران!(طنز) Vote_lcap 
mona69 - 552
مدارک لازم جهت خرید بلیط هواپیمای ایران!(طنز) Vote_rcapمدارک لازم جهت خرید بلیط هواپیمای ایران!(طنز) Voting_barمدارک لازم جهت خرید بلیط هواپیمای ایران!(طنز) Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

مدارک لازم جهت خرید بلیط هواپیمای ایران!(طنز)

14emam
    14emam
    حامی تالار
    حامی تالار

مدارک لازم جهت خرید بلیط هواپیمای ایران!(طنز) Empty مدارک لازم جهت خرید بلیط هواپیمای ایران!(طنز)

پست من طرف 14emam 15/04/11, 12:40 pm

از سوی سازمان هواپیمائی کشوری لیست مدارک لازم جهت خرید بلیط هواپیمای ایران به شرح زیر به اطلاع ملت شریف می رسد
    کپی وصیت نامه به همراه رضایت نامه امضا شده
    فیش بانکی مربوط به غسل میت با آب غیر یارانه ای
    فیش بانکی هزینه امتحان شفاهی شهادتین
    مبلغ 200 هزار تومان بابت قطع درختان محل سقوط به حساب شهرداری
    فیش بانکی به مبلغ 50 هزار تومان عوارض خروج از دنیا
    فیش بانکی به مبلغ 20 هزار تومان بابت تسلیت از
    رسانه ملی[
    امضای تاییدیه منطقه جغرافیایی برخورد با زمین
    تلفن اضطراری جهت اعلام سقوط به ترتیب اولویت
    فیش بانکی 200هزار تومان جهت استفاده از حوری در برزخ ااا در صورت ارسال شخص متوفی به جهنم شرکت هواپیمائی هیچ مسئولیتی بعهده نخواهد
    داشت

مدارک لازم جهت خرید بلیط هواپیمای ایران!(طنز) 24 مدارک لازم جهت خرید بلیط هواپیمای ایران!(طنز) 24 مدارک لازم جهت خرید بلیط هواپیمای ایران!(طنز) 24

مدارک لازم جهت خرید بلیط هواپیمای ایران!(طنز) Moz-screenshotمدارک لازم جهت خرید بلیط هواپیمای ایران!(طنز) Moz-screenshot-1

اكنون 01/11/24, 03:04 pm ميباشد