ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

بمب مرسدس بنز BIOME From10  بمب مرسدس بنز BIOME Ozv10  بمب مرسدس بنز BIOME Agahi10
بمب مرسدس بنز BIOME 0_3311
بمب مرسدس بنز BIOME Btn-ie10  بمب مرسدس بنز BIOME Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

بمب مرسدس بنز BIOME From10  بمب مرسدس بنز BIOME Ozv10  بمب مرسدس بنز BIOME Agahi10
بمب مرسدس بنز BIOME 0_3311
بمب مرسدس بنز BIOME Btn-ie10  بمب مرسدس بنز BIOME Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
بمب مرسدس بنز BIOME Vote_rcapبمب مرسدس بنز BIOME Voting_barبمب مرسدس بنز BIOME Vote_lcap 
mona69 - 552
بمب مرسدس بنز BIOME Vote_rcapبمب مرسدس بنز BIOME Voting_barبمب مرسدس بنز BIOME Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

بمب مرسدس بنز BIOME

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

بمب مرسدس بنز BIOME Empty بمب مرسدس بنز BIOME

پست من طرف ircfc.ir 08/05/11, 11:19 am

مرسدس بنز بمب خود را در نمايشگاه خودروي لس‌آنجلس منفجر كرد!
    به گزارش ايسنا، اين شركت آلماني در نمايشگاه امسال خودروي لس‌آنجلس از مدل مفهومي خود با نام BIOME رونمايي كرد كه داراي ظاهري بسيار چشمگير است.

اين خودرو در كارلسبد، استديوي طراحي پيشرفته مرسدس بنز در كاليفرنيا طراحي شده است.

مرسدس بنز قصد داشته با طراحي اين خودرو پنجره‌اي تازه‌اي را به سمت صنعت خودروسازي آينده باز كند و ايده‌هايي متفاوتي را در زمينه رانندگي آسوده‌تر و حمل‌ونقل سبز مطرح كند.

به گفته هوبرت لي، رييس استوديوي كارلسبد اين خودروي مفهومي در فضايي ارگانيك مانند دانه‌اي در گلخانه رشد مي‌كند.

تنها آلايندگي اين خودرو در مسيرهاي جاده‌اي اكسيژن بوده و در ساخت آن نيز از مواد كامپوزيت استفاده شده است.

اين خودرو ظرفيت حمل چهار سرنشين را داشته و طول اين خودرو كوچكتر از كلاس C مرسدس بنز و پهن‌تر از مرسدس بنز GL است.

اين خودرو همچنين داراي بدنه‌اي از بيوفيبر بوده كه باعث شده وزن خودرو پايين بماند. وزن اين خودرو 875.5 پوند معادل كمي بيش از 397 كيلوگرم است.

بمب مرسدس بنز BIOME Multimedia%5Cpics%5C1389%5C8%5CEconomy%5C157

بمب مرسدس بنز BIOME 156777_515

بمب مرسدس بنز BIOME 156778_337

بمب مرسدس بنز BIOME 156779_239

بمب مرسدس بنز BIOME 156780_855

اكنون 14/11/24, 10:03 am ميباشد