ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

نحوه کنترل احساسات بعد از شنیدن خبری بد From10  نحوه کنترل احساسات بعد از شنیدن خبری بد Ozv10  نحوه کنترل احساسات بعد از شنیدن خبری بد Agahi10
نحوه کنترل احساسات بعد از شنیدن خبری بد 0_3311
نحوه کنترل احساسات بعد از شنیدن خبری بد Btn-ie10  نحوه کنترل احساسات بعد از شنیدن خبری بد Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

نحوه کنترل احساسات بعد از شنیدن خبری بد From10  نحوه کنترل احساسات بعد از شنیدن خبری بد Ozv10  نحوه کنترل احساسات بعد از شنیدن خبری بد Agahi10
نحوه کنترل احساسات بعد از شنیدن خبری بد 0_3311
نحوه کنترل احساسات بعد از شنیدن خبری بد Btn-ie10  نحوه کنترل احساسات بعد از شنیدن خبری بد Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
نحوه کنترل احساسات بعد از شنیدن خبری بد Vote_rcapنحوه کنترل احساسات بعد از شنیدن خبری بد Voting_barنحوه کنترل احساسات بعد از شنیدن خبری بد Vote_lcap 
mona69 - 552
نحوه کنترل احساسات بعد از شنیدن خبری بد Vote_rcapنحوه کنترل احساسات بعد از شنیدن خبری بد Voting_barنحوه کنترل احساسات بعد از شنیدن خبری بد Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

نحوه کنترل احساسات بعد از شنیدن خبری بد

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

نحوه کنترل احساسات بعد از شنیدن خبری بد Empty نحوه کنترل احساسات بعد از شنیدن خبری بد

پست من طرف ircfc.ir 14/07/10, 08:39 am

اخبار بد—مرگ يکي از عزيزان، بيماري، اخراج شدن از کار و ...—مثل شوک مي مانند، وحشت مي کنيد و همه زندگيتان ناگهان تغيير مي کند.

جاي تعجب نيست که در تحقيقي مشخص شده است که تقريباً همه خانم هايي که به تازگي ابتلا به سرطان سينه شان به آن گزارش شده است، دچار پريشاني و اضطراب مي شوند. اما جدي تر اينکه، اين وضعيت در تقريباً نيمي از آنها آنقدر پيشرفت مي کند که منجر به اختلالات رواني شديد مثل افسردگي مي شود.

کاملاً بديهي است که شنيدن خبر بد چندان آسان نيست. اما واقعيت اين است که بايد با آن کنار بياييد، شما فرزنداني داريد که بايد از آنها حمايت کنيد و زندگي که بايد آنرا ادامه دهيد. اما چطور؟

بااينکه به نظر غيرممکن مي رسد اما راه هايي هست که مي توانيد بااستفاده از آنها به خودتان براي کنار آمدن با اين اخبار بد و شروع يک زندگي جديد، کمک کنيد.

کمک بگيريد
    بعد از شنيدن يک خبر بد، ساده ترين راه اين است که فکر کنيد تنها و بي کس هستيد و يا آنقدر خودتان را غرق در فکر کردن به جزئيات آن مسئله مي کنيد که ديگر نمي توانيد از زندگي لذت ببريد. بايد سعي کنيد با افراد خوشبين و مثبتي که در اطرافتان داريد صحبت کنيد و از آنها کمک بگيريد. و حتماً انجام کارهايي که سابقاً از آنها لذت مي برديد را ادامه دهيد.

اطلاعات بگيريد
    در شرايطي که اخبار بد، خبر ابتلاي شما به يک بيماري باشد، يا مواردي مثل اين، تا مي توانيد در آن زمينه اطلاعات جمع کنيد. در اينترنت براي گرفتن اطلاعات درمورد آن بيماري جستجو کنيد، کمي تحقيق کتابخانه اي انجام دهيد و حرف هاي بيماران مبتلا به آن بيماري را بشنويد. وقتي حس کنيد که کاري انجام مي دهيد اضطراب و ترستان تاحدودي تسکين مي يابد.

درمورد احساساتتان قضاوت نکنيد
    بااينکه ممکن است از دهان دوستان و آشنايان بشنويد که بايد سرتان را بالا بگيريد و قوي باشيد، اما لزومي ندارد درمورد احساسي که داريد حس بدي داشته باشيد. ترسيدن و ناراحت بودن کاملاً طبيعي است و هيچ اشکالي ندارد. وقتي کم کم سعي مي کنيد که با آن خبر بد و تاثيري که در زندگيتان دارد کنار بياييد، به خودتان اجازه بدهيد که هر احساسي را آزادانه و بدون قضاوت و انتقاد تجربه کنيد.

به خودتان فرصت دهيد
    در زمانهاي سخت، نبايد از خودتان انتظار داشته باشيد که نظم و روال عادي زندگي را داشته باشيد يا با همان سرعت قبل در زندگيتان پيش رويد. درصورت نياز از ديگران کمک بگيريد، تعهداتي که انجام آن در آن زمان به نظرتان دشوار است را لغو کنيد و از خودتان مراقبت کنيد. خوب غذا بخوريد، خوب بخوابيد و ورزش کنيد. و بالاتر از همه اينها به خودتان سخت نگيريد.

احساسات منفي را بيرون بريزيد و کم کم شرايط را بپذيريد
    مهم نيست که شوک احساسي که به شما وارد شده، چيست، مراحلي هست که بعد از هر شوک احساسي بايد طي کنيد. شايد اول آن اتفاق را نپذيريد يا سعي کنيد ناديده اش بگيريد و دوست داشته باشيد که به زندگي که قبلاً داشتيد برگرديد. در مرحله بعد ممکن است از آن وضعيت عصباني شويد و مدام بپرسيد که "چرا من؟" و همه چيز را زير سوال ببريد و آخر سر هم به طريقي افسرده و مغموم شويد.

بااينکه همه اين مراحل کاملاً نرمال وطبيعي هستند اما شما را از پذيرفتن واقعيت دور مي کنند. قبول واقعيت از نظر احساسي خيلي دشوار است اما بايد به خودتان اجازه دهيد که کم کم به آن سمت برويد. وقتي آن اتفاق را پذيرفتيد آنوقت مي توانيد به آن با آرامش بيشتري نگاه کنيد، نه با ترس و عصبانيت و ناراحتي.

اكنون 01/11/24, 10:48 am ميباشد