ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

قوانین مورفی From10  قوانین مورفی Ozv10  قوانین مورفی Agahi10
قوانین مورفی 0_3311
قوانین مورفی Btn-ie10  قوانین مورفی Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

قوانین مورفی From10  قوانین مورفی Ozv10  قوانین مورفی Agahi10
قوانین مورفی 0_3311
قوانین مورفی Btn-ie10  قوانین مورفی Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
قوانین مورفی Vote_rcapقوانین مورفی Voting_barقوانین مورفی Vote_lcap 
mona69 - 552
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

قوانین مورفی

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

قوانین مورفی Empty قوانین مورفی

پست من طرف ircfc.ir 25/07/10, 11:30 am

قوانين مورفي توسط شخصي بنام کاپيـتـان ادوارد مورفي مهندس نيروي هوايي، در سـال 1949 پـا بـه عـرصه حضور گذاشت. وي هنگامي که روي پروژه اي در نيـروي هـوايــي مشغول بررسي روند کار بود متوجه شد که تراسفورماتور به صـورت نـادرسـتي سيم پيچي شده در مـورد تکنسين مربوطه چنين گفت:"اگر اين تکنسين راهي باشه تا بتونه کـارشـو درسـت انـجـام نده، اون راهو پيدا ميکنه." قـوانين مورفي اکنون افزون بر هـزاران قانون مي بـاشد کـه توسط افراد گوناگون در سراسر جهان گرد آمده و مـجـموعـه اي از قـوانـيـن حـاکـم بر زنـدگي هسـتند کـه اکثر آنها از بدبيني نشات گرفته و جنبه شوخي دارند امـا بسـياري از آنها نيز عينيت و واقعيت دارند. اکنون به برخي از اين قوانين توجه کنيد:

1- اگـر قـرار بـاشه کاري خراب بشه و درست پيش نره، حتما خراب مي شـه آن هـم در نامناسبترين زمان!
    2- اگر احتمال داشته باشه چندين کار خراب بشه، آن کـاري که بيشترين ضرر را خواهد زد درست پيش نخواهد رفت!
    3- همه چيز در حال بدتر شدن است!
    4- لبخند بزنيد فردا همه چيز بدتر و وخيمتر خواهد شد.
    5- احتمال آنکه يک شيء آسيب ببيند نسبت مستقيم دارد با ارزش آن!
    6- همه کارها بيشتر از آنچه تصور ميکنيد بطول خواهد انجاميد!
    7- اگر شما تصميم به انجام کاري ميگيريد پيش ازآن لازم است ابتدا کار ديگري را انجام دهيد!
    8- هر راه حلي مشکل جديدي پديد مي آورد!
    9- شما هنگام صبحانه خوردن هيچگاه نميتوانيد تعيين کنيد کدام طرف نان را بايد کره بزنيد!
    10- هرگاه جسم بـا ارزشي از دست شما به زمين مي افتد به غير قابل دسترس ترين مکان ميرود (حلقه برليان يا داخل سطل زباله مي افتد و يا در چاه فاضلاب)!
    11- شما هر موقع دنبال چيزي مي گرديد هـميشه در آخـرين مـکاني که آن را جستجو ميکنيد مي يابيدش!
    12- هيچ اهميتـي ندارد که شما به چه اندازه دنبال جنسي بگرديد به محض آنکه آن را خريديد آن را در مغازه اي ديگر ارزانتر خواهيد يافت!
    13- همواره در خيابان در هنگام رانندگي ماشينها در لاين ديگر سريعتر حرکت ميکنند!
    14- زماني که دستگاه معيوب خود را نزد تعميرکار مي بريد کاملا بي عيب و درست کار خواهد کرد!
    15- هر فردي راهي براي ثروتمند شدن در ذهنش دارد که عملي نميباشد!
    16- هر چيز خوب در زندگي يا غير قانوني است ويا غير اخلاقي و يا چاق کننده!!
    17- هر کسي پول بيشتري دارد حکمراني ميکند!!
    18- هيچ عمل نيکي بدون مجازات نخواهد ماند!!
    19- هرگاه شما چيزي را در جاي امني قرار ميدهيد تا گم نشود ديگر هيچگاه نميتوانيد پيدايش کنيد!
    20- در ورزش گلف بهترين ضربه ها هميشه زماني زده ميشود که تنها باشيد و بدترين آن هنگامي که در جمعي بازي مي کنيد و يا با فردي بازي ميکنــيد که ميخواهيد او را با بازي خود تحت تاثير قرار دهيد!!
    21- هر چيزي را که مي خواهيد، نميتوانيد داشته باشيد و آنچه را که داريد نميخواهيد!
    22- احتمال آنکه کاري را که انجام ميدهيد ديگران ببـينند نـسب مسـتقيم دارد با ميزان احمقانه بودن کار شما!
    23- سنگين بودن ترافيک نسبت مستقيم دارد با ميزان عجله شما براي زود رسيدن به مقصد!
    24- هنگام ورود به پمپ بنزيـن جـايگاهـي را که انتخاب مي کنيد هميشه طولاني تر از جايگاه هاي ديگر خواهد بود.
    25- هيچ اهميتي ندارد من کجا ميروم، من آنجا هستم!
    26- هر کسي ميتواند مدرک دانشگاهي بگيرد اما صاحب عقل نخواهد شد!
    27- زباله از خلاء بيزار است آنقدر انباشته ميگردد تا فضاي موجود را پر کند!
    28- هرگاه کفش نو را براي اولين بار به پا کنيد همه پايشان را روي آن خواهد گذاشت!
    29- زماني که مي خواهيد لکه روي شيشه پنجره را پاک کنيد هميشه لکه سمت ديگر شيشه ميباشد!
    30- قانون بقاء کثيفي: براي تميز کردن هر چيزي چيز ديگري بايد کثيف گردد!!
    31- اگر امري احتمال دارد اتفاق بيافتد و خيلي هم خوشايند باشد،هرگز اتفاق نخواهد افتاد!
    32- اگر حق با شما باشد هيچکس حرف شما را باور نخواهد کرد!
    33- قوانين مانند تار عنکبوت مي باشند تنها افراد ضعيف و فقيران به دام آن ميافتند در صورتي که ثروتمندان و صاحبان قدرت آن را پاره کرده و ميگريزند!!
    34- دو عنصر در طبيعت فراوان ميباشند: يکي هيدروژن و ديگري حماقت!!
    35- جاده رسيدن به موفقيت همواره در دست ساختمان است!
    36- هرگاه چيـزي را دور بياندازيد به محض آنکه ديگر به آن دسترسي نداشته باشيد به آن نياز پيدا خواهيد کرد!
    37- کار تيمي همواره ضروري مي باشد چون به شما اجازه مي دهـد تـا در صورت بروز مشکل فرد ديگري را نکوهش کنيد!
    38- احتـمـال آنـکه طـرف ناني که به آن کره ماليده شده است بروي فرش بيافتد نسبت مستقيم دارد به قيمت فرش!
    39- شما هيچگاه نمي توانيد با نگاه کردن به خطـوط راه آهـن، بـگويـيد که قطار از کدام سمت خواهد آمد!
    40- 0 = ثابت = عقل*زيبايي*در دسترش بودن (معادله يافتن همسر به ايـن مفـهوم کـه هيـچ دختـر و زني وجود ندارد که هر سه اين خصوصيات را دارا باشد)!!
    41- ماشيني که روبروي شما در حرکت است هميشه سرعتش از شما کمتر است!
    42- هر چه عقيده اي مسخره تر باشد احتمال موفقيت آن بيشتر مي باشد!!
    43- افرادي که مي توانند بهترين نصيحت ها را بکنند، نصيحت نمي کنند!!
    44- دود سيگار هـمواره به سمت افراد غيـر سيـگاري حـرکت خواهد کرد، بدون توجه به سمت وزش باد!
    45- جاي پارک مناسب ماشين هميشه سمت ديگر خيابان ميباشد!
    46- براي هر عملي يک انتقاد برابر و مخالف آن وجود دارد!!
    47- دوستان مي آيند و مي روند اما دشمنان انباشته ميگردند!
    48- هرگاه به دروغ به رئيس خود بگوييد که علت تاخير شما پنچر شدن چرخ ماشينتان بوده روز بعد چرخ ماشين شما پنچر خواهد شد!
    49- تقريبا داخل شدن به کاري از خارج شدن از آن آسانتر است!
    50- هيچ چيز هيچگاه بهتر نشده و نخواهد شد

اكنون 01/11/24, 11:57 am ميباشد