طرز تهیه
پیاز را داخل تابه در روغن سرخ كرده، سپس به آن سینه مرغ خرد شده را اضافه می كنیم و تفت می دهیم، پس از آن فلفل دلمه ای و قارچ را اضافه و روی آن عصاره مرغ می ریزیم و می گذاریم كه مواد خوب تفت بخورد، بعد از آن كه آب مواد تمام شد روی آن پنیرپیتزا می ریزیم.
یك دقیقه كه به همراه بقیه مواد تفت خورد، داخل خمیر قیفی می ریزیم و روی آن را با فلفل دلمه ای و زیتون چهار قاچ شده تزئین می كنیم و داخل مایكروفر یا فر با حرارت 160 درجه سانتی گراد یا 330 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم
پیاز را داخل تابه در روغن سرخ كرده، سپس به آن سینه مرغ خرد شده را اضافه می كنیم و تفت می دهیم، پس از آن فلفل دلمه ای و قارچ را اضافه و روی آن عصاره مرغ می ریزیم و می گذاریم كه مواد خوب تفت بخورد، بعد از آن كه آب مواد تمام شد روی آن پنیرپیتزا می ریزیم.
یك دقیقه كه به همراه بقیه مواد تفت خورد، داخل خمیر قیفی می ریزیم و روی آن را با فلفل دلمه ای و زیتون چهار قاچ شده تزئین می كنیم و داخل مایكروفر یا فر با حرارت 160 درجه سانتی گراد یا 330 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم