ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

آموزش بستن شال و روسری به سبک روبانی From10  آموزش بستن شال و روسری به سبک روبانی Ozv10  آموزش بستن شال و روسری به سبک روبانی Agahi10
آموزش بستن شال و روسری به سبک روبانی 0_3311
آموزش بستن شال و روسری به سبک روبانی Btn-ie10  آموزش بستن شال و روسری به سبک روبانی Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

آموزش بستن شال و روسری به سبک روبانی From10  آموزش بستن شال و روسری به سبک روبانی Ozv10  آموزش بستن شال و روسری به سبک روبانی Agahi10
آموزش بستن شال و روسری به سبک روبانی 0_3311
آموزش بستن شال و روسری به سبک روبانی Btn-ie10  آموزش بستن شال و روسری به سبک روبانی Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
آموزش بستن شال و روسری به سبک روبانی Vote_rcapآموزش بستن شال و روسری به سبک روبانی Voting_barآموزش بستن شال و روسری به سبک روبانی Vote_lcap 
mona69 - 552
آموزش بستن شال و روسری به سبک روبانی Vote_rcapآموزش بستن شال و روسری به سبک روبانی Voting_barآموزش بستن شال و روسری به سبک روبانی Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

آموزش بستن شال و روسری به سبک روبانی

Sahar
    Sahar
    مدیر تالار
    مدیر تالار

آموزش بستن شال و روسری به سبک روبانی Empty آموزش بستن شال و روسری به سبک روبانی

پست من طرف Sahar 21/08/10, 02:57 pm

آموزش بستن شال و روسری به سبک روبانی

این مدل بستن روسری، به مدل روبانی یا ribbon tie مشهور است. در این مدل هم می توانید از روسری و هم شال استفاده کنید.
    ما در اینجا از یک شال با حاشیه که در دور سر قرار میگیرد استفاده کرده ایم.

۱- در مقابل آیینه بایستید و شال را بر روی سرتان بیندازید به صورتی که دو طرف شال به یک اندازه باشد.

۲- در پشت سر دنباله های شال را از زیر قسمت شال در پشت جابجا کنید.

۳- یک دنباله شال را به به دور گره ایجاد شده چند دور بپیچانید . تعداد دور پیچاندن به دلخواه و سلیقه خودتان است که می*خواهید دنباله*ی شالتان در چه اندازه*ای باشد. اگر موهای بلندی دارید حتما آن را در این گره جای دهید.

۴- مانند مرحله سوم برای دنباله دیگر شال نیز همین کار را تکرار کنید.

۵- در انتها دو طرف شال را گره بزنید.

کار بستن شال تمام شده است. شما میتوانید به سلیقه خودتان دنباله ها ی شال را در پشت یا یک طرفتان بیندازید.

در ضمن می توانید از موهای بافته شده یا رشته های تزئینی برای تزئین به دو قسمت دوم خرگوشی که در این مدل در پشت سرتان ایجا می شود استفاده کنید.همچنین تل های تزئینی هم بر روی این شال زیبا و شیک خواهد شد

اكنون 15/11/24, 04:56 am ميباشد