با چشات می خندی اما تو دلت یه چیز دیگس، بهم می گی عزیزم و حیف، تو دلت عزیز دیگس!
پنهونش نکن می فهم ... می دونم که اشتباه نیس، هر چی باشه اونو میخای، عزیزم این که گناه نیس ...
اگه م یتونه غریبه تو رو خوشبخت کنه یارم ... دستتو خودم با شادی توی دست اون می ذارم
می گذرم از دلت اما، این تو خاطرت بمونه ........
واسه یارت کم نذاری، تو یارت نمی تونه ............
بهش نگو حتی که دستات پناه من بود .... صورت ماه و قشنگت یه زمونی ماه من بود
من که عاشقم می فهمم، سخته اینا رو شنیدن ..... سخته تو چشمای یارت، عشقه یه غریبه دیدن
من که عاشقم می فهمم، چقدر سخته نباشی، مرگ واسش که با یه غریبه آشنا شی
با چشات می خندی اما تو دلت یه چیز دیگس، بهم می گی عزیزم و حیف، تو دلت عزیز دیگس!
پنهونش نکن می فهم ... می دونم که اشتباهی نیس، هر چی باشه اونو میخای، عزیزم این که گناه نیس ...
اگه می تونه غریبه تو رو خوشبخت کنه یارم ... دستتو خودم با شادی توی دست اون می ذارم
برو خوش باش نازنیم، من خوشم به دل خوشی هام
.................. بگذر از شکستن من، دستشو بگیر تو دستهات ....................
پنهونش نکن می فهم ... می دونم که اشتباه نیس، هر چی باشه اونو میخای، عزیزم این که گناه نیس ...
اگه م یتونه غریبه تو رو خوشبخت کنه یارم ... دستتو خودم با شادی توی دست اون می ذارم
می گذرم از دلت اما، این تو خاطرت بمونه ........
واسه یارت کم نذاری، تو یارت نمی تونه ............
بهش نگو حتی که دستات پناه من بود .... صورت ماه و قشنگت یه زمونی ماه من بود
من که عاشقم می فهمم، سخته اینا رو شنیدن ..... سخته تو چشمای یارت، عشقه یه غریبه دیدن
من که عاشقم می فهمم، چقدر سخته نباشی، مرگ واسش که با یه غریبه آشنا شی
پنهونش نکن می فهم ... می دونم که اشتباهی نیس، هر چی باشه اونو میخای، عزیزم این که گناه نیس ...
اگه می تونه غریبه تو رو خوشبخت کنه یارم ... دستتو خودم با شادی توی دست اون می ذارم
برو خوش باش نازنیم، من خوشم به دل خوشی هام
.................. بگذر از شکستن من، دستشو بگیر تو دستهات ....................