ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

معرفی ارقام لوبیا قرمز From10  معرفی ارقام لوبیا قرمز Ozv10  معرفی ارقام لوبیا قرمز Agahi10
معرفی ارقام لوبیا قرمز 0_3311
معرفی ارقام لوبیا قرمز Btn-ie10  معرفی ارقام لوبیا قرمز Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

معرفی ارقام لوبیا قرمز From10  معرفی ارقام لوبیا قرمز Ozv10  معرفی ارقام لوبیا قرمز Agahi10
معرفی ارقام لوبیا قرمز 0_3311
معرفی ارقام لوبیا قرمز Btn-ie10  معرفی ارقام لوبیا قرمز Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
معرفی ارقام لوبیا قرمز Vote_rcapمعرفی ارقام لوبیا قرمز Voting_barمعرفی ارقام لوبیا قرمز Vote_lcap 
mona69 - 552
معرفی ارقام لوبیا قرمز Vote_rcapمعرفی ارقام لوبیا قرمز Voting_barمعرفی ارقام لوبیا قرمز Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

معرفی ارقام لوبیا قرمز

shaparak
    shaparak
    مدیر تالار
    مدیر تالار

معرفی ارقام لوبیا قرمز Empty معرفی ارقام لوبیا قرمز

پست من طرف shaparak 08/09/10, 01:03 am

معرفی ارقام لوبیا قرمز

ناز , گلی , اختر , صیاد , درخشان وتلاش

مقدمه :

حبوبات دانه های خشک وخوراکی هستند که به خانواده بقولات تعلق دارند , به نور رسیده وخشک این گیاهان دارای ارزش غذایی زیاد , قابلت نگهداری خوب و مهمترین منبع غذایی سرشار از پروتئین هستند .

در کشور ما از دیرباز تا کنون همواره حبوبات پس از غلات به عنوان دومین منبع مهم غذایی مطرح بوده اند و از جمله گیاهان زراعی می باشد که سرشار از پروتئین می باشد و با داشتن 18 تا 32 % پروتئین نقش مهمی در تامین مواد پروتئینی مورد نیاز بشر دارند , این در حالی است که پائین بودن اسید آمینه لایسین غلات را نیز می توان با معرف توام حبوبات جبران نمود .

به لحاظ وجود باکتری های ثبت کننده اذت هوا در ریشه آنها در حاصلخیزی خاک نیز نقش موثری دارند و پس از برداشت آنها مقادیر زیادی اذت به خاک افزوده می شود , از این رو این گیاهان نقش مهمی در تناوب زراعی دارند و از زمانهای دور نیز کشت توام آنها در غلات و یا در تناوب با غلات مرسوم بوده است .

از کشت این گیاهان در برخی از نقاط به صورت کود سبز برای تقویت و بهبود وضع فیزیکی خاک نیز استفاده می شود .

سطح زیر کشت حبوبات در استان که شامل نخود , عدس , لوبیا , ماش و باقلا خشک می شود به میزان 4000 هکتار آبی و 13700 هکتار دیم است که در این بین سطح کشت لوبیا ابی به میزان 1200 هکتار و با میانگین 1070 کیلو گرم در هکتار می باشد .

به منظور کشت این محصول و همچنین معرفی ارقام جدید شش لوبیا قرمز با نامهای ناز , گلی , اختر , صیاد , درخشان و تلاش مجموعاً هر سطح سه هکتار ( هر هکتار به میزان پنج هزار متمر مربع ) مورد کاشت و ارزیابی قرار گرفتند .

عملیات آماده سازی زمین شامل شخم , دیسک , لودر , کود پاشی و بذر کاری در اواخر اردیبهشت و اوایل خرداد انجام پذیرفت .

کودهای ماکرو استفاده شده بر اساس آزمونهای خاک بشرح زیر بوده است :

1 ) فسفاته از منبع فسفات آلومینیوم به میزان 175 کیلوگرم در هکتار

2 ) پتاسه از منبع سولفات آلومینیوم به میزان 150 کیلو گرم در هکتار

3 ) ازته از منبع سولفات آلومینیوم به میزان 100 کیلو گرم در هکتار (در زیر کشت همواره به کودهای فسفاته و پتاسه و الباقی آن به میزان 200 کیلو گرم در دو نوبت و از منبع اوره بصورت سرک استفاده شده است )

کودهای میکرو استفاده شده شامل :

1 ) روی از منبع سولفات روی به میزان 50 کیلو گرم در هکتار

2 ) مس از منبع سولفات مس به میزان 20 کیلو گرم در هکتار

3 ) آهن از منبع سولفات آهن به میزان 20 کیلو گرم در هکتار

4 ) منگنز از منبع سولفات منگنز به میزان 40 کیلوگرم در هکتار

عملیات کاشت توسط دستگاه خطی کار همدانی سه ردیفه صورت پذیرفته به نحویکه لوله سقوط میانی مسدود و کاشت توسط کارندهای جانبی صورت پذیرفت .

با توجه به اینکه میزان بذر مصرفی می بایستی جهت ارقام رونره و ایستاده با یکدیگر متفاوت باشد , جهت ارقام رونده (80) کیلو گرم و جهت ارفام ایستاده (90) کیلو گرم بذر در هکتار مصرف گردید .

در طی عملیات داشت با آفات مزرعه در زمان مقرر و با رعایت کلیه نکات سمپاشی لازم صورت پذیرفته ضمن اینکه با علفهای هرز مزرعه8 بصورت مکانیکی مبارزه انجام گردیده و در نهایت جدول زیر نشان دهنده تیپ رشد بوته , وزن یکصد دانه محصول برداشت شده و در نهایت عملکرد ارقام کاشته شده می باشد .

اكنون 01/11/24, 03:47 pm ميباشد