ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

خواص آلبالو From10  خواص آلبالو Ozv10  خواص آلبالو Agahi10
خواص آلبالو 0_3311
خواص آلبالو Btn-ie10  خواص آلبالو Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

خواص آلبالو From10  خواص آلبالو Ozv10  خواص آلبالو Agahi10
خواص آلبالو 0_3311
خواص آلبالو Btn-ie10  خواص آلبالو Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
خواص آلبالو Vote_rcapخواص آلبالو Voting_barخواص آلبالو Vote_lcap 
mona69 - 552
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

خواص آلبالو

shaparak
    shaparak
    مدیر تالار
    مدیر تالار

خواص آلبالو Empty خواص آلبالو

پست من طرف shaparak 09/09/10, 12:55 am

۱- آلبالو سرشار از ویتامین ث و عنصر معدنی آهن می باشد، بنابراین برای افرادی که مبتلا به کمبود ویتامین ث و آهن میباشند مفید است. همچنین در تصفیه خون اثر مثبتی داردَ، علاوه بر ویتامین ها ومواد معدنی مذکور ، در این میوه مفید ویتامین هائی نظیر: (آ-ب -د) و عناصری همچون منگنز، کبالت، روی ، فسفر، پتاسیم، سدیمُ، منیزیم وکلسیم نیز یافت میشود که به این خاطر ارزش آلبالو را چندین برابر افزایش می دهد.

۲- این میوه مدر، اشتها آور، ضد استفراغ، و مقوی نیروی جنسی بوده و همچنین تعداد اسپرم را افزایش داده و حرارت بدن را فرو نشانده و موجب تسکین عطش میشود و ضمنا" باعث صافی صدا می گردد.

۳- آلبالو به علت داشتن چند نوع اسید باعث جذب مواد سمی خون و لینت مزاج شده و به دفع سموم بدن از راه روده ها کمک می کند و همچنین سلولهای کبدی را مورد شستشو قرار داده و از بیماریهای کبدی، کیسه صفرا و امراض گوارشی مثل عوارض ناشی از اوره، اسید اوریک و ازدیاد کلسترول در خون جلوگیری می کند.

۴- آلبالو فشار خون را کاهش میدهد و اگر رسیده باشد مانع سوء هاضمه میشود.

۵- خوردن این میوه خوشمزه برای افر ادی که مبتلا به ورم معده، طحال، ورم کلیه، دیابت ، تصلب شرائین، رماتیسم، نقرس ، کلسترول ، سوزش مجرای ادرار، خارش پوست، غلظت خون، چاقی، سرفه و ناراحتی های عصبی و کبدی هستند ، مفید می باشد.

۶- از آلبالو می توان به عنوان ماسک زیبائی استفاده نموده و به سلامت پوست کمک کرد، صمغ درخت آلبالو و سایر خانواده آن نیز موجب نرمی سینه شده، رنگ چهره را روشن و قلب را جلا می بخشد، توصیه شده است که به منظور درمان سرفه، صمغف این درخت با آب نسبتا" سرد میل شود.

۷- آلبالو به علت داشتن اسیدهای مفید بخصوص اسید اگزالیک، در دفع صفرا وفعالیت کبد نقش مهم و درمانی دارد، همچنین باعث سیلان صفرای موجود در کیسه صفرا می شود.

۸- در طب سنتی آمده است که اگر شیر دانه آلبالو را گرفته و با کمی رازیانه مخلوط نموده وسپس می۰ل کنند برای رهائی از بیماریهائی نظیر وجود سنگ در مثانه، حرارت ادرار و سوزش مجاری ادرار اثر بخش خواهد بود.

***** توجه:

الف : لازم است بدانید که آلبالوی خشک شده قابض میباشد.

ب: پوسته درخت آلبالو دارای گلوکوزیدها، اسانس روغنی و تانن ها می باشد از این پوسته خیلی کم مصرف میشود، زیرا در صورت آزاد شدن اسید سیاندریک ( که سم خطرناکی است) احتمال مسمومت شخص می رود ، این پوسته را بخصوص در رابطه با درمان دردهای رماتیسمی و . .. مورد استفاده قرار میدهند.

مضرات آلبالو:

۱- خوردن این میون برای افراد سرد مجاز مفید نبوده و اشخاصی که مبتلا به ورم روده و زخم معده هستند مجاز به مصرف آلبالو نمی باشند.

۲- از آلبالواگر به عنوان دسر استفاده شود موجب چاقی میشود.

۳- خوردن این میوه به صورت ناشنا موجب زخم معده و بعد از غذا باعث ناراحتی های گوارشی میشود.

اكنون 15/11/24, 06:18 am ميباشد