ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

سارا خوئینی ها یا سارا وثوقی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ From10  سارا خوئینی ها یا سارا وثوقی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Ozv10  سارا خوئینی ها یا سارا وثوقی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Agahi10
سارا خوئینی ها یا سارا وثوقی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 0_3311
سارا خوئینی ها یا سارا وثوقی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Btn-ie10  سارا خوئینی ها یا سارا وثوقی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

سارا خوئینی ها یا سارا وثوقی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ From10  سارا خوئینی ها یا سارا وثوقی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Ozv10  سارا خوئینی ها یا سارا وثوقی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Agahi10
سارا خوئینی ها یا سارا وثوقی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 0_3311
سارا خوئینی ها یا سارا وثوقی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Btn-ie10  سارا خوئینی ها یا سارا وثوقی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
سارا خوئینی ها یا سارا وثوقی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Vote_rcapسارا خوئینی ها یا سارا وثوقی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Voting_barسارا خوئینی ها یا سارا وثوقی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Vote_lcap 
mona69 - 552
سارا خوئینی ها یا سارا وثوقی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Vote_rcapسارا خوئینی ها یا سارا وثوقی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Voting_barسارا خوئینی ها یا سارا وثوقی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

سارا خوئینی ها یا سارا وثوقی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Medalyni
    Medalyni
    کاربران جدید
    کاربران جدید

سارا خوئینی ها یا سارا وثوقی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Empty سارا خوئینی ها یا سارا وثوقی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پست من طرف Medalyni 16/10/10, 12:13 pm

لطفاً این را با دقت بخوانید و جواب دهید:

با سلام – تا آنجا که من اطلاع دارم سارا خوئینی ها با نام مستعار سارا وثوقی در چند فیلم بازی کرد . از جمله فیلم تلویزیونی صبحگاه خونین (1369) که نقش همسر واقعی خود یعنی چنگیز وثوقی را داشت. فیلم سینمائی گلها وگلوله ها(1370)که نقش دخترکوچک عنایت بخشی را داشت و فیلم تلویزیونی طالع عشق(1371) که نقش حلیمه دایه پیغمبر را داشت و طبق مصاحبه چنگیز وثوقی در سال 1373 با یک مجله سارا وثوقی همسر وی میباشد و نام وثوقی هم برگرفته از نام فامیل چنگیز وثوقی بود و بازهم چنگیز وثوقی در آن مصاحبه تاکید داشت که دختری 4 ساله به نام غنچه دارد از طرفی در مصاحبه سال 1386 یوسف تیموریان با مجله کانون خانواده خواندم که ایشان گفت یک سال و چند ماه است ازدواج کرده و نام همسرش مریم امیری است و قبلا هم ازدواج نکرده بود حال این تناقضات چگونه قابل جمع است ؟ آیا سارا خوئینی ها قبلا با چنگیز وثوقی ازدواج کرده و بعد طلاق گرفته اند؟ در این صورت آیا علاوه بر غنچه شایان هم فرزند آنها است؟ اصلا چه سالی طلاق گرفتند؟ البته این سئوال هم وجود دارد که طبق گفته مصاحبه آنها در سال 1368 ازدواج کردند و چنگیز تا 42 سالگی مجرد بوده است چون دختری را که حاضر شود با یک بازیگر زندگی کند پیدا نکرده بود یعنی چنگیز وثوقی متولد1326 که 42 ساله بود با سارا خوئینیهای متولد 1353 که 15 ساله بود ازدواج کرده؟!!! از آن طرف ادعای یوسف تیموریان که همسرش مریم امیری است چگونه با این ادعای سایتها که همسرش سارا خوئینی ها است قابل جمع است؟ البته به تازگی در سایتهای زیادی دیدم نوشته کامبیز وثوقی خواننده که آلبوم شب زده را اجرا کرده پسر چنگیز وثوقی است. در حالی که بزرگترین فرزند وی همین غنچه است که الان حدود 19 سال دارد و اصلا چنگیز وثوقی چنین پسری ندارد و نمیتواند پسری به این سن و سال داشته باشد. واقعا این همه تناقض چگونه قابل پذیرش است ؟ در هر صورت اگر اطلاعات دقیقی در این موارد دارید لطفا به طور دقیق و مفصل در باره تک تک سئوالات مطرح شده پاسخ بفرمائید. با امتنان و احترام.

بگید نظرتون چیه در مورد این؟.....................

اكنون 15/11/24, 07:19 am ميباشد