ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

سرعت تایپ شما چقدر است From10  سرعت تایپ شما چقدر است Ozv10  سرعت تایپ شما چقدر است Agahi10
سرعت تایپ شما چقدر است 0_3311
سرعت تایپ شما چقدر است Btn-ie10  سرعت تایپ شما چقدر است Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

سرعت تایپ شما چقدر است From10  سرعت تایپ شما چقدر است Ozv10  سرعت تایپ شما چقدر است Agahi10
سرعت تایپ شما چقدر است 0_3311
سرعت تایپ شما چقدر است Btn-ie10  سرعت تایپ شما چقدر است Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
سرعت تایپ شما چقدر است Vote_rcapسرعت تایپ شما چقدر است Voting_barسرعت تایپ شما چقدر است Vote_lcap 
mona69 - 552
سرعت تایپ شما چقدر است Vote_rcapسرعت تایپ شما چقدر است Voting_barسرعت تایپ شما چقدر است Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

سرعت تایپ شما چقدر است

abolfazl-yakuza
    تیم تالار
    تیم تالار

سرعت تایپ شما چقدر است Empty سرعت تایپ شما چقدر است

پست من طرف abolfazl-yakuza 09/12/10, 02:52 pm

سرعت تایپ شما چقدر است؟
    مهارت تایپ سریع و درست از هنرهاییست که هر کاربر و علاقمند به رایانه آرزوی داشتن آن را دارد . این مهارت تنها در صورت داشتن دو فاکتور مهم تمرین بسیار و گذشت زمان قابل دستیابی است .

چنانچه مایل به پیشرفت در این زمینه و رسیدن به حد تایپیست های حرفه ای باشید، تنها چیزی که علاوه بر آموزش نیازمند آن هستید تمرین زیاد است. اگر روزی سرعت تایپ شما به 100 کلید در دقیقه رسید، شما یک حروف چین (تایپیست) نیمه حرفه ای و چنانچه به 180 حرف در دقیقه برسید یک حروف چین کاملا حرفه ای و واجد شرایط دریافت مدرک بین المللی تایپ از سوی سازمان فنی و حرفه ای کشور به شمار می آیید.

اما تا به حال شده بخواهید سرعت تایپ خود را اندازه بگیرید ؟ فکر می‌کنید چقدر بتوانید سریع و با کمترین اشتباه تایپ کنید ؟

سایت fast-fingers.com یک ابزار آنلاین جالب برای اندازه گیری سرعت تایپ در اختیارتان قرار می‌دهد .

نکته جالب در این سایت پشتیبانی از زبان‌های مختلف از جمله زبان فارسی است .

در این سایت می توانید سرعت تایپ خود را بسنجید . کافی ست واژه های داده شده را تایپ کنید. کلمات نمایش داده شده گزیده ای از پرکاربردترین واژگان زبان پارسی هستند. با هر بار تلاش شما برای ثبت رکورد جدید؛سرعت تایپ شما بهبود می یابد .

برای ورود به بخش فارسی و انجام تست سرعت تایپ‌تان به لینک زیر بروید.
    http://persian-speedtest.10-fast-fingers.com/

شما 60 ثانیه فرصت دارید تا لغات نمایش داده شده را در کادر مربوط تایپ کنید ، هر چه که تعداد کلمات بیشتری را طی 1 دقیقه و به صورت صحیح وارد کرده باشید ، امتیاز بیشتری خواهید گرفت .

در پایان ضمن نمایش امتیاز کسب شده ، امتیاز شما با سایر شرکت‌کنندگان به مقایسه گذاشته خواهد شد و می‌توانید رتبه خود را نسبت به سایر رقبا مشاهده کنید .

منبع:مجله اینترنتی ناونیا

اكنون 01/11/24, 09:05 am ميباشد