ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

نحوه استفاده از RSS From10  نحوه استفاده از RSS Ozv10  نحوه استفاده از RSS Agahi10
نحوه استفاده از RSS 0_3311
نحوه استفاده از RSS Btn-ie10  نحوه استفاده از RSS Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

نحوه استفاده از RSS From10  نحوه استفاده از RSS Ozv10  نحوه استفاده از RSS Agahi10
نحوه استفاده از RSS 0_3311
نحوه استفاده از RSS Btn-ie10  نحوه استفاده از RSS Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
نحوه استفاده از RSS Vote_rcap31%نحوه استفاده از RSS Vote_lcap 31% [ 148 ]
نحوه استفاده از RSS Vote_rcap2%نحوه استفاده از RSS Vote_lcap 2% [ 10 ]
نحوه استفاده از RSS Vote_rcap3%نحوه استفاده از RSS Vote_lcap 3% [ 14 ]
نحوه استفاده از RSS Vote_rcap27%نحوه استفاده از RSS Vote_lcap 27% [ 128 ]
نحوه استفاده از RSS Vote_rcap15%نحوه استفاده از RSS Vote_lcap 15% [ 69 ]
نحوه استفاده از RSS Vote_rcap4%نحوه استفاده از RSS Vote_lcap 4% [ 20 ]
نحوه استفاده از RSS Vote_rcap1%نحوه استفاده از RSS Vote_lcap 1% [ 7 ]
نحوه استفاده از RSS Vote_rcap3%نحوه استفاده از RSS Vote_lcap 3% [ 12 ]
نحوه استفاده از RSS Vote_rcap8%نحوه استفاده از RSS Vote_lcap 8% [ 39 ]
نحوه استفاده از RSS Vote_rcap5%نحوه استفاده از RSS Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
نحوه استفاده از RSS Vote_rcapنحوه استفاده از RSS Voting_barنحوه استفاده از RSS Vote_lcap 
mona69 - 552
نحوه استفاده از RSS Vote_rcapنحوه استفاده از RSS Voting_barنحوه استفاده از RSS Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

نحوه استفاده از RSS

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

نحوه استفاده از RSS Empty نحوه استفاده از RSS

پست من طرف ircfc.ir 13/12/10, 10:04 am

پرسش ها مکرر کاربران ما را بر آن داشت تا نحوه استفاده از RSS را در این قسمت بصورت جزیی و در آینده بصورت کاملتری توضیح دهیم.
    جهت مشاهده مقدمه ای مربوط به RSS و معرفی آن به این صفحه مراجعه کنید: https://vahid1367.forumfa.net/rss

راههای زیادی برای استفاده از RSS وجود دارد که ما در اینجا از ساده ترین روش ها شروع می کنیم.

درمرورگرهای مختلف از جمله Internet Explorer و Firefox مکانی مخصوص فید های RSS قرار دارد که لیستی از فید های ثبت شده شما را نشان میدهد. با بروز رسانی این لیست ، چنانچه سایتی حاوی مطالب جدید باشد ، فید RSS آن سایت در آن قسمت با دیگر فیدهای به روز نشده موجود متمایز خواهد بود و شما می توانید با مراجعه به RSS آن سایت ، مطالب جدید را مشاهده کنید.
    ابتدا شرح می دهیم چطور می توان فید RSS یک سایت را در لیست اشتراک های خود در مرورگرمان ذخیره کنیم:
    پس از ورود به سایت مورد نظر، روی لینک RSS مربوط به آن سایت کلیک کرده (برای مثال روی لینک RSS این سایت کلیک کنید: https://vahid1367.forumfa.net/rss) و یک صفحه ساده سفید رنگ که هیچ ظاهر گرافیکی ندارد را خواهیم دید که مطالب سایت در آن درج شده است. در بالای صفحه کادر زرد رنگی می بینید که در آن لینکی مربوط به مشترک شدن در فید RSS آن سایت وجود دارد : Subscribe to this feed
    بعد از کلیک روی این این لینک و ثبت RSS آن سایت در مرورگرتان می توانید از قسمت خبرخوان مرورگر ، فید ها را دید و از به روز شدن سایت های مشترک شما اطلاع پیدا کرد.
    توجه داشته باشید که قسمت لیست فیدها در هر مرورگر و در نسخه های مختلف با هم فرق دارند. برای مثال در Internet Explorer 7 قسمت RSS Feed را با کلیدهای میانبر Ctrl+Shift+J می توان دید. با کلیک راست روی هر فید ثبت شده در آن لیست و به روز کردن آن (Refresh) چنانچه سایت حاوی مطلب جدید باشد عنوان سایت درشت خواهد بود و درصورت عدم وجود مطلب جدید ، عنوان فید بصورت معمولی باقی می ماند.
    در مرورگر Firefox 2 & 3 پس از ثبت فید ، در قسمت Bookmark فید ها قابل مشاهده است و با همان روش برای به روز کردن (Refresh) ، از خبرخوان مرورگر میتوان استفاده کرد.

پس به جای سر زدن به همه سایت ها و وبلاگ های مورد علاقه خود و اتلاف وقت ، اول فید های آنها را به روز کنید و بعد از آگاهی از وجود مطالب جدید در آنها ، به سایت ها رجوع کنید.

چنانچه لینک RSS وبلاگ ها در صفحات آنها وجود ندارد از لینک های زیر استفاده کنید :

برای سیستم میهن بلاگ http://WEBLOG.mihanblog.com/post/rss
    برای سیستم پرشین بلاگ http://WEBLOG.persianblog.ir/rss.xml
    برای سیستم بلاگفا http://WEBLOG.blogfa.com/rss.aspx
    برای سیستم بلاگ اسکای http://WEBLOG.blogsky.com/rss

اكنون 01/11/24, 01:01 pm ميباشد