ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

پشتیبان گیری از مطالب From10  پشتیبان گیری از مطالب Ozv10  پشتیبان گیری از مطالب Agahi10
پشتیبان گیری از مطالب 0_3311
پشتیبان گیری از مطالب Btn-ie10  پشتیبان گیری از مطالب Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

پشتیبان گیری از مطالب From10  پشتیبان گیری از مطالب Ozv10  پشتیبان گیری از مطالب Agahi10
پشتیبان گیری از مطالب 0_3311
پشتیبان گیری از مطالب Btn-ie10  پشتیبان گیری از مطالب Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
پشتیبان گیری از مطالب Vote_rcapپشتیبان گیری از مطالب Voting_barپشتیبان گیری از مطالب Vote_lcap 
mona69 - 552
پشتیبان گیری از مطالب Vote_rcapپشتیبان گیری از مطالب Voting_barپشتیبان گیری از مطالب Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

پشتیبان گیری از مطالب

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

پشتیبان گیری از مطالب Empty پشتیبان گیری از مطالب

پست من طرف ircfc.ir 13/12/10, 10:06 am

حتما چیزهایی در مورد حذف شدن وبلاگ ، هک شدن ، مسدود شدن و یا انتقال مطالب از سیستمی به سیستم دیگر را شنیده اید. بسیاری از افراد چندین سال به گردآوری مطالب می پردازند و ناگهان در یک اتفاق همه چیز را از دست می دهند و ممکن است خسارت های جبران ناپذیری را متحمل شوند!

یکی از قابلیت هایی که باید همه سیستم های مدیریتی برای سایت یا وبلاگ دارا باشند ، امکان پشتیبان گیری از مطالب شماست. مزیت های پشتیبان گیری از محتوای سایت یا وبلاگ شما بسیار زیاد هستند پس اگر هنوز اقدام به این کار نکردید حتما این کار را انجام دهید.

یکی از قابلیت هایی که باید همه سیستم های مدیریتی برای سایت یا وبلاگ دارا باشند ، امکان پشتیبان گیری از مطالب شماست. مزیت های پشتیبان گیری از محتوای سایت یا وبلاگ شما بسیار زیاد هستند پس اگر هنوز اقدام به این کار نکردید حتما این کار را انجام دهید.
    اگر مطالب وبلاگ شما به دلایل مختلفی از دست رفت شما قادرید با داشتن فایل پشتیبان ، مطالب را مجدد به وبلاگ برگردانید ، البته باید دید در سیستم مدیریتی سایت یا وبلاگ شما امکان برگرداندن فایل پشتیبان و بازسازی مطالب چگونه پیشبینی شده باشد.
    در سیستم میهن بلاگ شما قادرید فقط از مطالب ، فایل پشتیبان دریافت کنید و در زمان دیگر آن مطالب را به وبلاگ بازگردانی کنید ، اما در سیستم بلاگفا و پرشین بلاگ تنها امکان پشتیبان گیری بصورت متنی برای مطالب منتشر شده وجود دارد و برای بازیابی مطالب باید دستی تمام مطالب را خودتان یکی یکی ارسال کنید. سیستم وردپرس قابلیت بهتری را نسبت به همه دارد بطوریکه شما می توانید از مطالب ، نظرات ، پیوندها و … پشتیبان تهیه و به راحتی آنرا بازیابی کنید.
    پس فراموش نکنید بطور مستمر از مطالب سایت یا وبلاگتان پشتیبان بگیرید تا با از دست دادن آرشیو مطالبتان دچار نگرانی و ناراحتی نشوید.
    قابلیت پشتیبان گیری تنها برای استفاده در روز مبادا نیست بلکه افرادی که می خواهند از یک سیستم وبلاگ به یک سیستم دیگر نقل مکان کنند از این امکان استفاده می کنند. این روش برای سیستم وردپرس پرکاربرد تر از بقیه سیستم های وبلاگ می باشد.

اكنون 01/11/24, 12:06 pm ميباشد