ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

غیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز From10  غیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز Ozv10  غیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز Agahi10
غیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز 0_3311
غیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز Btn-ie10  غیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

غیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز From10  غیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز Ozv10  غیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز Agahi10
غیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز 0_3311
غیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز Btn-ie10  غیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
غیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز Vote_rcap31%غیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز Vote_lcap 31% [ 148 ]
غیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز Vote_rcap2%غیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز Vote_lcap 2% [ 10 ]
غیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز Vote_rcap3%غیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز Vote_lcap 3% [ 14 ]
غیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز Vote_rcap27%غیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز Vote_lcap 27% [ 128 ]
غیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز Vote_rcap15%غیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز Vote_lcap 15% [ 69 ]
غیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز Vote_rcap4%غیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز Vote_lcap 4% [ 20 ]
غیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز Vote_rcap1%غیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز Vote_lcap 1% [ 7 ]
غیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز Vote_rcap3%غیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز Vote_lcap 3% [ 12 ]
غیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز Vote_rcap8%غیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز Vote_lcap 8% [ 39 ]
غیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز Vote_rcap5%غیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
غیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز Vote_rcapغیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز Voting_barغیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز Vote_lcap 
mona69 - 552
غیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز Vote_rcapغیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز Voting_barغیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

غیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

غیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز Empty غیرفعال کردن نمایش تعداد ایمیل های خوانده نشده در ویندوز

پست من طرف ircfc.ir 15/12/10, 10:00 pm

اگر از نرم افزار Outlook برای مدیریت ایمیل های خود در ویندوز XP استفاده میکنید حتمأ به این موضوع برخورد نموده اید که در صفحه لوگین به ویندوز و به هنگام نمایش حساب های کاربری ، در زیر نام کاربر میزان ایمیل های خوانده نشده وی درج میگردد. بنا به هر دلیلی شاید دوست نداشته باشید تا تعداد ایمیل های خوانده نشده تان در این قسمت نمایش داده شود. هم اکنون به معرفی روش غیرفعال کردن این شمارنده ایمیل های خوانده نشده در ویندوز XP میپردازیم.

بدین منظور:
    از منوی Start وارد Run شده و عبارت regedit را وارد نموده و Enter بزنید تا ویرایشگر رجیستری ویندوز باز شود.
    به مسیر زیر بروید:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\UnreadMail

بر روی فضای خالی از صفحه راست کلیک کرده و New > DWORD را انتخاب نمایید و نام آن را MessageExpiryDays تنظیم کنید.
    سپس بر روی MessageExpiryDays دوبار کلیک کرده و در قسمت Value به آن مقدار 0 بدهید.
    کار تمام است، اکنون اگر ایمیل خوانده نشده ای در ویندوز داشته باشید دیگر در صفحه لوگین ویندوز XP درج نمیشود.

لازم به ذکر است اینکار توسط ابزار Tweak UI Power Toy ساخت مایکروسافت از طریق Logon > Unread Mail نیز امکان پذیر است.

اكنون 01/11/24, 02:12 pm ميباشد