ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

سبک و سریع کردن ویندوز ویستا From10  سبک و سریع کردن ویندوز ویستا Ozv10  سبک و سریع کردن ویندوز ویستا Agahi10
سبک و سریع کردن ویندوز ویستا 0_3311
سبک و سریع کردن ویندوز ویستا Btn-ie10  سبک و سریع کردن ویندوز ویستا Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

سبک و سریع کردن ویندوز ویستا From10  سبک و سریع کردن ویندوز ویستا Ozv10  سبک و سریع کردن ویندوز ویستا Agahi10
سبک و سریع کردن ویندوز ویستا 0_3311
سبک و سریع کردن ویندوز ویستا Btn-ie10  سبک و سریع کردن ویندوز ویستا Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
سبک و سریع کردن ویندوز ویستا Vote_rcapسبک و سریع کردن ویندوز ویستا Voting_barسبک و سریع کردن ویندوز ویستا Vote_lcap 
mona69 - 552
سبک و سریع کردن ویندوز ویستا Vote_rcapسبک و سریع کردن ویندوز ویستا Voting_barسبک و سریع کردن ویندوز ویستا Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

سبک و سریع کردن ویندوز ویستا

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

سبک و سریع کردن ویندوز ویستا Empty سبک و سریع کردن ویندوز ویستا

پست من طرف ircfc.ir 16/12/10, 01:09 pm

احتمالا این موضوع را می دانید که ویندوز ویستا برای اجرا و پردازش مطلوب نیاز به سخت افزارهایی به مراتب بالا تر از ویندوز xp دارد.
    این ترفند بیشتر برای کاربرانی است که هنوز با ویندوز xp و سخت افزار های مورد نیاز آن ویندوز، از سیستم خود استفاده میکنند اما قصد نصب و استفاده ویندوز ویستا را دارند.

برای این کار :

به control panel ویندوز بروید سپس به بخش system and maintenance و بعد به Administrative Tools مراجعه کنید، اکنون در داخل لیست بر روی services کلیک کنید. حالا پنجره جدیدی برای شما باز خواهد شد که در آن نام و نوع service فعال در ویندوز ویستای خود را مشاهده می کنید.
    در اینجا شما باید طبق نیاز و خواسته خود هر یک از سرویس های فعال را غیر فعال کنید.
    به عنوان مثال قصد داریم windows firewall را غیر فعال کنیم تا پس از راه اندازی مجدد سیستم اجرا نشود.
    بدین منظور :
    ابتدا windows firewall را انتخاب کنید و روی آن راست کلیک کنید سپس بر روی گزینه properties کلیک کنید تا پنجره ای برای شما باز شود در پنجره باز شده از قسمت startup type می توانید مشخص کنید که برنامه از دفعات بعد بصورت خودکار فعال گردد یا همواره غیر فعال بماند.

برای مثال کسانی که به هیچ گونه شبکه ای متصل نمی شوند ، می توانند تمام سرویس های network را غیر فعال کنند.
    به همین سادگی مقدار بسیار زیادی از رم شما آزاد می گردد در نتیجه بدون دردسر عمل پردازش صورت میگیرد.

اكنون 01/11/24, 07:13 am ميباشد