ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

ده دلیل که ویندوز ویستا خیلی هم بد نیست From10  ده دلیل که ویندوز ویستا خیلی هم بد نیست Ozv10  ده دلیل که ویندوز ویستا خیلی هم بد نیست Agahi10
ده دلیل که ویندوز ویستا خیلی هم بد نیست 0_3311
ده دلیل که ویندوز ویستا خیلی هم بد نیست Btn-ie10  ده دلیل که ویندوز ویستا خیلی هم بد نیست Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

ده دلیل که ویندوز ویستا خیلی هم بد نیست From10  ده دلیل که ویندوز ویستا خیلی هم بد نیست Ozv10  ده دلیل که ویندوز ویستا خیلی هم بد نیست Agahi10
ده دلیل که ویندوز ویستا خیلی هم بد نیست 0_3311
ده دلیل که ویندوز ویستا خیلی هم بد نیست Btn-ie10  ده دلیل که ویندوز ویستا خیلی هم بد نیست Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
ده دلیل که ویندوز ویستا خیلی هم بد نیست Vote_rcapده دلیل که ویندوز ویستا خیلی هم بد نیست Voting_barده دلیل که ویندوز ویستا خیلی هم بد نیست Vote_lcap 
mona69 - 552
ده دلیل که ویندوز ویستا خیلی هم بد نیست Vote_rcapده دلیل که ویندوز ویستا خیلی هم بد نیست Voting_barده دلیل که ویندوز ویستا خیلی هم بد نیست Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

ده دلیل که ویندوز ویستا خیلی هم بد نیست

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

ده دلیل که ویندوز ویستا خیلی هم بد نیست Empty ده دلیل که ویندوز ویستا خیلی هم بد نیست

پست من طرف ircfc.ir 16/12/10, 01:07 pm

ده دلیل که ویندوز ویستا خیلی هم بد نیست Bill-gates13

همزمان با بازنشتگی بیل گیتس، به صحبت در مورد آخرین محصول میکروسافت یعنی ویندوز ویستا می پردازیم.

در مقایسه با ویندوز xp ده مورد را بیان می کنم که نشون میده ویستا خیلی هم بد نیست.
    1- ویندوز ویستا از ویندوز xp امن تر است.
    2- ویندوز ویستا زیبا ترین ویندوز است که تا کنون منتشر شده.
    3- بازیهای ویستا نسبت به xp بهتر هستند.
    4- media center در ویستا بسیار مفید و زیباست.
    5- بر خلاف xp، دکمه sleep در ویستا درست کار می کند.
    6- جستجوی ویستا مفید تر و کاربردی تر است.
    7- کنترل user account برای بعضی ها مفید است.
    8- پشتیبانی از درایورها به بدی گذشته نیست.
    9- باگ بیستری نیبت به xp ندارد.
    10- اگر ram به اندازه کافی داشته باشید، ویستا کندتر از xp نخواهد بود.

البته منظور من این نیست که ویندوز ویستا ایراد نداره و بلکه منظورم اینه که ویستا اونقدر که میگن بد نیست.
    اگر کاربر xp هستید و می ترسید که به ویستا upgrade کنید، نترسید، چون ویستا از xp بدتر نیست.

معایبی که در مورد ویندوز ویستا می توان بیان نمود نیز به شرح زیر است:
    1- در ویستا جای همه چیز عوض شده، و باید برای هر کاری کلی وقت بگذارید تا زمانیکه به محل جدیدشون عادت کنید.
    2- سرعت انتقال فایل در ویستا کند تر است، که البته در servise pack 1 اصلاح شده است.
    3- استفاده شبکه wireless در ویستا زجرآور است
    4- تعداد زیادی بالن های توضیحات در taskbar ظاهر می شوند.
    5- تنظیمات folder ها به خاطر سپرده نمی شود.

برای مطالعه بیشتر می توانید به سایت gizmodo.com مراجعه کنید (زبان انگلیسی)

اكنون 01/11/24, 08:55 am ميباشد