ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

سوالاتی در رابطه با ویندوز 7 و پاسخ آنها From10  سوالاتی در رابطه با ویندوز 7 و پاسخ آنها Ozv10  سوالاتی در رابطه با ویندوز 7 و پاسخ آنها Agahi10
سوالاتی در رابطه با ویندوز 7 و پاسخ آنها 0_3311
سوالاتی در رابطه با ویندوز 7 و پاسخ آنها Btn-ie10  سوالاتی در رابطه با ویندوز 7 و پاسخ آنها Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

سوالاتی در رابطه با ویندوز 7 و پاسخ آنها From10  سوالاتی در رابطه با ویندوز 7 و پاسخ آنها Ozv10  سوالاتی در رابطه با ویندوز 7 و پاسخ آنها Agahi10
سوالاتی در رابطه با ویندوز 7 و پاسخ آنها 0_3311
سوالاتی در رابطه با ویندوز 7 و پاسخ آنها Btn-ie10  سوالاتی در رابطه با ویندوز 7 و پاسخ آنها Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
سوالاتی در رابطه با ویندوز 7 و پاسخ آنها Vote_rcapسوالاتی در رابطه با ویندوز 7 و پاسخ آنها Voting_barسوالاتی در رابطه با ویندوز 7 و پاسخ آنها Vote_lcap 
mona69 - 552
سوالاتی در رابطه با ویندوز 7 و پاسخ آنها Vote_rcapسوالاتی در رابطه با ویندوز 7 و پاسخ آنها Voting_barسوالاتی در رابطه با ویندوز 7 و پاسخ آنها Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

سوالاتی در رابطه با ویندوز 7 و پاسخ آنها

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

سوالاتی در رابطه با ویندوز 7 و پاسخ آنها Empty سوالاتی در رابطه با ویندوز 7 و پاسخ آنها

پست من طرف ircfc.ir 16/12/10, 12:06 pm

ویندوز 7 چیست؟

ویندوز نسخه بعدی از سیستم عامل ویندوز ��" مایکروسافت ��" است. در این ویندوز با توجه به نظرات کاربران بهبود های بسیاری توسط مایکروسافت انجام شده است. به سادگی اجرا می شود و قابل اعتماد است. خیلی سریع بالا می اید و خیلی سریع خاموش می شود. و این برای بیشتر کردن عمر باطری طراحی شده است. تازه… خیلی راحت می توانید پرینتر و دیگر دستگاه های خود را به این سیستم متصل کنید.

ویندوز 7 RC چیست؟

Windows 7 Release Candidate (RC) ویندوز 7 کاندیداری انتشار، نسخه ای است که قبل از انتشار نسخه نهایی ویندوز 7 منتشر شده است. وقتی شما از نسخه RC استفاده می کنید، ویندوز اطلاعاتی از سیستم شما را برای مهندسین مایکروسافت ارسال می کند، این اطلاعات برای برطرف کردن مشکلات احتمالی و بهبود سیستم عامل مطابق میل کاربر استفاده می شود. اگر این طور نبود، مایکروسافت باید بیش از صد ها مهندس در سراسر جهان در اختیار داشت تا ویندوز 7 را نصب و استفاده کنند، اما حالا شما هستید که می توانید به مایکروسافت در این زمینه کمک کنید!

ویندوز 7 RC مشابه با ویژگی Windows Vista Ultimate می باشد.

چگونه می توان ویندوز 7 را دریافت (Download) کرد؟

ویندوز 7 RC هم اکنون برای تمام کاربران برای دریافت رایگان در دسترس است. (به غیر از کاربران کشور های که ایالات متحده با آنها روابط تچاری ندارد، مانند ایران). مایکروسافت توصیه می کند کاربران فقط برای تجربه و آشنایی با جدیدترین ویندوز مایکروسافت از این سیستم عامل استفاده کنند. چگونه ویندوز 7 را تجربه کنم؟ اصلا سخت نیست، شما باید ابتدا فایل ISO وینوز 7 را ار اینجا دریافت کنید و بعد آن را روی یک DVD خالی رایت کنید؛ سپس کافیس یکی از پارتیشن ها را فرمت کنید (با حداقل فضایی که ویندوز 7 به آن نیاز دارد) و ویندوز 7 را روی آن نصب کنید. فراموش نکنید از اطلاعات مهم خود یک نسخه پشتیبان تهیه کنید تا در صورت از دست رفتن اطلاعات بتوانید آنها را بازگردانید.

آیا نصب ویندوز 7 RC خطرناکه ؟!

بله!!! نسخه RC چگونه می تواند پایدار و امن باشد در حالی که هدف از انتشار آن آزمایش و بررسی پایداری و رفع اشکالات احتمالی آن است؟! این یک محصول کامل نشده است و در حقیقت ناقص است! کامپیوتر شما ممکن است در هنگام کار هنگ کند و شما فایل های مهم خود را از دست بدهید! بنابراین از شما تقاضا دارم که از اطلاعات مهم خود نسخه پشتیبان تهیه کنید و هیچ وقت نسخه RC را روی سیستم اصلی خود در محل کار یا در خانه نصب نکنید!

دیگر مشکلاتی که ممکن است نسخه RC داشت باشد:

* نرم افزار ها کار نمی کنند و یا نصب نمی شوند، از جمله آنتی ویروس ها و نرم افزار های امنیتی
    * چاپ گر، کارت ویدیو و یا دیگر سخت افزار درست کار نخواهند کرد.
    * مشکل در اتصال به شبکه خانگی یا شرکت
    * امکان خراب شدن فایل ها

تا چه زمانی می توان ویندوز 7 RC را تست کرد؟

سوال مهمی است، زیرا هم ویندوز 7 RC و هم ویندوز 7 Beta تاریخ انقضا دارند. برای همین شما باید مطمئن باشید که سیستم شما از نسخه معتبر ویندوز 7 RC استفاده می کند. نسخه Beta تا تاریخ August 1, 2009 معتبر می باشد و از تاریخ July 1, 2009 هر دو ساعت خاموش می شود.

نسخه RC هم از تاریخ June 1, 2010 دیگر معتبر نمی باشد و از تاریخ March 1, 2010 هر دو ساعت یکبار خاموش می شود.

ایا امکان بروز رسانی مستقیم نسخه Windows 7 Beta به Windows 7 RC را وجود دارد؟

اگر شما از نسخه ویندوز 7 بتا (BETA) استفاده می کنید، شما نیاز دارید تا ابتدا از اطلاعات خود نسخه پشتیبان تهیه کنید (بهتر است نسخه پشتیبان را در یک درایو دیگر قرار دهید). حالا لازم است تا ویندوز 7 RC را نصب کنید، بعد از نصب شما باید فایل هایتان را برگردانید و برنامه هایتان را دوباره نصب کنید.

آیا می توان مستقیما ویندوز 7 RC را روی ویستا نصب کرد؟

اگر شما از ویستا استفاده می کنید، می توانید ویندوز 7 RC را بدون تهیه نسخه پشتیبان و نصب دوباره برنامه ها و اطلاعات، اما کار از محکم کاری عیب نخواهد کرد اگر یک نسخه پشتیبان کوچولو تهیه کنید!

آیا می توان مستقیما ویندوز 7 RC را روی XP نصب کرد؟

برای Xp، شما باید ابتدا از اطلاعات مهم خود نسخه پشتیبان تهیه کنید. نصب ویندوز RC 7 باید از ابتدا باشد. بعد از نصب نیز باید اطلاعات خود را برگردانید و برنامه هایتان را دوباره نصب کنید.

آیا می توان مستقیما ویندوز 7 RC را به نسخه نهایی ویندوز 7 ارتقا داد؟

وقتی شما می خواهید نسخه نهایی را نصب کنید، شما به یک نصب کامل و تمیز احتیاج دارد، بنابراین از اطلاعات خود نسخه پشتیان تهیه کنید و بعد از نصب اطلاعات خود را برگردانید و برنامه هایتان را دوباره نصب کنید.

چگونه می توان با استفاده و آزمایش ویندوز 7 RC به بهبود آن کمک کرد؟

شما کافیست ویندوز 7 RC را نصب و استفاده کنید. شما از این طریق می توانید کمک کنید. زیرا نسخه ویندوز 7 RC به طور خودکار اطلاعات نگ کردن ها و باگ ها را برای مهندسین مایکروسافت از طریق اینترنت ارسال می کند. اطلاعاتیکه به صورت گزارش خودکار ارسال می شوند "telemetry." نامیده می شوند. مهندسین مایکروسافت باگ ها و مشکلات دیگر ویندوز 7 را بر این اساس نتیجه های این عمل بررسی می کنند. در زمان انتشار نسخه RC تا نسخه نهایی مهندسین مایکروسافت این اطلاعات را بررسی و مشکلات را برطرف می کنند.

این اطلاعات چگونه از کاربرانی که آزمایش می کنند جمع آوری می شوند؟

وقتی شما از ویندوز 7 استفاده می کنید، مایکروسافت اطلاعاتی را که در مورد ویندوز 7 RC را جمع آوری می کند. همچنین فیدبک ها نیز از PC ها توسط مایکروسافت جمع آوری می شود. و سپس در جهت بهبود سیستم عامل مایکروسافت آنالیز می شوند، برای اطلاع بیشتر از چگونگی جمع آوری اطلاعات و چگونگی استفاده اطلاعات توسط مایکروسافت privacy statement را مطالعه کنید.

ویندوز 7 RC چه نیازی سخت افزاری دارد؟

Windows 7 RC system requirements:

* 1 GHz or faster 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor
    * 1 GB RAM (32-bit) / 2 GB RAM (64-bit)
    * 16 GB available disk space (32-bit) / 20 GB (64-bit)
    * DirectX 9 graphics processor with WDDM 1.0 or higher driv

کدام مرورگرها از صفحه دریافت ویندوز 7 پشتیبانی می کنند؟

Internet Explorer 7, Internet Explorer 8 و مرورگر فایرفاکس از این صفحه برای دریافت ویندوز 7 RC پشتیبانی می کنند. کابران Internet Explorer 8 برای بهترین دریافت باید از تنظیمات خودکار proxy server استفاده کنند.

product key را چگونه می توان دریافت کرد؟

قبل از کلیک روی دکمه دریافت، شما product key مخصوص به خود را جهت فعال سازی خواهید دید. اگر این را گم کردید دوباره به صفحه دانلود بروید و شماره را مجدد یاداشت کنید.

آیا مایکروسافت از این محصول پشتیبانی فنی می کند؟

نه، مایکروسافت از محصولات قبل از انتشار نهایی پشتیبانی فنی نمی کند، این شامل ویندوز 7 RC هم هست.

اما مایکروسافت یک online forum ایجاد کرده است برای طرح سوالات و مشکلات، شما می توانید سوالات خود را مطرح کنید و پاسخش را از دیگر آزمایش کنندگان دریافت کنید.

Windows XP Mode چیست و چگونه می توان از آن استفاده کرد؟

Windows XP Mode ابزاری با استفاده از تکنولوژی مجازی سازی است که به شما امکان می دهد برنامه هایی را که در ویندوز 7 RC خوب کار نمی کنند را همانند محیط XP اجرا کنید.

اكنون 01/11/24, 02:57 pm ميباشد