ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

کارت های اعتباری قابل برنامه ریزی From10  کارت های اعتباری قابل برنامه ریزی Ozv10  کارت های اعتباری قابل برنامه ریزی Agahi10
کارت های اعتباری قابل برنامه ریزی 0_3311
کارت های اعتباری قابل برنامه ریزی Btn-ie10  کارت های اعتباری قابل برنامه ریزی Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

کارت های اعتباری قابل برنامه ریزی From10  کارت های اعتباری قابل برنامه ریزی Ozv10  کارت های اعتباری قابل برنامه ریزی Agahi10
کارت های اعتباری قابل برنامه ریزی 0_3311
کارت های اعتباری قابل برنامه ریزی Btn-ie10  کارت های اعتباری قابل برنامه ریزی Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
کارت های اعتباری قابل برنامه ریزی Vote_rcapکارت های اعتباری قابل برنامه ریزی Voting_barکارت های اعتباری قابل برنامه ریزی Vote_lcap 
mona69 - 552
کارت های اعتباری قابل برنامه ریزی Vote_rcapکارت های اعتباری قابل برنامه ریزی Voting_barکارت های اعتباری قابل برنامه ریزی Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

کارت های اعتباری قابل برنامه ریزی

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

کارت های اعتباری قابل برنامه ریزی Empty کارت های اعتباری قابل برنامه ریزی

پست من طرف ircfc.ir 16/12/10, 05:59 pm

کارت های اعتباری قابل برنامه ریزی Intel_x220

کارت های اعتباری قابل برنامه ریزی مفهوم جدیدی هستند. این کارت ها یک کامپیوتر کوچک داخلی دارند که می توانند بر اساس ورودی های مختلف، اطلاعات متفاوتی را روی نوار فلزی کارت بنویسند.در کنفرانس دمو که چند وقت در سانتا کلارای کالیفرنیا برگزار شد، دو شرکت متفاوت نسخه های خود از این کارت ها را به نمایش گذاشتند. ‏

شرکت عرضه کننده اول، دینامیکس نام دارد. این شرکت پیتزبورگی که سه سال است به شکل مخفی روی این کارت کار می کند توانسته تنها در سال گذشته ۵.۷ میلیون دلار برای ادامه تحقیقات سرمایه جذب نماید. کارت این شرکت که «مالتی اکانت» نامیده می شود، دو دگمه در جلو دارد که هر کدام می توانند به شکل مستقل برنامه ریزی شوند و در صورت فشرده شدن، اطلاعات روی نوار مغناطیسی کارت را به شکل متفاوتی تنظیم کنند. ‏

احتمال زیادی دارد که مثلا بانک شما یک دگمه را برای حساب پس انداز شما برنامه ریزی کند و دگمه دیگر را برای حساب اعتباری. این کارت دقیقا ابعاد یک کارت اعتباری معمولی را دارد که همین حالا در جیب دارید اما تا حدی از آن انعطاف پذیرتر است. مدیر عامل شرکت دینامیکس می گوید «این کارت ها دقیقا به ابعاد کارت های معمولی هستند و باتری لیتیوم پلیمر آن ها تحت استفاده بسیار سنگین، چهار سال عمر می کند. ‏

این کارت ها صد در صد ضد آب هستند و می توانید به راحتی آن ها را به همراه لباس هایتان در ماشین لباسشویی بیندازید.»کارت دوم، Hidden یا «مخفی» نام دارد. این کارت یک صفحه کلید عددی و یک صفحه نمایش سیاه و سفید دارد. برای استفاده از هر کدام از وضعیت های کارت کافی است تا پین مناسب را روی صفحه کلید وارد کنید و صفحه نمایش و نوار مغناطیسی کارت، متناسب با پین وارد شده، برنامه ریزی خواهد شد. ‏

ممکن است پین اول را به کارت اعتباری بانک اول اختصاص بدهید، پین دوم را به حساب دبیت همان بانک، پین سوم را به کارت کارمندی و یک پین چهارم را به کارت سوخت. شرکت تولید کننده کارت دوم، انتظار دارد که بانک ها به خاطر امنیت بالاتر این کارت، مشتری جدی آن باشند چرا که در صورت مفقود شدن، برای یابنده فرقی بین این کارت و یک قطعه پلاستیک بی ارزش وجود نخواهد داشت. ‏

Technology Review

اكنون 01/11/24, 10:55 am ميباشد