ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

باغچه برقی برای پرورش سبزیجات From10  باغچه برقی برای پرورش سبزیجات Ozv10  باغچه برقی برای پرورش سبزیجات Agahi10
باغچه برقی برای پرورش سبزیجات 0_3311
باغچه برقی برای پرورش سبزیجات Btn-ie10  باغچه برقی برای پرورش سبزیجات Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

باغچه برقی برای پرورش سبزیجات From10  باغچه برقی برای پرورش سبزیجات Ozv10  باغچه برقی برای پرورش سبزیجات Agahi10
باغچه برقی برای پرورش سبزیجات 0_3311
باغچه برقی برای پرورش سبزیجات Btn-ie10  باغچه برقی برای پرورش سبزیجات Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
باغچه برقی برای پرورش سبزیجات Vote_rcapباغچه برقی برای پرورش سبزیجات Voting_barباغچه برقی برای پرورش سبزیجات Vote_lcap 
mona69 - 552
باغچه برقی برای پرورش سبزیجات Vote_rcapباغچه برقی برای پرورش سبزیجات Voting_barباغچه برقی برای پرورش سبزیجات Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

باغچه برقی برای پرورش سبزیجات

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

باغچه برقی برای پرورش سبزیجات Empty باغچه برقی برای پرورش سبزیجات

پست من طرف ircfc.ir 16/12/10, 06:17 pm

باغچه برقی برای پرورش سبزیجات Chef_narenji_ir

تا حالا باغچه برقی دیده بودید؟ آنچه که در تصویر مشاهده می کنید یک باغچه قابل حمل برقی، ویژه پرورش سبزیجات است. البته از این باغچه های مصنوعی کم نداریم اما این یکی مشخصات جالبی دارد. هدف از ساخت آن رستوران ها و فروشگاه های غذا است تا بتوانند خودشان سبزی مورد نیازشان را به سرعت تولید کنند و همیشه سبزی تازه سرو کنند.

نام این دستگاه Chef’s Farm بوده و محصولی از کارخانه Dentsu Facilitiy می باشد که در نمایشگاه تکنولوژی و ماشین آلات غذای ۲۰۱۰ در توکیو معرفی شده است. یکی از قابلیت های منحصر به فرد آن سرعت اش در پرورش گیاهان است. به گونه ای که سازندگانش ادعا می کنند با این باغچه برقی می توانید روزی ۶۰ عدد کاهو پرورش بدهید یعنی در سال بیش از ۲۰ هزار کاهو برایتان تولید می کند.

این دستگاه دارای ۵ عدد بستر مغذی است که هر یک دارای طول ۲٫۷m و عرض ۱٫۲m می باشد. هر یک از این بسترهای مغذی در قابی فلزی جای می گیرند و تخم گیاهان روی آن پاشیده می شود.

باغچه برقی برای پرورش سبزیجات Nutric4

سپس این قاب های فلزی در زیر تابش ۱۲ عدد لامپ ۴۰ واتی فلوروسنت شرایط را برای رشد و پرورش سبزیجات فراهم می کند. ضمن اینکه دما و نور جهت پرورش تخم هر یک از سبزیجات برای هر طبقه از این دستگاه قابل کنترل می باشد. بنابراین می توان روی هر طبقه یک سبزی متفاوت پرورش داد.

این دستگاه به پمپ مکش هوا جهت شستشو و میکروب زدایی فضای داخلی نیز مجز است و از تابستان ۲۰۱۰ با قیمت ۹۰ هزار دلار در بازار ژاپن به فروش می رسد. قیمت اش بسیار گران است اما سازندگان می گویند سرعت این دستگاه در پرورش سبزی سبب می شود که پول خودش را طی ۵ سال در بیاورد. البته آنها احتمالا قیمت سبزی را بر اساس نرخ ژاپن حساب کرده اند. چرا که آنجا قیمت میوه و سبزی بسیار گران است.

اكنون 15/11/24, 08:59 am ميباشد