ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

رباتی که تخم مرغ رنگ می کند From10  رباتی که تخم مرغ رنگ می کند Ozv10  رباتی که تخم مرغ رنگ می کند Agahi10
رباتی که تخم مرغ رنگ می کند 0_3311
رباتی که تخم مرغ رنگ می کند Btn-ie10  رباتی که تخم مرغ رنگ می کند Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

رباتی که تخم مرغ رنگ می کند From10  رباتی که تخم مرغ رنگ می کند Ozv10  رباتی که تخم مرغ رنگ می کند Agahi10
رباتی که تخم مرغ رنگ می کند 0_3311
رباتی که تخم مرغ رنگ می کند Btn-ie10  رباتی که تخم مرغ رنگ می کند Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
رباتی که تخم مرغ رنگ می کند Vote_rcapرباتی که تخم مرغ رنگ می کند Voting_barرباتی که تخم مرغ رنگ می کند Vote_lcap 
mona69 - 552
رباتی که تخم مرغ رنگ می کند Vote_rcapرباتی که تخم مرغ رنگ می کند Voting_barرباتی که تخم مرغ رنگ می کند Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

رباتی که تخم مرغ رنگ می کند

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

رباتی که تخم مرغ رنگ می کند Empty رباتی که تخم مرغ رنگ می کند

پست من طرف ircfc.ir 16/12/10, 06:19 pm

امروزه ربات ها در زمینه های مختلفی از زندگی به ما کمک می کنند. از مدلسازی یک خودرو گرفته تا انفجار بمب. حالا هم می توان گفت نقاشی روی تخم مرغ نیز به این ليست بلند اضافه می شود. ممکن است بگویید ربات تخم مرغ رنگ کن به چه دردی می خورد؟

رباتی که تخم مرغ رنگ می کند Eggbot_narenji_ir

آنچه که در تصوير مشاهده می کنید يک ربات نه چندان پیچیده ویژه طراحی روی تخم مرغ، توپ پینگ پنگ و يا گلف است. این ربات Egg-Bot نام دارد و توسط آقای Bruce Shapiro طراحی شده است.

پس از جاسازی تخم مرغ و قلم، یک بازو وظیفه حرکت دادن تخم مرغ و بازویی ديگر وظيفه حرکت دادن قلم را بر عهده دارد. این بات قادر به طراحی اشکال متنوع و پیچیده و همچنین نوشتن متن بر روی سطوح می باشد.

رباتی که تخم مرغ رنگ می کند Eggbot1_narenji_ir

می توان با پرداخت 195$ و خريد کیت اين ربات، آن را همانند يک پازل، در کمتر از یک ساعت بسازیم و از آن به عنوان یک وسيله سرگرمی برای کودکان استفاده کنيم. یا اینکه با آن تخم مرغ رنگی درست کنیم و برای سفره هفت سین شب عید بفروشیم! به هر حال رنگ کردن تخم مرغ با این کیفیت و سرعت فقط از یک ربات بر می آید.

اكنون 15/11/24, 08:53 am ميباشد