ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

رشته ارشد فیزیو تراپی  From10  رشته ارشد فیزیو تراپی  Ozv10  رشته ارشد فیزیو تراپی  Agahi10
رشته ارشد فیزیو تراپی  0_3311
رشته ارشد فیزیو تراپی  Btn-ie10  رشته ارشد فیزیو تراپی  Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

رشته ارشد فیزیو تراپی  From10  رشته ارشد فیزیو تراپی  Ozv10  رشته ارشد فیزیو تراپی  Agahi10
رشته ارشد فیزیو تراپی  0_3311
رشته ارشد فیزیو تراپی  Btn-ie10  رشته ارشد فیزیو تراپی  Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
رشته ارشد فیزیو تراپی  Vote_rcap31%رشته ارشد فیزیو تراپی  Vote_lcap 31% [ 148 ]
رشته ارشد فیزیو تراپی  Vote_rcap2%رشته ارشد فیزیو تراپی  Vote_lcap 2% [ 10 ]
رشته ارشد فیزیو تراپی  Vote_rcap3%رشته ارشد فیزیو تراپی  Vote_lcap 3% [ 14 ]
رشته ارشد فیزیو تراپی  Vote_rcap27%رشته ارشد فیزیو تراپی  Vote_lcap 27% [ 128 ]
رشته ارشد فیزیو تراپی  Vote_rcap15%رشته ارشد فیزیو تراپی  Vote_lcap 15% [ 69 ]
رشته ارشد فیزیو تراپی  Vote_rcap4%رشته ارشد فیزیو تراپی  Vote_lcap 4% [ 20 ]
رشته ارشد فیزیو تراپی  Vote_rcap1%رشته ارشد فیزیو تراپی  Vote_lcap 1% [ 7 ]
رشته ارشد فیزیو تراپی  Vote_rcap3%رشته ارشد فیزیو تراپی  Vote_lcap 3% [ 12 ]
رشته ارشد فیزیو تراپی  Vote_rcap8%رشته ارشد فیزیو تراپی  Vote_lcap 8% [ 39 ]
رشته ارشد فیزیو تراپی  Vote_rcap5%رشته ارشد فیزیو تراپی  Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
رشته ارشد فیزیو تراپی  Vote_rcapرشته ارشد فیزیو تراپی  Voting_barرشته ارشد فیزیو تراپی  Vote_lcap 
mona69 - 552
رشته ارشد فیزیو تراپی  Vote_rcapرشته ارشد فیزیو تراپی  Voting_barرشته ارشد فیزیو تراپی  Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

رشته ارشد فیزیو تراپی

m_r
    m_r
    مدیر تالار
    مدیر تالار

رشته ارشد فیزیو تراپی  Empty رشته ارشد فیزیو تراپی

پست من طرف m_r 20/02/11, 09:06 pm

مقدمه
    باتوجه به نیازهای آموزشی درمانی تحقیقاتی د رسطح جامعه کنونی ایران که با معلولین بجا مانده از مبارزات مردم شهید پرور ایران با رژیم طاغوت و جنگ تحمیلی امریکا مواجه است و این نیاز به علت ، توانایی تربیت دانشجوی مورد نیاز را ندارد.
    لازم به ذکر است که تعداد فازغ التحصیلان توانبخشی در سطح کارشناسی ارشد کم بوده و جوابگوی نیازهای آموزشی ، پژوهشی این رشته نمی باشد.
    از لحاظ درمانی نیز در این مقطع ارائه تکنیکهای پیشرفته جدید و کامل تر امکان پذیر است ، لذا برای ارائه هر چه بهتر خدمات ذکر شده شاخه توانبخشی گروه پزشکی شورایعالی برنامه ریزی برنامه جدید را ارائه می نماید.

1-تعریف و هدف

تعریف :

کارشناسی ارشد فیزیوتراپی یکی از رشته های توان بخشی است که وظیفه آن شناخت حرکات طبیعی و غیرطبیعی بدن و یافتن راه حل های درمانی و اصلاحی حرکات غیرطبیعی و کمک به معلول در جهت بهبود حرکات از طریق هدایت او برای جبران ناتوانی ها با کمک گرفتن از توانایی هایی باقی مانده و بازیافته با استفاده از عوامل فیزیکی و مکانیکی می باشد.

3- طول دوره و شکل نظام:

دوره کارشناسی ارشد فیزیوتراپی 2 سال و نظام آموزش آن مطابق آئین نامه های آموزشی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی مصوب – شورایعالی برنامه ریزی است.

5-ضرورت و اهمیت

بیماریها ، حوادث طبیعی (زلزله –سیل – طوفان …) گسترش زندگی ماشینی تصادفات جنگ و … باعث ایجاد معلولیتها و افزایش آن می گردد.
    بطور متوسط درصدی حدود 10% از جمعیت هر کشوری را طبق آمارهای جهانی معلولین تشکیل می دهند که تعداد زیادی از آنها به خدمات فیزیوتراپی نیازمندند بخصوص در کشور اسلامی ما که در نتیجه جنگ تحمیلی تعداد معلولین و جانبازان افزون شده است.
    همچنین جهت بالا بردن سطح آموزش و تحقیقات در دانشکده های توان بخشی وجود متخصصین در رشته های مختلف توان بخشی از جمله کارشناسی ارشد فیزیوتراپی از اهمیت خاصی برخوردار است.

سطوح رشته

ردیف نام دانشگاه کاردانی کارشناسی ارشد دکترا
    1 تربیت مدرس *
    2 علوم بهزیستی و توانبخشی تهران *
    3 علوم پزشکی و خدمات بهداشتی- درمانی اصفهان *
    4 علوم پزشکی و خدمات بهداشتی- درمانی اهواز *
    5 علوم پزشکی و خدمات بهداشتی- درمانی ایران *
    6 علوم پزشکی و خدمات بهداشتی- درمانی تبریز *
    7 علوم پزشکی و خدمات بهداشتی- درمانی تهران *
    8 علوم پزشکی و خدمات بهداشتی- درمانی زاهدان *
    9 علوم پزشکی و خدمات بهداشتی- درمانی سمنان *
    10 علوم پزشکی و خدمات بهداشتی- درمانی شهید بهشتی *