ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها From10  آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها Ozv10  آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها Agahi10
آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها 0_3311
آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها Btn-ie10  آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها From10  آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها Ozv10  آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها Agahi10
آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها 0_3311
آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها Btn-ie10  آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها Vote_rcap31%آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها Vote_lcap 31% [ 148 ]
آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها Vote_rcap2%آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها Vote_lcap 2% [ 10 ]
آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها Vote_rcap3%آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها Vote_lcap 3% [ 14 ]
آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها Vote_rcap27%آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها Vote_lcap 27% [ 128 ]
آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها Vote_rcap15%آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها Vote_lcap 15% [ 69 ]
آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها Vote_rcap4%آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها Vote_lcap 4% [ 20 ]
آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها Vote_rcap1%آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها Vote_lcap 1% [ 7 ]
آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها Vote_rcap3%آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها Vote_lcap 3% [ 12 ]
آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها Vote_rcap8%آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها Vote_lcap 8% [ 39 ]
آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها Vote_rcap5%آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها Vote_rcapآشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها Voting_barآشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها Vote_lcap 
mona69 - 552
آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها Vote_rcapآشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها Voting_barآشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها

m_r
    m_r
    مدیر تالار
    مدیر تالار

آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها Empty آشنایی با ناوهای هواپیمابر و کشورهای دارنده ی آنها

پست من طرف m_r 20/02/11, 10:29 pm

امروزه در كل جهان، 21 ناو هواپیمابر فعال در اختیار 9 کشور قرار دارد، ضمن اینکه 10 کشور دارای ناوهواپیمابر هستند:

1- ایالات متحده آمریكا: 15 ناو هواپیمابر (در حال خدمت یا استراحت یا ساخت)

2- بریتانیا: (6 ناو هواپیمابر، 4 در خدمت و 2 در حال ساخت)

3- فرانسه: یك ناو (شارل دوگل)

4- ایتالیا: (كاوور) (در حال ساخت)

5- روسیه: یك ناو فعال (آدمیرال كوزنتسف)

6- هند: یك ناو (آدمیرال كورشكوف) (خریداری شده از روسیه)

7- چین: (Varyag) (غیرفعال، خریداری شده از اوكراین)

8- اسپانیا: (دو ناو هواپیمابر، یكی در حال خدمت و یكی در حال ساخت)

9- برزیل: (São Paulo) (خریداری شده از فرانسه)

10- تایلند: (HTMS Chakri Nareubet) (یك ناو خریداری شده از اسپانیا)

ادامه مطلب
    نوع مطلب: ادوات دریایی
    روسیه شانس فروش جنگنده های میگ -35 به هند را از دست داد
    نوشته شده توسط:سهیل
    نظرات(1)
    سه شنبه 19 مرداد 1389-14:43

مسکو - یک روزنامه معتبر روسی امروز سه شنبه نوشت: روسیه شانس خود برای فروش جنگنده های پیشرفته چندمنظوره "میگ-35" به هند به ارزش 10 میلیارد دلار را از دست داد.

به گزارش ایرنا از مسکو،روزنامه "کامرسانت" امروز سه شنبه در گزارشی نوشت:اتحادیه شرکت های هواپیماسازی روسیه که قصد عرضه"میگ-35" در مناقصه فروش 126 فروند جنگنده به هند را داشت، از فهرست شرکت های حاضر در این مناقصه حذف شد.
    کامرسانت به نقل از کارشناسان نوشت: قیمت فروش این نوع هواپیماهای روسی پایین تر از هواپیماهای مشابه دیگر کشورهای شرکت کننده در مناقصه هند بود، اما موتور این نوع از هواپیما ها از لحاظ توانایی در مقایسه با دیگر جنگنده ها قابل رقابت نبودند.
    در این گزارش آمده است: بیشترین شانس برای پیروزی مناقصه جنگنده های هند را هواپیماهای "رافال" ساخت مشترک شرکت فرانسوی "داسالت" و شرکت اروپایی "تایفون" دارا هستند.
    روزنامه روسی نوشت: جنگنده های روسیه، آمریکا و سوئد پس از چندین پرواز آزمایشی به مناقصه راه نیافتند.
    هند که تا سالهای اخیر خریدار عمده تسلیحات روسیه بوده و میلیاردها دلار انواع سلاح از این کشور خریداری کرده ، اخیرا به دلایل سیاسی به توسعه همکاریهای فنی-نظامی با کشورهای غربی و بویژه آمریکا روی آورده است.

اكنون 01/11/24, 03:00 pm ميباشد