ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

ارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! From10  ارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! Ozv10  ارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! Agahi10
ارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! 0_3311
ارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! Btn-ie10  ارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

ارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! From10  ارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! Ozv10  ارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! Agahi10
ارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! 0_3311
ارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! Btn-ie10  ارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
ارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! Vote_rcap31%ارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! Vote_lcap 31% [ 148 ]
ارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! Vote_rcap2%ارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! Vote_lcap 2% [ 10 ]
ارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! Vote_rcap3%ارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! Vote_lcap 3% [ 14 ]
ارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! Vote_rcap27%ارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! Vote_lcap 27% [ 128 ]
ارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! Vote_rcap15%ارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! Vote_lcap 15% [ 69 ]
ارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! Vote_rcap4%ارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! Vote_lcap 4% [ 20 ]
ارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! Vote_rcap1%ارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! Vote_lcap 1% [ 7 ]
ارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! Vote_rcap3%ارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! Vote_lcap 3% [ 12 ]
ارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! Vote_rcap8%ارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! Vote_lcap 8% [ 39 ]
ارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! Vote_rcap5%ارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
ارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! Vote_rcapارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! Voting_barارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! Vote_lcap 
mona69 - 552
ارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! Vote_rcapارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! Voting_barارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

ارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری!

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

ارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری! Empty ارسال SMS رایگان توسط ایرانسل در مواقع اضطراری!

پست من طرف ircfc.ir 27/02/11, 01:21 pm

پس از نوآوری های متعدد شرکت ایرانسل در زمینه شبکه تلفن همراه ، این بار سرویس جدیدی توسط این شرکت برای دارندگان کلیه سیم کارتهای دائمی و اعتباری ایرانسل فراهم شده است. "لطفأ با من تماس بگیرید!" عنوان این سرویس بسیار جالب است که به تازگی به جمع سرویس های ایرانسل پیوسته است. شما توسط این سرویس میتوانید به طور کاملأ رایگان ، پیام کوتاهی با مضمون "لطفأ با من تماس بگیرید!" را برای شماره مورد نظر خود ارسال کنید! این موضوع به ویژه در زمان هایی که شارژ کارت اعتباری شما و یا حتی زمان های قطعی شماره بسیار به کمک شما خواهد آمد ؛ چرا که کافی است این SMS را به طور رایگان ارسال کنید ، دوست شما متوجه خواهد شد که شما در موقعیت اضطراری قرار دارید و با شما تماس خواهد گرفت! در این ترفند قصد داریم به معرفی نحوه این کار بپردازیم.

برای اینکار ابتدا به این نکته توجه داشته باشید از آنجاییکه ایرانسل تنها شبکه ای است که این سرویس را در ایران ارائه می کند، در حال حاضر امکان استفاده از آن برای تماس با سایر اپراتورها موجود نیست در نتیجه شما تنها میتوانید از این روش برای ارسال پیام به دوستانی که ایرانسل دارند استفاده کنید.

اما نحوه کار:

کافی است کد زیر را داخل گوشی وارد نمایید و سپس کلید سبز (Call) را بزنید:

#09350000000*150*

دقت کنید به جای شماره 09350000000 که به عنوان مثال وارد شده است ، شماره ای که قصد دارید SMS به آن ارسال شود را وارد کنید.

پس از فشردن کلید سبز ، پس از چند ثانیه عبارت زیر برای شما نمایان خواهد شد که نشانه موفقیت آمیز بودن عملیات است:

(Darkhaste Tamas be in shomare ersal shod (in service rayegan ast

و پیام کوتاهی با محتوای زیر برای دوست شما ارسال خواهد شد:

Lotfan Ba Man Tamas Begirid

(شماره ارسال كننده پيغام) : From

دقت کنید برای امتحان کردن این موضوع شماره ایرانسل خود را وارد ننمایید ، چرا که عملیات با مشکل روبرو خواهد شد.

اكنون 01/11/24, 10:54 am ميباشد