ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

پیش شماره بعدی ایرانسل چیست؟؟ From10  پیش شماره بعدی ایرانسل چیست؟؟ Ozv10  پیش شماره بعدی ایرانسل چیست؟؟ Agahi10
پیش شماره بعدی ایرانسل چیست؟؟ 0_3311
پیش شماره بعدی ایرانسل چیست؟؟ Btn-ie10  پیش شماره بعدی ایرانسل چیست؟؟ Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

پیش شماره بعدی ایرانسل چیست؟؟ From10  پیش شماره بعدی ایرانسل چیست؟؟ Ozv10  پیش شماره بعدی ایرانسل چیست؟؟ Agahi10
پیش شماره بعدی ایرانسل چیست؟؟ 0_3311
پیش شماره بعدی ایرانسل چیست؟؟ Btn-ie10  پیش شماره بعدی ایرانسل چیست؟؟ Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
پیش شماره بعدی ایرانسل چیست؟؟ Vote_rcapپیش شماره بعدی ایرانسل چیست؟؟ Voting_barپیش شماره بعدی ایرانسل چیست؟؟ Vote_lcap 
mona69 - 552
پیش شماره بعدی ایرانسل چیست؟؟ Vote_rcapپیش شماره بعدی ایرانسل چیست؟؟ Voting_barپیش شماره بعدی ایرانسل چیست؟؟ Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

پیش شماره بعدی ایرانسل چیست؟؟

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

پیش شماره بعدی ایرانسل چیست؟؟ Empty پیش شماره بعدی ایرانسل چیست؟؟

پست من طرف ircfc.ir 06/10/10, 06:32 pm

تبلیغ ایرانسل

شونصدمین جشنواره ایرانسل در قلی آباد خرمن دشت. از 1 فروردین لغایت 29 اسفند هر سال ، با خرید هر سیم کارت ایرانسل هفتاد سیم کارت اعتباری جایزه بگیرید. همه روزه از ساعت 1 نصف شب تا 2 ظهر و از 2 ظهر تا 1 نصف شب. شما می توانید با پرداخت سالیانه مفت هزار ریال از کلیه خدمات ایرانسل برخوردار شوید.. - یک بار دیگر، هزارمین جشنواره ایرانسل به مناسبت روز کفتر برگزار می شود. از علاقه مندان به خرید سیم کارت و جمع کردن سیم کارت های خود در کلکسیون دعوت می شود، تا با خرید هر سیم کارت ایرانسل بی نهایت سیم کارت اعتباری ایرانسل دریافت کنند. نگران نباشید ما با استفاده از چند دستگاه کامیون و 10 تن سیم کارت های جایزه را در حیاط خانه تان خالی خواهیم کرد. - ایرانسل هدیه می دهد . از کی تا حالا ؟ از وقتی ایرانسل اومده. بزرگترین جشنواره ایرانسل در قاره آفریقا. بدون خرید هیچ گونه سیم کارت جایزه بگیرید. ایرانسل بگیرید. ایرانسل جایزه می دهد. ایرانسل هدیه می دهد. - سیم کارت ویژه ایرانسل به مناسبت روز بزرگداشت مقام خال خالی، عرضه شد. با جایزه گرفتن ده سیم کارت ایرانسل نهصد و پنجاه و هشت سیم کارت ویژه دیگر ایرانسل جایزه بگیرید. سیم کارت های ما را می توانید از آدامس فروش ها، دست فروش ها، و گل فروش های سر چهار راه تهیه کنید. - با خرید هر سیم کارت ایرانسل شصت دستگاه تلویزیون رنگی، پنجاه خودروی پژو 206 ، 900 فقره وام ازدواج، و هزاران هزار سیم کارت اعتباری دیگر جایزه ببرید. - سیم کارت یک بار مصرف و بهداشتی ایرانسل به بازار آمد. این سیم کارت ها را بعد از هر بار استفاده بشکنید و دور بریزید. و سیم کارت دیگری با میلیونها جایزه ارزنده و نفیس دیگر جایزه بگیرید. استخر سیم کارت ایرانسل افتتاح شد. شما می توانید در این استخر که از سیم کارت پر شده است، شنا کنید و به از هر کجا به کجای ایران فقط دقیقه ای هفتصد میلیون تومان تماس بگیرید.
    - و باز هم شما می توانید شماره دلخواه خود را انتخاب کنید...
    - مهلت جشنواره تمدید شد... - بیاین هدیه بگیرید...
    - جایزه بگیرید...
    - و سرانجام ایرانسل به عنوان نیکوکارترین خط موبایل لقب نیکی سل را گرفت.
    (چندی بعد این شرکت به دلیل تولید بیش از حد سیم کارت در شرکت خفه شد و ترکید، و سراسر جهان باران سیم کارت بر سر مردم نازل شد!)

مطلب اصلی این بخش

نظر به استقبال گسترده عموم از هر پیش شماره ای که ایرانسل ارائه میکنه یه مسابقه تالاری داریم:
    0935 0936 0937 0938 0939 .... ؟؟09

_ به نظر شما پیش شماره بعدی ایرانسل چه خواهد بود؟

1- 09310
    2- 0940
    3- دیگه پیش شماره جدید اعلام نمیشه
    4- شماره های غیر فعال مجددا فروخته میشه
    5- ایرانسل دیگه تموم شد
    6- ایرانسل تازه شروع شد
    7- قسمت آخر ایرانسله
    8- تو قسمت آخر ایرانسل میاد همراه اول رو میگیره تالیا هم میمیره
    9- قسمت آخر همه تو خماری میمنونن که ایرانسل بالاخره کیو میگیره
    10- ایرانسل بر اثر یک تصادف میمیره !!!

اكنون 01/11/24, 11:00 am ميباشد