ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

نقاشی‌ های دیواری ۳ بعدی حیرت‌ انگیز From10  نقاشی‌ های دیواری ۳ بعدی حیرت‌ انگیز Ozv10  نقاشی‌ های دیواری ۳ بعدی حیرت‌ انگیز Agahi10
نقاشی‌ های دیواری ۳ بعدی حیرت‌ انگیز 0_3311
نقاشی‌ های دیواری ۳ بعدی حیرت‌ انگیز Btn-ie10  نقاشی‌ های دیواری ۳ بعدی حیرت‌ انگیز Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

نقاشی‌ های دیواری ۳ بعدی حیرت‌ انگیز From10  نقاشی‌ های دیواری ۳ بعدی حیرت‌ انگیز Ozv10  نقاشی‌ های دیواری ۳ بعدی حیرت‌ انگیز Agahi10
نقاشی‌ های دیواری ۳ بعدی حیرت‌ انگیز 0_3311
نقاشی‌ های دیواری ۳ بعدی حیرت‌ انگیز Btn-ie10  نقاشی‌ های دیواری ۳ بعدی حیرت‌ انگیز Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
نقاشی‌ های دیواری ۳ بعدی حیرت‌ انگیز Vote_rcapنقاشی‌ های دیواری ۳ بعدی حیرت‌ انگیز Voting_barنقاشی‌ های دیواری ۳ بعدی حیرت‌ انگیز Vote_lcap 
mona69 - 552
نقاشی‌ های دیواری ۳ بعدی حیرت‌ انگیز Vote_rcapنقاشی‌ های دیواری ۳ بعدی حیرت‌ انگیز Voting_barنقاشی‌ های دیواری ۳ بعدی حیرت‌ انگیز Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

نقاشی‌ های دیواری ۳ بعدی حیرت‌ انگیز

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

نقاشی‌ های دیواری ۳ بعدی حیرت‌ انگیز Empty نقاشی‌ های دیواری ۳ بعدی حیرت‌ انگیز

پست من طرف ircfc.ir 09/05/11, 04:04 pm

نقاشی های سه بعدی دیواری John Pugh
    سبک کاری John Pugh را « trompe l’oeil’» می‌نامند که به معنی «خطای چشم» است. به هرحال جان بعد دیگری را نیز به نقاشی‌هایش اضافه می‌کند… بعد سوم! کارهای او جنبه بین المللی پیدا کرده که همه دنیا از نیوزیلند تا هاوایی او را می‌شناسند.
    او خودش در مورد کارهایش می‌گوید: «وقتی مردم احساس می‌کنند که از نظر بصری گول خورده اند و با یک نقاشی تخت طرف هستند شوکه شده و بعد شاد می‌شوند»
    شما هم به نقاشی های زیر توجه کنید، باید با دقت به آنها بنگرید (به سایه ها نگاه کنید) و متوجه خواهید شد که آنچه در این تصاویر می‌بینید نقاشی هستند. در این موقع می‌فهمیم او از خطای دید استفاده کرده است.

نقاشی‌ های دیواری ۳ بعدی حیرت‌ انگیز Incredible-murals-by-john-pugh01

نقاشی‌ های دیواری ۳ بعدی حیرت‌ انگیز Incredible-murals-by-john-pugh02

نقاشی‌ های دیواری ۳ بعدی حیرت‌ انگیز Incredible-murals-by-john-pugh03

نقاشی‌ های دیواری ۳ بعدی حیرت‌ انگیز Incredible-murals-by-john-pugh04

نقاشی‌ های دیواری ۳ بعدی حیرت‌ انگیز Incredible-murals-by-john-pugh05
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

نقاشی‌ های دیواری ۳ بعدی حیرت‌ انگیز Empty رد: نقاشی‌ های دیواری ۳ بعدی حیرت‌ انگیز

پست من طرف ircfc.ir 09/05/11, 04:04 pm

نقاشی‌ های دیواری ۳ بعدی حیرت‌ انگیز Incredible-murals-by-john-pugh07

نقاشی‌ های دیواری ۳ بعدی حیرت‌ انگیز Incredible-murals-by-john-pugh08

نقاشی‌ های دیواری ۳ بعدی حیرت‌ انگیز Incredible-murals-by-john-pugh09

اكنون 01/11/24, 12:06 pm ميباشد