ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

برنامه هفتگی خانم های ایرانی  From10  برنامه هفتگی خانم های ایرانی  Ozv10  برنامه هفتگی خانم های ایرانی  Agahi10
برنامه هفتگی خانم های ایرانی  0_3311
برنامه هفتگی خانم های ایرانی  Btn-ie10  برنامه هفتگی خانم های ایرانی  Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

برنامه هفتگی خانم های ایرانی  From10  برنامه هفتگی خانم های ایرانی  Ozv10  برنامه هفتگی خانم های ایرانی  Agahi10
برنامه هفتگی خانم های ایرانی  0_3311
برنامه هفتگی خانم های ایرانی  Btn-ie10  برنامه هفتگی خانم های ایرانی  Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
برنامه هفتگی خانم های ایرانی  Vote_rcap31%برنامه هفتگی خانم های ایرانی  Vote_lcap 31% [ 148 ]
برنامه هفتگی خانم های ایرانی  Vote_rcap2%برنامه هفتگی خانم های ایرانی  Vote_lcap 2% [ 10 ]
برنامه هفتگی خانم های ایرانی  Vote_rcap3%برنامه هفتگی خانم های ایرانی  Vote_lcap 3% [ 14 ]
برنامه هفتگی خانم های ایرانی  Vote_rcap27%برنامه هفتگی خانم های ایرانی  Vote_lcap 27% [ 128 ]
برنامه هفتگی خانم های ایرانی  Vote_rcap15%برنامه هفتگی خانم های ایرانی  Vote_lcap 15% [ 69 ]
برنامه هفتگی خانم های ایرانی  Vote_rcap4%برنامه هفتگی خانم های ایرانی  Vote_lcap 4% [ 20 ]
برنامه هفتگی خانم های ایرانی  Vote_rcap1%برنامه هفتگی خانم های ایرانی  Vote_lcap 1% [ 7 ]
برنامه هفتگی خانم های ایرانی  Vote_rcap3%برنامه هفتگی خانم های ایرانی  Vote_lcap 3% [ 12 ]
برنامه هفتگی خانم های ایرانی  Vote_rcap8%برنامه هفتگی خانم های ایرانی  Vote_lcap 8% [ 39 ]
برنامه هفتگی خانم های ایرانی  Vote_rcap5%برنامه هفتگی خانم های ایرانی  Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
برنامه هفتگی خانم های ایرانی  Vote_rcapبرنامه هفتگی خانم های ایرانی  Voting_barبرنامه هفتگی خانم های ایرانی  Vote_lcap 
mona69 - 552
برنامه هفتگی خانم های ایرانی  Vote_rcapبرنامه هفتگی خانم های ایرانی  Voting_barبرنامه هفتگی خانم های ایرانی  Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

2 مشترك

برنامه هفتگی خانم های ایرانی

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

برنامه هفتگی خانم های ایرانی  Empty برنامه هفتگی خانم های ایرانی

پست من طرف ircfc.ir 21/08/10, 08:09 pm

شنبه:
    مرد:عزیزم امروز ناهار چی داریم؟
    زن: ببین امروز قراره من و نازی با هم بریم ''فال قهوه روسی یخ زده'' بگیریم. میگن خیلی جالبه, همه چی رو درست میگه به خواهر شوهر نازی گفته ''شوهرت واست یه انگشتر میخره'' خیلی جالبه نه؟ سر راه یه چیزی از بیرون بگیر بیار!

یکشنبه:
    زن: ببین امروز قراره من و نازی بریم ''کلاسهای روش خود اتکایی بر اعتماد به نفس ''ثبت نام کنیم هم خیلی جالبه هم اثرات خیلی خوبی در زندگی زناشویی داره, تا برگردم دیر شده,سر راه یه چیزی بگیر بیار!

دوشنبه:
    زن: ببین امروز قراره من و نازی بریم شوی ''ظروف عتیقه''.میگن خیلی جالبه.ممکنه طول بکشه.سر راه از بیرون یه چیزی بگیر و بیار!

سه شنبه:
    زن: ببین امروز من و نازی قراره با هم بریم برای لباس مامانم که میخواد برای عروسی خواهر نازی بدوزه دگمه بخریم.تو که میدونی فامیل مامانم اینا چقدر روی دگمه حساسند!ممکنه طول بکشه.سر راه یه چیزی از بیرون بگیر بیار!

چهارشنبه:
    زن: ببین امروز قراره من و نازی با هم بریم برای کلاس ''بدنسازی'' و ''آموزش ترومپت'' ثبت نام کنیم.همسایه نازی رفته میگه خیلی جالبه.ترومپت هم که میگن خیلی کلاس داره مگه نه؟ ممکنه طول بکشه چون جلسه اوله.سر راه یه چیزی بگیر بیار!

پنج شنبه:
    زن: ببین امروز قراره من و نازی بریم خونه همسایه خاله نازی که تازه از کانادا اومده.میخوایم شرایط اقامت رو ازش بپرسیم.من واقعا از این زندگی ''خسته '' شدم!چیه همش مثل کلفتها کنج خونه! به هر حال چون ممکنه طول بکشه یه چیزی از بیرون بگیر بیار!

جمعه:
    مرد:عزیزم امروز چی ناهار داریم؟
    زن: ببینم تو واقعا ''خجالت'' نمیکشی؟یعنی من یه روز تعطیل هم حق استراحت ندارم؟واقعا نمیدونم به شما مردای ایرونی چی باید گفت!نه واقعا این خیلی توقع بزرگیه که انتظار داشته باشم فقط هفته ای یه بارشوهرم من رو برای ناهار بیرون ببره؟!؟
    Sahar
    Sahar
    مدیر تالار
    مدیر تالار

برنامه هفتگی خانم های ایرانی  Empty رد: برنامه هفتگی خانم های ایرانی

پست من طرف Sahar 24/08/10, 12:00 pm

برنامه هفتگی خانم های ایرانی  938842 چه خانوم هايي پيدا ميشن
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

برنامه هفتگی خانم های ایرانی  Empty رد: برنامه هفتگی خانم های ایرانی