ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

کنترل از راه دور با ناخن From10  کنترل از راه دور با ناخن Ozv10  کنترل از راه دور با ناخن Agahi10
کنترل از راه دور با ناخن 0_3311
کنترل از راه دور با ناخن Btn-ie10  کنترل از راه دور با ناخن Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

کنترل از راه دور با ناخن From10  کنترل از راه دور با ناخن Ozv10  کنترل از راه دور با ناخن Agahi10
کنترل از راه دور با ناخن 0_3311
کنترل از راه دور با ناخن Btn-ie10  کنترل از راه دور با ناخن Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
کنترل از راه دور با ناخن Vote_rcap31%کنترل از راه دور با ناخن Vote_lcap 31% [ 148 ]
کنترل از راه دور با ناخن Vote_rcap2%کنترل از راه دور با ناخن Vote_lcap 2% [ 10 ]
کنترل از راه دور با ناخن Vote_rcap3%کنترل از راه دور با ناخن Vote_lcap 3% [ 14 ]
کنترل از راه دور با ناخن Vote_rcap27%کنترل از راه دور با ناخن Vote_lcap 27% [ 128 ]
کنترل از راه دور با ناخن Vote_rcap15%کنترل از راه دور با ناخن Vote_lcap 15% [ 69 ]
کنترل از راه دور با ناخن Vote_rcap4%کنترل از راه دور با ناخن Vote_lcap 4% [ 20 ]
کنترل از راه دور با ناخن Vote_rcap1%کنترل از راه دور با ناخن Vote_lcap 1% [ 7 ]
کنترل از راه دور با ناخن Vote_rcap3%کنترل از راه دور با ناخن Vote_lcap 3% [ 12 ]
کنترل از راه دور با ناخن Vote_rcap8%کنترل از راه دور با ناخن Vote_lcap 8% [ 39 ]
کنترل از راه دور با ناخن Vote_rcap5%کنترل از راه دور با ناخن Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
کنترل از راه دور با ناخن Vote_rcapکنترل از راه دور با ناخن Voting_barکنترل از راه دور با ناخن Vote_lcap 
mona69 - 552
کنترل از راه دور با ناخن Vote_rcapکنترل از راه دور با ناخن Voting_barکنترل از راه دور با ناخن Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

کنترل از راه دور با ناخن

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

کنترل از راه دور با ناخن Empty کنترل از راه دور با ناخن

پست من طرف ircfc.ir 11/03/10, 02:27 pm

کنترل از راه دور با ناخن Brt3il2sdg76cs1686ki

نظرتان در مورد کنترل ابزارهای الکترونیکی با کشیدن انگشت روی سطوح مختلف چیست؟ خیلی ها از کشیده شدن انگشت و به خصوص ناخن روی سطوح مختلف بدشان می آید. اما این کار صدایی را تولید می کند که با گیرنده های مخصوص تا فواصل طولانی قابل دریافت است. حالا محققان دانشگاه کارنگی ملون در آمریکا از این صدا برای کنترل گجت ها استفاده کرده اند.

کریس هریسون یکی از محققان پروژه می گوید به نظر عجیب می آید اما ساده است. اگر موبایلتان در جیب شلوار باشد و بخواهید هنگام زنگ خوردن آن را ساکت کنید لازم نیست گوشی را از جیب در بیاورید. می توانید با ناخن روی شلوار جیب تان بکشید تا گوشی ساکت شود.

اگر گجت ها و ابزارهای الکترونیک به حسگر مخصوص مجهز شوند می توانند از روی حرکات انگشت شما فرامین مختلفی را دریافت کنند چرا که هر حرکت، صدای مخصوص خودش را تولید می کند. در ویدیوی ارایه شده می بینید که چگونه پخش موسیقی روی یک کامپیوتر از فاصله چند متری توسط حرکات مختلف روی دیوار خانه کنترل می شود.

این روش جالب و جدیدی برای ارتباط برقرار کردن و کنترل ابزارها است. در این روش تقریبا از هر نوع سطحی مانند در و دیوار خانه یا میز می توان برای ارسال پیام های کنترلی استفاده کرد. جالب اینجا است که گیرنده مخصوص این کار هم بسیار ساده است و این محققان گفته اند که در صورت تولید انبوه، هزینه آنها زیر یک دلار خواهد بود. بقیه کار هم توسط نرم افزار انجام می شود.

البته این روش جدید هنوز با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند اما من امیدوار شدم که شب ها برای خاموش کردن لامپ اتاق خواب به جای بلند شدن از روی تخت، با ناخن روی دیوار اتاق علامت بکشم و بگویم خاموش شو ای لامپ!

اكنون 01/11/24, 02:54 pm ميباشد