ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد From10  بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد Ozv10  بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد Agahi10
بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد 0_3311
بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد Btn-ie10  بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد From10  بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد Ozv10  بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد Agahi10
بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد 0_3311
بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد Btn-ie10  بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد Vote_rcap31%بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد Vote_lcap 31% [ 148 ]
بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد Vote_rcap2%بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد Vote_lcap 2% [ 10 ]
بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد Vote_rcap3%بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد Vote_lcap 3% [ 14 ]
بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد Vote_rcap27%بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد Vote_lcap 27% [ 128 ]
بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد Vote_rcap15%بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد Vote_lcap 15% [ 69 ]
بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد Vote_rcap4%بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد Vote_lcap 4% [ 20 ]
بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد Vote_rcap1%بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد Vote_lcap 1% [ 7 ]
بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد Vote_rcap3%بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد Vote_lcap 3% [ 12 ]
بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد Vote_rcap8%بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد Vote_lcap 8% [ 39 ]
بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد Vote_rcap5%بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد Vote_rcapبايك شماره دايورت شده تماس بگيريد Voting_barبايك شماره دايورت شده تماس بگيريد Vote_lcap 
mona69 - 552
بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد Vote_rcapبايك شماره دايورت شده تماس بگيريد Voting_barبايك شماره دايورت شده تماس بگيريد Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

2 مشترك

بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد

Sahar
    Sahar
    مدیر تالار
    مدیر تالار

بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد Empty بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد

پست من طرف Sahar 24/08/10, 07:52 pm

همانطور که می‏دانید در گوشی‏های تلفن همراه قابلیتی به نام Divert یا انتقال مکالمه وجود دارد.

بدین صورت که هنگامی که خط خود را بر روی شماره‏ای دایورت می‏کنید، از این پس هر تماسی با شما گرفته شود به طور اتوماتیک به شماره مورد نظر تعیین شده منتقل می‏گردد

در نتیجه هیچ کس نمی تواند به طور مستقیم با خط شما تماس بگیرد و گوشی شما هیچ گاه زنگ نخواهد خورد. بسیاری افراد از این کار جهت این که به هیچ تلفنی پاسخ ندهند و به اصطلاح اطرافیان را بپیچانند استفاده می‏کنند

اما از آنجا که دست بالای دست بسیار است قصد داریم روش جالب را به شما معرفی کنیم که با استفاده از آن می توانید به طور مستقیم با خطی که دایورت شده است تماس بگیرید!

قطعاً فردی که خط خود را دایورت کرده است شگفت زده می‏شود که چطور شما توانسته اید با او تماس بگیرید، بدون اینکه تماس تان دایورت شود!

این روند بر روی کلیه گوشی‏هایی که قابلیت دایورت را دارا هستند قابل انجام است

نحوه کار بسیار ساده است.

شما بایستی شماره خودتان را بر روی شماره‏ای که قصد دارید با آن تماس بگیرید دایورت کنید، سپس از خط خودتان با خط خودتان تماس بگیرید!

به همین سادگی و به همین پیچیدگی !

جهت فهم بیشتر مثالی می‏زنیم:

فرض کنید شماره شما 09120000000 است. شماره فردی هم که قصد دارید با او تماس بگیرید (که خطش را دایورت کرده است) 09350000000 است.

در گوشی به بخش مربوط به تنظیمات Divert در بعضی گوشی ها (Call Forwarding) بروید.

خط خود را بر روی شماره 09350000000 که شماره فرد مورد نظر است دایورت کنید.
    اکنون توسط همین گوشی و همین خط خودتان که اکنون دایورتش کرده‏اید با شماره 09120000000 که شماره خودتان است تماس بگیرید.

با این کار خط طرف مقابل زنگ می‏خورد و شما بوق آزاد می شنوید که به منزله برقراری تماس مستقیم با فرد مورد نظر است؛ به این ترتیب از دایورتی که صورت گرفته عبور کرده اید.

این روش بر روی کلیه خطوط تلفن همراه اعم از همراه اول، ایرانسل و تالیا تست شده و قابل انجام است.

در پایان دقت کنید پس از برقراری تماس، خط خود را از حالت دایورت خارج کنید.
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد Empty رد: بايك شماره دايورت شده تماس بگيريد

پست من طرف ircfc.ir 24/08/10, 07:58 pm

خیلی توپ و عالی بود ابجی afarin

اكنون 01/11/24, 11:57 am ميباشد