ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

معانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! From10  معانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! Ozv10  معانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! Agahi10
معانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! 0_3311
معانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! Btn-ie10  معانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

معانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! From10  معانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! Ozv10  معانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! Agahi10
معانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! 0_3311
معانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! Btn-ie10  معانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
معانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! Vote_rcap31%معانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! Vote_lcap 31% [ 148 ]
معانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! Vote_rcap2%معانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! Vote_lcap 2% [ 10 ]
معانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! Vote_rcap3%معانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! Vote_lcap 3% [ 14 ]
معانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! Vote_rcap27%معانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! Vote_lcap 27% [ 128 ]
معانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! Vote_rcap15%معانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! Vote_lcap 15% [ 69 ]
معانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! Vote_rcap4%معانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! Vote_lcap 4% [ 20 ]
معانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! Vote_rcap1%معانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! Vote_lcap 1% [ 7 ]
معانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! Vote_rcap3%معانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! Vote_lcap 3% [ 12 ]
معانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! Vote_rcap8%معانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! Vote_lcap 8% [ 39 ]
معانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! Vote_rcap5%معانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
معانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! Vote_rcapمعانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! Voting_barمعانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! Vote_lcap 
mona69 - 552
معانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! Vote_rcapمعانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! Voting_barمعانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

معانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما !

abolfazl-yakuza
    تیم تالار
    تیم تالار

معانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما ! Empty معانی واقعی بعضی از حرف های روزمره ما !

پست من طرف abolfazl-yakuza 09/12/10, 10:39 pm

اجتماعی

تشریف داشته باشید: پاشو برو دیگه!
    اجازه بدین من حساب کنم: یاا... حساب کن دیگه .

خواستگاری

می خوام ادامه تحصیل بدم: حالم ازت به هم می خوره .
    گذشته شما برام مهم نیست، مهم آینده است: تو رو خدا یه وقت راجع به گذشته من تحقیق نکن .
    من در رابطه با حجاب سخت گیر نیستم: البته حواست باشه فقط در رابطه با حجاب سایر زنها سختگیر نیستم!
    فکر کنم خونواده های ما از نظر فرهنگی به هم نخورن: فکر کنم شما بی فرهنگها از پشت کوه اومدین.

مکالمه تلفنی

یه وقت دیرت نشه (یا پشت خطی دارم): چقدر حرف می زنی؟ کله ام رو خوردی .
    خب من باید کم کم برم: لعنتی برو دیگه، بخاطر پول تلفن ورشکست شدم.
    الو منزل آقای فلانی؟: می تونی صحبت کنی؟
    ببخشید کجا رو می خواستید؟ : الان نه!

رستوران

ببخشین، لیست همه غذاهاتون همینه؟: ببخشین غذای ارزونتر ندارین؟
    گوشتش تازه اس دیگه، نه؟: گوشتش، گوشت خر که نیست، نه؟
    کم و کسری ندارین قربان؟: این انعام ما چی شد؟
    طنز خنده دار و جدید
    هنری

من همیشه عاشق کارهای شمام: میای با هم یه زوج هنری تشکیل بدیم؟
    اگر بازیگر مشهوری شدم بخاطر رنگ چشمهایم نبود: درسته که خوشگلم ولی خب پارتی هم داشتم.
    استاد، آخرین اثر شما خیلی جالب بود، منو یاد کتاب ... انداخت: استاد،‌ سرقت ادبی در روز روشن؟

منبع:سلطان

اكنون 01/11/24, 03:55 pm ميباشد