ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

نحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد) From10  نحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد) Ozv10  نحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد) Agahi10
نحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد) 0_3311
نحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد) Btn-ie10  نحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد) Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

نحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد) From10  نحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد) Ozv10  نحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد) Agahi10
نحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد) 0_3311
نحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد) Btn-ie10  نحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد) Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
نحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد) Vote_rcap31%نحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد) Vote_lcap 31% [ 148 ]
نحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد) Vote_rcap2%نحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد) Vote_lcap 2% [ 10 ]
نحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد) Vote_rcap3%نحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد) Vote_lcap 3% [ 14 ]
نحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد) Vote_rcap27%نحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد) Vote_lcap 27% [ 128 ]
نحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد) Vote_rcap15%نحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد) Vote_lcap 15% [ 69 ]
نحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد) Vote_rcap4%نحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد) Vote_lcap 4% [ 20 ]
نحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد) Vote_rcap1%نحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد) Vote_lcap 1% [ 7 ]
نحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد) Vote_rcap3%نحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد) Vote_lcap 3% [ 12 ]
نحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد) Vote_rcap8%نحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد) Vote_lcap 8% [ 39 ]
نحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد) Vote_rcap5%نحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد) Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
نحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد) Vote_rcapنحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد) Voting_barنحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد) Vote_lcap 
mona69 - 552
نحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد) Vote_rcapنحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد) Voting_barنحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد) Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

نحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد)

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

سیزده نحوه شکستن pin2 code (باز کردن پین کد)

پست من طرف ircfc.ir 18/12/10, 03:51 pm

معمولا وقتی اگر شما 3 بار pin code گوشی رو اشتباه بزنید گوشی به روی قفل PUK code میره .البته این کد به صورت پیش فرض در اکثر گوشی ها 12345 می باشد.

برای شکستن PIN code کد زیر را وارد کرده سپس شماره تماس (معمولا کلید سبز رنگ) رو بزنید:

**05*PUK*new PIN*new PIN again

در اینجا منظور از PUK همان کد امنیتی است که روی سند سیم کارت نوشته شده است.
    و به جای عبارت های new PIN و new PIN again کدی رو که خودتون دوست دارید PIN به آن تغییر پیدا کند وارد کنید. به همین راحتی.

نحوه شکستن PIN2 Code

معمولا این کد برای اعمال محدودیت هایی در مورد شبکه و تماس های می باشد.و این کد به صورت پیش فرض در ایران 5678 است.اگر شما این کد رو 3 بار اشتباه وارد کنید گوشی روی این کد قفل شده و باید از PUK2 code استفاده کنید.
    برای شکستن این قفل نیز همانند قبل کد زیر رو وارد کرده و سپس دکمه تماس رو بزنید.

**052*PUK2*new PIN2*new PIN2 again

در این عبارت منظور از PUK2 کدی است که معمولا روی سند سیم کارت ثبت شده است.یا می توانید آن را از دفتر امور مشترکین تلفن همراه درخواست کنید.

و به جای عبارت های new PIN2 و new PIN2 again کد جدید رو که خودتون دوست دارید وارد کنید.

لازم به ذکر است که کدهای PIN وPIN2 می توانند حداقل 4 رقم و حداکثر 8 رقم باشند.

اكنون 01/11/24, 01:11 pm ميباشد