ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار From10  موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار Ozv10  موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار Agahi10
موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار 0_3311
موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار Btn-ie10  موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار From10  موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار Ozv10  موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار Agahi10
موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار 0_3311
موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار Btn-ie10  موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار Vote_rcap31%موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار Vote_lcap 31% [ 148 ]
موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار Vote_rcap2%موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار Vote_lcap 2% [ 10 ]
موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار Vote_rcap3%موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار Vote_lcap 3% [ 14 ]
موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار Vote_rcap27%موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار Vote_lcap 27% [ 128 ]
موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار Vote_rcap15%موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار Vote_lcap 15% [ 69 ]
موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار Vote_rcap4%موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار Vote_lcap 4% [ 20 ]
موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار Vote_rcap1%موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار Vote_lcap 1% [ 7 ]
موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار Vote_rcap3%موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار Vote_lcap 3% [ 12 ]
موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار Vote_rcap8%موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار Vote_lcap 8% [ 39 ]
موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار Vote_rcap5%موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار Vote_rcapموارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار Voting_barموارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار Vote_lcap 
mona69 - 552
موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار Vote_rcapموارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار Voting_barموارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار Empty موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار

پست من طرف ircfc.ir 11/02/11, 12:06 pm

چرا نمي توانم وارد سيستم شوم؟

جواب:

آيا ثبت نام كرده‌ايد؟
    در صورتي كه هنوز ثبت‌نام نكرده‌ايد براي ورود به سيستم ابتدا بايد ثبت‌نام كنيد.
    آيا از سيستم اخراج شده‌ايد (در اين صورت پيامي كه گوياي اين مطلب است براي شما نمايش داده خواهد شد)؟
    در اين صورت بايد با وبمستر يا مدير سيستم تماس گرفته تا از علت اين امر آگاه شويد.
    اگر قبلا ثبت‌نام كرده‌ايد و از سيستم نيز اخراج نشده‌ايد بايد نام كاربري و كلمه عبورتان را مجددا چک كنيد.
    معمولا اين كار مشكل شما را رفع خواهد كرد.
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار Empty رد: موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار

پست من طرف ircfc.ir 11/02/11, 12:16 pm

بصورت كلي، چرا بايد ثبت‌نام كرد؟

جواب:

ممكن است مجبور به انجام اينكار نباشيد.
    اما اين به تصميم مدير سيستم بستگي دارد كه به كاربران اجازه دهد بدون نياز به ثبت نام بتوانند مطالب را پست كنند يا نه.
    در هر صورت، ثبت نام دسترسي به گزينه‌هايي را براي شما ممكن مي كند كه براي كاربران مهمان ممكن نيست، مانند انتخاب يک تصوير بعنوان چهره، ارسال و دريافت پيامهاي خصوصي، ارسال ایمیل به ديگر كاربران از طريق سيستم، عضويت در گروههاي كاربري، و ... .
    انجام ثبت‌نام نياز به صرف زمان كوتاهي دارد، بنابراين توصيه مي كنيم اينكار را انجام دهيد.
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار Empty رد: موارد مربوط به ورود و ثبت‌ نام در این تالار

پست من طرف ircfc.ir 11/02/11, 12:17 pm

چرا بصورت اتوماتيک از سيستم خارج مي شوم؟

جواب:

اگر گزينه ورود اتوماتيک در بازديدهاي بعدي را در هنگام ورود انتخاب نكرده باشيد سيستم شما را براي مدتي در حالت وارد شده نگه مي دارد.
    اينكار باعث جلوگيري از سوء استفاده ديگران از اکانت شما مي شود.
    اگر مي خواهيد در بازديدهاي بعدي بصورت اتوماتيک وارد سيستم شويد گزينه فوق را در هنگام ورود انتخاب كنيد.
    در صورتي كه از يک كامپيوتر اشتراكي مانند يک كتابخانه، كافي نت، دانشگاه و امثال آن وارد سيستم مي شويد استفاده از گزينه فوق توصيه نمي شود.
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

پست من طرف ircfc.ir 11/02/11, 12:18 pm

آيا مي توانم كاري كنم كه نام‌كاربري‌ام در ليست كاربران آنلاین ظاهر نشود؟

جواب:

براي انجام اينكار به صفحه مشخصات فردي رفته و گزينه مخفي كردن وضعيت آنلاین را مطابق نياز تنظيم كنيد.
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

پست من طرف ircfc.ir 11/02/11, 12:19 pm

من كلمه عبورم رو فراموش كرده‌ام؟

جواب:

نگران نباشيد!
    كلمه عبور شما قابل بازيابي نيست، اما امكان ايجاد يک كلمه عبور جديد براي شما وجود دارد.
    براي انجام اينكار به صفحه ورود رفته و كلمه عبور خود را فراموش كرده‌ايد؟ را انتخاب كرده و توصيه‌هاي ارائه شده را انجام دهيد تا بسرعت كلمه عبور جديد را دريافت كنيد.
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

پست من طرف ircfc.ir 11/02/11, 12:22 pm

من ثبت‌نام كرده‌ام، اما نمي توانم وارد شوم!

جواب:

اولين كاري كه بايد انجام دهيد اينستكه چک كنيد كه آيا از نام كاربري و كلمه عبور صحيح استفاده مي كنيد يا نه.
    اگر صحيح بود ممكن است اکانت شما نياز به فعال سازي (فعال کردن) داشته باشد.
    در بعضي تالارها قبل از اينكه بتوانيد وارد شويد نياز است كه اکانت شما توسط خودتان يا مديركل سايت فعال شود.
    البته اين موضوع هنگام ثبت‌نام به شما اطلاع داده مي شود.
    اگر براي شما در اين باره ایمیلي فرستاده شد به توصيه‌هاي درون آن عمل كنيد.
    اگر ایمیلي دريافت نكرده‌ايد ممكن است هنگام ثبت‌نام يک آدرس ایمیل معتبر وارد نكرده باشيد.
    اگر مطمئن‌ايد كه آدرس ایمیلتان معتبر است با مديركل سايت تماس بگيريد.
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

پست من طرف ircfc.ir 11/02/11, 12:26 pm

من قبلا ثبت‌نام كرده‌ام ولي ديگر نمي توانم وارد شوم؟!

جواب:

مهمترين دليل اين موضوع اين است كه ممكن است نام كاربری يا كلمه عبور را اشتباه وارد كرده باشيد (ایمیلي كه هنگام ثبت‌نام براي شما ارسال شده است را چک كنيد).
    در غير اينصورت ممكن است مديركل سايت اکانت شما را بنا به دلايلي حذف كرده باشد.

اكنون 01/11/24, 06:57 pm ميباشد